اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی Ethernet

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی Ethernet

نوشته اصلی توسط vala.v
    با سلام،

یه سوال:
    من بورد آموزشی خود شرکت رو گرفتم و easyweb روش جواب می ده، تا جایی که من فهمیدم این می آد یه سایت کلاً run میکنه، یعنی خودش می شه server. حالا اگه من این قسمت HTML رو از برنامه پاک کنم و HOST و DOMAIN بخرم و اونجا سایت و بالا بیارم آیا می شه ارتباط برقرار کرد؟ (علم شبکه و اینترنت من منفیه)

یه چیز دیگه اینکه بعضی اوقات این بورد وصل میشه و من صفحه رو روی chrome می بینم بعضی اوقات نمیشه، بد میکرو رو reset می کنم میشه، خلاصه بگیری نگیر داره. نظری دارید؟

ممنونم
    اینکه قطع و وصل میشه یا، بگیر و نگیر داره به نظرم مربوط به ریست میکرو و ریست آی سی PHY هست. منم بعضی وقتا اینجوری میشدم، ولی وقتی ریستِ میکرو رو به ریست PHY وصل کردم مشکل حل شد.

در مورد وب سرویس شما درست می گید. ولی من متوجه نمی شم که چرا می خواید با بردِ میکروکنترلر یه وب سایتِ واقعی راه بندازید!؟!
    یا اگه منظورتون این بوده که با بردِ میکروکنترلر وصل شید به یه سایتِ اینترنتی، خوب جواب مثبته. کافیه کدهای HTML رو درست و حسابی بنویسید. می تونید مثل یه برنامه مثل یه مرورگر ساده براش بنویسید. در هر صورت این ارتباط اینترنتی چندان مقرون به صرفه نیست. برنامه نویسیش هم سنگینه.
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
      اینکه قطع و وصل میشه یا، بگیر و نگیر داره به نظرم مربوط به ریست میکرو و ریست آی سی PHY هست. منم بعضی وقتا اینجوری میشدم، ولی وقتی ریستِ میکرو رو به ریست PHY وصل کردم مشکل حل شد.

در مورد وب سرویس شما درست می گید. ولی من متوجه نمی شم که چرا می خواید با بردِ میکروکنترلر یه وب سایتِ واقعی راه بندازید!؟!
      یا اگه منظورتون این بوده که با بردِ میکروکنترلر وصل شید به یه سایتِ اینترنتی، خوب جواب مثبته. کافیه کدهای HTML رو درست و حسابی بنویسید. می تونید مثل یه برنامه مثل یه مرورگر ساده براش بنویسید. در هر صورت این ارتباط اینترنتی چندان مقرون به صرفه نیست. برنامه نویسیش هم سنگینه.
      ممنونم منظورم اینه که من بتونم به یه سایت اطاعات بفرستم و سایت رو جوری طراحی کنم که بتونه این اطلاعات رو دریافت کنه و خودش رو پدیت کنه

دیدگاه

ببینید این چیزی که شما میبینید وب سرور هست ( نمونه بارزش مودم adls رو وقتی میخواید کانفیگ کنید) ربطی به اینترنت نداره. اون قضیش کامل جداست. اون کاری که میخواید رو میشه انجام داد ولی باید اکانت انلاین نیک داشت که کردیت کارتو ... میخواد که بعید میدونم دسترسی داشته باشید(اگه بخواید وب سرور روش توسط اینترنت جای دیگه بالا اورد) . در حد اینکه واسه یه سایتی یه پکتی ارسال کنه میشه اما

اون سوال دوم هم یه تستی بکن .اول کابل شبکه رو به برد متصل کن بعد برد روشن کن ببین بالا میاد . حالا کابل شبکه رو قطع کن ، بعد برد رو روشن کن بعدش کابل شبکرو وصل کن ببین باز اجرا میشه؟ اگه حالت دومی اجرا نشد یعنی یه مشکلی توی کانفیگ valid link ایسی فیزیکالت وجود داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.r
          ببینید این چیزی که شما میبینید وب سرور هست ( نمونه بارزش مودم adls رو وقتی میخواید کانفیگ کنید) ربطی به اینترنت نداره. اون قضیش کامل جداست. اون کاری که میخواید رو میشه انجام داد ولی باید اکانت انلاین نیک داشت که کردیت کارتو ... میخواد که بعید میدونم دسترسی داشته باشید(اگه بخواید وب سرور روش توسط اینترنت جای دیگه بالا اورد) . در حد اینکه واسه یه سایتی یه پکتی ارسال کنه میشه اما

اون سوال دوم هم یه تستی بکن .اول کابل شبکه رو به برد متصل کن بعد برد روشن کن ببین بالا میاد . حالا کابل شبکه رو قطع کن ، بعد برد رو روشن کن بعدش کابل شبکرو وصل کن ببین باز اجرا میشه؟ اگه حالت دومی اجرا نشد یعنی یه مشکلی توی کانفیگ valid link ایسی فیزیکالت وجود داره
          آقای علیرضا ممنونم.
          آره می دونم که وب سرویسه.. به کردیت کارت و اینا هم دسترسی دارم اصلاً مشکلی نیست ولی من الان نفهمیدم قضیه چیه. اکانت انلاین نیک؟ این چی هست؟ میشه لااقل انگلیسیشو بنویسید که بتونم برم ببینم چه امکاناتی در اختیارم می ذاره.... خیلی ممنونم.
          در مورد سوال دوم اینکه حدستون درسته یعنی بعد از اتصال باید ریست شه تا کار کنه. خوب اگه اشکال از اونجاست من می رم چک می کنم ببینم چی می شه..خیلی ممنونم ازتون.

