اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USB Host_ در 1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

USB Host_ در 1768

[right]سلام دوستان
    قصد دارم یک LPC1768 USB host Mass Storage Demo - CMSIS 2.0 version رو اجرا کنم. کار های مربوط به کتابخونه هاش رو انجام دادم. اما موقع ران با این خطا روبرو می شم:
    کد:
    startup_LPC17xx.s: error: A1023E: File "..\common\src\startup_LPC17xx.s" could not be opened: No such file or directory
    در حالیکه تابع startup رو براش تعریف کرده ام!!
    کسی از دوستان نظری نداره؟؟
    لینک پروژه هم از اینجا قابل دریافته:
    http://www.standardics.nxp.com/support/software/usb.host.msc/
    کسی از دوستان نظری نداره؟
    اشتباه و اشکال کارم کجاست؟؟ :read: :read:
    این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

پاسخ : USB Host_ در 1768

نوشته اصلی توسط amirkhan_0o0
    [right]سلام دوستان
    قصد دارم یک LPC1768 USB host Mass Storage Demo - CMSIS 2.0 version رو اجرا کنم. کار های مربوط به کتابخونه هاش رو انجام دادم. اما موقع ران با این خطا روبرو می شم:
    کد:
    startup_LPC17xx.s: error: A1023E: File "..\common\src\startup_LPC17xx.s" could not be opened: No such file or directory
    در حالیکه تابع startup رو براش تعریف کرده ام!!
    کسی از دوستان نظری نداره؟؟
    لینک پروژه هم از اینجا قابل دریافته:
    http://www.standardics.nxp.com/support/software/usb.host.msc/
    کسی از دوستان نظری نداره؟
    اشتباه و اشکال کارم کجاست؟؟ :read: :read:
    سلام
    شما فایل LPC17xx.s داخل پوشه پروژتان کپی کنید درست می شه :biggrin:اگه نشد remove کن دوباره اینی که کپی کردی را Add کن :nice:
    I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

LPC17xx.h باید توی پوشه UsbHost/Include باشه وگرنه نمیر شناسه!
      در ثانی مشکل من با startup_LPC17xx.s هست!
      این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

ببخشید فکر کردم مشکلاتان با LPC17xx.c این هستش :biggrin:
        شما باید از فایل LPC17xx.s که داخل درایوی که نرم افزارkeil نصب کردید استفاده کنید
        I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

نه جواب نداد!!
          کسی از دوستان می تونه این پروژه رو برای خودش ران کنه؟؟

دیدگاه

دوستان یه مشکل دیگه:
            یه یو اس بی هاست دیگه رو با هزار زاجرات راه انداختمش البت الآن شب هست و دیگه وقت ندارم تستش کنم!!
            اما این وارنینگ رو می ده!!
            نمی دونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان
              این بار یه مشکل دیگه!
              من برای این پروژه USBHOST از بورد code red استفاده می کنم بر اساس توضیحات خود پروژه داریم:

و شماتیکی که قرار داده به شرح زیره:

حالا 2 تا سوال:
              1- خروجی پایه 8 LM3526 به VCC مادگی یو اس بی وصل شده و این میزان توسط P1.22 آرم چک می شه اما با توجه به ولتاژهای 5 و 3.3 تراشه و آرم چرا مستقیم وصل کرده؟؟
              به نظرتون من تبدیل کنم؟ یا احتیاطا یه مقاومت بگذارم یا همین طوری مدار رو ببندم؟؟
              2- اگه LM3526 پیدا نکردم مداری هست که پیاده کنم به جاش؟؟
              ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X