سلام بچه ها
یه مشکلی دارم شدید
این ترم استادمون ازمون خواسته تا با میکروهای lpc2368 کار کنیم ولی من راضیش کردم lpc1768 کار کنم
استادمون کلیه اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشته مال 2368 می باشد
اجازه کار با هدر برد هم نداد گفت باید خودمون مدار راه انداز و پروگرمر و این چیزا رو درست کنیم براش
دنبال دیتا شیت رفتم و از روش ساختم اما جواب نداد،استادمون گفت از مدار2368 استفاده کنید فرقی نداره اما انجام که دادیم میکرومون سوخت بحمدالله!
الان فقط یک میکروی دیگه داریم
موندیم چه کنیم که ازش بشه استفاده کرد بدون اینکه بسوزه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
میکرو رو لحیم کردیم روی مبدل smd به dip صد پایه
حالا لازم داریم بدونیم پایه ریست رو چطور ببندیم و رگولاتور و اسیلاتور رو چطور وصل کنیم
در ضمن با mini lpc پروگرام میکنیم اونم چطور باید وصل کنیم؟
کسی میتونه کمک کنه اتصالاتش باید چطور باشه؟ :cry: :cry:
کدوم پایه ها باید مستقیما به vdd و gnd وصل شن؟
یه مشکلی دارم شدید
این ترم استادمون ازمون خواسته تا با میکروهای lpc2368 کار کنیم ولی من راضیش کردم lpc1768 کار کنم
استادمون کلیه اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشته مال 2368 می باشد
اجازه کار با هدر برد هم نداد گفت باید خودمون مدار راه انداز و پروگرمر و این چیزا رو درست کنیم براش
دنبال دیتا شیت رفتم و از روش ساختم اما جواب نداد،استادمون گفت از مدار2368 استفاده کنید فرقی نداره اما انجام که دادیم میکرومون سوخت بحمدالله!
الان فقط یک میکروی دیگه داریم
موندیم چه کنیم که ازش بشه استفاده کرد بدون اینکه بسوزه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
میکرو رو لحیم کردیم روی مبدل smd به dip صد پایه
حالا لازم داریم بدونیم پایه ریست رو چطور ببندیم و رگولاتور و اسیلاتور رو چطور وصل کنیم
در ضمن با mini lpc پروگرام میکنیم اونم چطور باید وصل کنیم؟
کسی میتونه کمک کنه اتصالاتش باید چطور باشه؟ :cry: :cry:
کدوم پایه ها باید مستقیما به vdd و gnd وصل شن؟
دیدگاه