یه "اما" نوشتید ولی بقیش رو ننوشتید. اگر بخوام یه پکتی برای یه سایتی بفرستم میشه اما.........
          ممنونم

دیدگاه

اما کار راحتی نیست به نظرم به یه برنامه سیستمی هم نیاز داره پروتکل اترنت خودش از انواع پروتکل ها ساخته شده (arp,icp,tcp,udp,http ...( که کاربرد هر کدوم و پکت بندیشون متفاوت هست شما باید ببیینید برا این کار از چه نوع پکتی استفاده باید کنید.مثلا پکت به کامپیوتر ارسال بشه و توسط یه نرم افزار سایت باز بشه و اطلاعات پکت توش اپلود بشه و .... دقیق نمیدونم بشه یا نه
            یه سوالی پرسیدم واست مثل اینکه شرکت های ارائه دهنده سرویس adsl خودشون جدید ip valid یه درست ترش ip public میفروشند که شما میتونید با اون هر جا هستید از طریق اینترنت به سیستم کامپیوترتون دسترسی داشته باشید شاید اگه برید از خود شرکتا بپرسید دقیقتر راهنماییتون کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
              ای سی رو که عوض کردم ولی خوب وقتی که عوض کردم همون طوری مثل قبل جواب نداد و مشکل از اسیلاتور بود که درست کردم و کار کرد
              راستی من با ٨٣٨۴٨ جواب گرفتم اونم اسیلاتورش رو برد برد هست ولی با KS8721 جواب نگرفتم هنوز هرجی ID رو عوض میکنم جواب نمیده شما چیکار کردین که جواب داد
              من از فردا میرم که یه دونه برنامه easyweb رو از صفر شروع کنم بنویسم انشاالله و امید وارم از پسش بر بیان
              من میتونم ایمیل تون رو داشته باشه؟ البته اگر به ایمیلتون سر میزنیدو برای کاری بغیر از این پروژه می خواستم یه جور هایی دارم تیم تشکیل میدم ولی قطعی نیست
              سلام،
              بنده هم مشکل شما رو دارم و نمیتونم با این آیسی ارتباط برقرار کنم توسط برنامه TCPNet
              شما تونستین این مشکل رو حل کنید؟

با تشکر

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

:wow:
                اولین باره که در مورد درست کردنِ یه چیز، یا راه اندازیِ یه قسمتی از پروژه انقدر احساس سرمستی می کنم. دوستان، بالأخره تونستم با واسطِ DM9161، و میکروکنترلر LPC176x ارتباط Ethernet رو راه بندازم. کدِ EasyWeb رو دستکاری کردم و چند تا کدِ دیگه هم برای ارسال بسته TCP اجرا کردم. با برنامه شنودِ پورت Ethernet هم رفت و آمدِ بسته ها و تعدادشون رو بررسی کردم. جواب میده بسیار عــالی! سرعت ارسال هم در بهترین حالت 12MB/s. یعنی داغونم کردها! لِهِ لِه!
                آقای رستمی شما از چه کتابخانه ای استفاده کردیه اید که به این سرعت رسیده اید. (12MB/s).؟؟ من از کتابخانه خود کیل (TCPD_CM3.lib ,TCP_CM3.lib) استفاده کردم و به حداکثر سرعت (حدودا 146 کیلوبرثانیه) رسیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenavr
                  آقای رستمی شما از چه کتابخانه ای استفاده کردیه اید که به این سرعت رسیده اید. (12MB/s).؟؟ من از کتابخانه خود کیل (TCPD_CM3.lib ,TCP_CM3.lib) استفاده کردم و به حداکثر سرعت (حدودا 146 کیلوبرثانیه) رسیدم
                  من خودم نشستم نوشتم. مثال های قدیمی Keil رو عوض کردم و دو تا فایل c. درست کردم.
                  تستِ سرعت حداکثر برای مدِ Burst از مثال های خودِ Keil هست که داده خام می فرسته و فقط برای تسته.

بدون شک شما داری یه جایی رو از قلم می ندازی. بیشتر تلاش کن دوست عزیز...

دیدگاه

من خودم نشستم نوشتم. مثال های قدیمی Keil رو عوض کردم و دو تا فایل c. درست کردم.
                    تستِ سرعت حداکثر برای مدِ Burst از مثال های خودِ Keil هست که داده خام می فرسته و فقط برای تسته.

