اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام کردن Cortex-M4

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام کردن Cortex-M4

سلام
    دوستان کسی تا حالا میکروکنترلرهای Cortex-M4 رو با j-link پروگرام کرده؟ خانواده LPC4000 منظورمه.
    نمی دونم مشکل از پروگرامره یا سخت افزار. اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه لطفاً.
    بیایید با Google آشتی کنیم!

پاسخ : پروگرام کردن Cortex-M4

شیطون کدوم شماره رو کار میکنی؟ 120MHz یا 204MHz؟
    احتمال خیلی زیاد ازسخت افزار هست.

دیدگاه

ممنون که سوالمو جواب دادید!! من نمی دونم چه اخلاقیه ما داریم سوال رو با سوال جواب می دیم!
      برادر، اگه با سریِ 4000 کارکردی و تونستی پروگرامش کنی منو راهنمایی کن وگرنه تز الکی نده. مشکل از سخت افزاره! اولین چیزی که به ذهنِ هر کودک 10 ساله میرسه همینه..
      نه جناب. مشکل از سخت افزار نیست. 3 تا برد دارم که هر سه از لحاظ الکتریکی سالمه و مشکلِ سخت افزاری نداره.
      محض اطلاع میکروی من با فرکانس داخلی 12 مگاهرتز کار می کنه. حداکثر فرکانسش هم 204 مگاهرتزه.

کسی نیست با این میکروها کار کرده باشه و توی Keil با j-link پروگرامش کرده باشه؟!

دیدگاه

:nice:مچکرم از اینکه نظرتون رو به من گفتید، دوست عزیز شاید ما دو دیدگاه مختلف داشته باشیم، میشه بیشتر راجع به بردتون توضیح بدید؟ آیا دوبرد دیگر پروگرام میشن؟ شماتیک برد طراحی شده توسط خود keil رو بررسی کردین؟ مقاومتهای Pull up و Pull down مثل اون هست؟

دیدگاه

مشکل از Firmware پروگرامر و نرم افزار Keil بود که با به روز رسانیِ هر دوی اینها، مثلِ آدمیزاد پروگرام شد میکروکنترلر.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X