اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای تعمیر برد سوخته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک برای تعمیر برد سوخته

با سلام خدمت همه اساتید. من یک برد آموزشی LPC1768 ورژن 2 رو تهیه کردم که کار با آرم رو شروع کنم و یه چیزایی یاد بگیرم. وقتی از یکی از دوستام برای همکاری دعوت کردم متاسفانه به جای آداپتور 5 ولت خود برد اشتباها آداپتور 12 ولت مربوط به مودم بنده رو به اون وصل کرده بود و با تعجب می گفت: این که کار نمیکنه. وقتی چشمم به اون افتاد آه از نهادم به آسمان رفت. خلاصه این که کلیه vcc ها به ground متصل شده. اول آی سی رگولاتور رو عوض کردم و این مشکل اتصال تا قبل از آی سی حل شده(مطمئنا این آی سی هم سوخته بود). اما در خروجی آی سی هنوز اتصال کوتاه وجود دارد. البته قبل از قرار دادن آی سی هم تست کرده بودم و می دانستم که مشکل فقط این آی سی نیست. حالا از اساتید محترم خواهشمند است مرا راهنمایی کنند که در مرحله بعد احتمال سوختن کدام آی سی از همه بیشتر است و کدام آِ سی رو تعویض کنم. تو همین اول کار بد جوری خورد تو پرم. دوست ندارم قبل از شروع کار زده بشم. پیشاپیش از جوابهای همه دوستان تشکر می کنم.

پاسخ : درخواست کمک برای تعمیر برد سوخته

امیدوار بودم لا اقل یک نفر بیاد و بگه اون برد دیگه فقط به درد نون خشکی می خوره. ولی دریغ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط badbadake.sabz
      امیدوار بودم لا اقل یک نفر بیاد و بگه اون برد دیگه فقط به درد نون خشکی می خوره. ولی دریغ...
      اون برد به درد نون خشکی هم نمیخوره بده به من :mrgreen:

اخه عزیز من نه نقشه داری نه یه عکس گذاشتی فکر کردی همه مثل خودت پولدارن از این بردها داشته باشن

دیدگاه

ممنون از پاسختون.
        نقشه دارم. پولدار هم نیستم. ولی این برد آموزشی برای خود ECA هست. به خاطر همین جزئیاتشو نگفتم. ضمنا یه احتمال هم میدم و اینکه ولتاز معکوس روش افتاده باشه. با این اوصاف احتمال سوختن کدوم آی سی بیشتره؟ میکرو رو در آوردم سوخته بود ولی هنوز هم اتصال کوتاه وجود داره.

دیدگاه

نقشه دارم
          پس بذار نقشه رو تا ببینم چه بلایی سرش اوردید.
          1.رگولاتوری که عوض کردی شمارش؟اتصال کوتاه شده بود؟(ورودی به خروجی)
          .میکرو رو در آوردم سوخته بود ولی هنوز هم اتصال کوتاه وجود داره.
          2.چه میکرویی ؟ ارم؟(من با این برد زیاد اشنایی ندارم)
          3.امتحانات دارم و سریع نمیتونم جواب بدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X