بدون شک شما داری یه جایی رو از قلم می ندازی. بیشتر تلاش کن دوست عزیز...
                    نمونه برنامه تون ا می تونید اینجا قرار دهید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenavr
                      نمونه برنامه تون ا می تونید اینجا قرار دهید؟
                      بلی. ایناها:
                      http://m2012rostami.persiangig.com/d.../download?db5d

دیدگاه

با سلام
                        خدمت دوستان عزیز
                        لطفا اگه می توانید در این زمینه مرا راهنمایی کنید.
                        فرض کنیم که شبکه ای داریم شامل 100 دیوایس، که یکی از آنها PC و بقیه ماژولهایی هستند که دستورات ارسالی از طرف PC را اجرا می کنند.
                        حال در صورتی که بخواهم داده ای را توسط PC به یکی از ماژول ها ارسال کنم (تبادل داده) انتخاب ماژول توسط PC انجام می شود.
                        در صورتی که بخواهم این ارتباط را از طریق رابط Ethernet انجام دهم، شما چه راهی را پیشنهاد می کنید؟
                        آیا بستر TCP/IP برای این کار مناسب است؟
                        قضیه پسیو و اکتیو بودن دیوایس ها برای این سیستم چگونه می شود؟
                        در صورتی که تبادل داده یک طرفه و یا دو طرفه باشد چه تاثیری روی طراحی رابط شبکه خواهد داشت؟
                        میکرویی که می خواهم در ماژول ها استفاده کنم ARM176x می باشد.
                        البته فروم هایی که در آنها در مورد راه اندازی Ethernet با ARM بحث شده است را مطالعه کرده ام. و دوستان مطالبی مفیدی در آنجا ذکر کرده اند.

با تشکر فراوان
                        محرابی
                        انسانهای بی هدف مجبورند تا آخر عمر برای انسانهای هدفمند کار کنند

دیدگاه

سلام دوست عزیز،
                          روشی که من برای این کار مشابه انجام دادم به این صورت بود که از شبکه Passive استفاده کردم.
                          کامپیوتر به عنوان Master و دستگاه ها به صورت Slave.
                          تمامی Slaveها IPمنحصر به فرد خودشون رو دارن و روی یک پورت به صورت Passive، هروقت Master (کامپیوتر) بخواد متصل میشن.
                          روش ها و کتابخونه های گوناگونی واسه این کار میتونین استفاده کنید، از LwIP گرفته تا RL-TCPnet (کیل) و حتی همین مثال های معمولی موجود مثل EasyWeb و ...
                          البته من خودم easyweb با کمی تغییرات پاسخگوی نیازم بود، ولی میتونید با کتابخونه های معتبرتر و درست حسابی این کارو پیاده سازی کنید.

من پیاده سازی کارمو به صورت تقریبی اینجا گفتم:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97438.msg653202#msg653202

موفق باشید

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

سلام
                            کنجکاو عزیر خیلی ممنون از راهنمایت .
                            انسانهای بی هدف مجبورند تا آخر عمر برای انسانهای هدفمند کار کنند

دیدگاه

سلام به همگی.

نمی دونم جای درستی سوال رو دارم می پرسم یا نه ...!
                              به هر حال ...
                              سمت ویندوز XP با مثال easyWeb برای میکروی lpc1768 با DP83848 جواب گرفتم. سمت PC هم یه ip دادم و فایروال رو خاموش کردم. البته گاهی برای درست run شدن احتیاج به ریست کردن دارهه ... .
                              مشکل اینجاست که وقتی از XP سوئیچ می کنم سر ویندوز 8 متاسفانه دستگاه رو نمی شناسه. تنظیماتش رو مشابه XP انجام دادم و فایروال رو خاموش و حتی یه سری تنظیمات sharing هم on, off کردم. فایده نداشت! ویندوز 8 قلق خاصی داره؟ پارسال با enc و AVR روی ویندوز 8 32بیت جواب گرفته بودم اما یادم نمی یاد تنظیمات خاصی انجام دادم یا نه!
                              الان با 8 64 بیت کار می کنم و تفاوت هایی هم توشون دیدم! به هر حال اگر کسی جواب گرفته یا تجربه ای داره ممنون می شم راهنمایی کنه.
                              تو پرانتز (
                              جالبه این رو هم بگم وقتی مودم adsl رو با کابل lan وصل می کنم و کابل رو در می یارم و کابل دستگاه خودم رو مجدد وصل می کنم بدون اینکه دستی IP بدم برد شناسایی می شه و ping بگیرم اوکی هست و در browser هم صفحه Html می یاد و اوکی هست اما بعد 3-4 بار رفرش شدن صفحه و تبادل اطلاعات دوباره بورد رو نمی شناسه ...!
                              )

پیشاپیش ممنون از جواب هاتون.
                              It is what it is
                              آموزش های ویدئویی به سبک MBED
                              پروژه EasyMCU :: تا ارائه چیزی نمانده!

دیدگاه

امکان دریافت url در easyweb هست ؟
                                یا همون GET خودمون؟
                                تعداد دیتارو درست اطلاع میده اما دیتاها یکی نیست؟کسی میدونه چرا؟
                                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X