:cry2:سلام. من امروز هدر برد lpc2368 شرکت eca رو خریدم. گفته که باید برنامه تون از آدرس 0x2000 شروع بشه. من نمی ذونم چجوری این کارو بکنم.خواهشاً کمک کنید عصابمو خرد کرده. درضمن من از کامپایلر IAR استفاده می کنم. :cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک برای هدر برد lpc2368
Collapse
X
-
پاسخ : کمک برای هدر برد lpc2368
سلام منم امروز این برد را خریدم و همین مشکل شما را دارم من با iar کار می کنم اگر کسی می تونه کمک کنه :agree:دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
-
پاسخ : کمک برای هدر برد lpc2368
سلام
همه کامپایلرها امکاناتی برای تعیین شروع حافظه کد، مقدار Stack و چیزهای دیگه دارند. برای IAR نمی دونم کجاست ولی مطمئناً داره. توی Keil از منوی بالا Target Options رو انتخاب کنید و توی تبِ Target، پایین سمتِ چپ، Read/Only Memory Areas، آدرس شروع حافظه داخلی میکروکنترلر، IROM1، رو به مقدار دلخواه تغییر بدید.
برنامه از همون آدرس شروع میشه.
معمولاً برای میکروکنترلرهایی که bootloader دارند، چون یه قسمتی از حجم حافظه کد قبلاً اشغال شده، این کار رو می کنند که برنامه کاربر در فضای خاصی از حافظه نوشته بشه و تداخلی با برنامه bootloader نداشته باشه.بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
دیدگاه