اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LPC و VGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

LPC و VGA

سلام دوستان.
    من قصد دارم تا به وسیله ی هدر برد LPC1768 تصاویر و متون را روی مانیتور نمایش بدهم.
    در انجمن جستجو کردم ولی اکثر دوستان تمام کار ها را با میکرو انجام داده بودند و امکان انجام پردازش دیگری وجود نداشت.
    سوال من این است که آیا می شود پالس ها ی همزمان افقی و عمودی را با یک میکروی TINY13 تولید کرد و LPC فقط اطلاعات مربوط به رنگ هارا(به وسیله ی DAC) به پورت VGA بدهد؟

پاسخ : LPC و VGA

تا چه وضوحی نیاز دارید؟
    بخاطر مسایل همزمانی بهتره با خود LPC این کار کنی
    در ضمن بهتره با تایمر سیگنال H و V ایجاد کنی و باقی کارها در روتین اصلی
    [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

سلام
      من هم پایه ام!
      من به پیکسلی مثل 1024*726 نیاز دارم! لطف کنید و همراهی کنید!
      [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

حتما 60 هرتز
        مهندس فکر نکنم با میکرو بشه

47,185,920 = 60 * 768 * 1024

یعنی شما باید حدودا هر 21 نانو ثانیه یه پیکسل بنویسی!!!

دیدگاه

تا چه وضوحی نیاز دارید؟
          بخاطر مسایل همزمانی بهتره با خود LPC این کار کنی
          در ضمن بهتره با تایمر سیگنال H و V ایجاد کنی و باقی کارها در روتین اصلی
          من به وضوح 640*480 نیاز دارم. قصد دارم که باLPC یک رابط کاربری ساده طراحی کنم.(مانند رابط کاربری داس)

من به پیکسلی مثل 1024*726 نیاز دارم! لطف کنید و همراهی کنید!
          برای این کار شما نیاز به یک FPGA دارید. می توانید سیگنال هارا مستقیم تولید کنید و یا به وسیله ی آن یک کارت گرافیک را راه اندازی کنید که راه اول راحت تر است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
            من به وضوح 640*480 نیاز دارم. قصد دارم که باLPC یک رابط کاربری ساده طراحی کنم.(مانند رابط کاربری داس)
            با PIC و AVR برنامه ش تو نت موجوده
            برنامه AVR ورودی سریال هم داره
            کمی گوگل کنین نمونه های زیادی پیدا میشه

دیدگاه

فکر میکنم این سایت رو میگن http://www.batsocks.co.uk/readme/XMegaExamples.htm
              آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

سلام بنده هم دارم این کار را انجام می دهم تا یه جاهایی هم پیش رفتم
                برای کار کردن باید خیلی چیز ها را در نظر بگیرید یک پی دی اف هست که بهتره دانلودش کنید.
                http://faculty.lasierra.edu/~ehwang/public/mypublications/VGA%20Monitor%20Controller.pdf
                دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X