اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای تعمیر برد سوخته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک برای تعمیر برد سوخته

با سلام خدمت همه اساتید. من یک برد آموزشی LPC1768 ورژن 2 رو تهیه کردم که کار با آرم رو شروع کنم و یه چیزایی یاد بگیرم. وقتی از یکی از دوستام برای همکاری دعوت کردم متاسفانه به جای آداپتور 5 ولت خود برد اشتباها آداپتور 12 ولت مربوط به مودم بنده رو به اون وصل کرده بود و با تعجب می گفت: این که کار نمیکنه. وقتی چشمم به اون افتاد آه از نهادم به آسمان رفت. خلاصه این که کلیه vcc ها به ground متصل شده. اول آی سی رگولاتور رو عوض کردم و این مشکل اتصال تا قبل از آی سی حل شده(مطمئنا این آی سی هم سوخته بود). اما در خروجی آی سی هنوز اتصال کوتاه وجود دارد. البته قبل از قرار دادن آی سی هم تست کرده بودم و می دانستم که مشکل فقط این آی سی نیست. حالا از اساتید محترم خواهشمند است مرا راهنمایی کنند که در مرحله بعد احتمال سوختن کدام آی سی از همه بیشتر است و کدام آِ سی رو تعویض کنم. تو همین اول کار بد جوری خورد تو پرم. دوست ندارم قبل از شروع کار زده بشم. پیشاپیش از جوابهای همه دوستان تشکر می کنم.

پاسخ : درخواست کمک برای تعمیر برد سوخته

سلام
    نمیدونم چه ریگلاتوری بوده اما نباید با 12ولت می سوخت چه 7805 چه AMS1117-3.3 تحمل ورودی 12 رو دارن
    به هر حال اتصال Vcc و GND در نتیجه سوختن IC میکرو به وجود میاد ، احتمال زیاد میکرو سوخته و بقیه المان ها چیزای خاصی نیستن و مشکلی براشون پیش نمیاد
    موفق باشی
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون. من میکرو رو در میارم و چک می کنم امیدوارم تو مرحله اول به نتیجه برسم.

دیدگاه

خواهش میکنم
        ایشالا که مشکل برطرف شه
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X