اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در پروگرام کردن اولین بار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در پروگرام کردن اولین بار

ممنونم ازتون دوستان عزیزم
    واسه استفاده از پایه ها هم از تبدیل smd به DIP استفاده کردم

دیدگاه

دوستان یه سوال دیگه:
      واسه پروگرام کردن
      ولتاژ خروجی پروگرامر 5 ولت هستش ولی میکرو 3.3 باید بهش وصل بشه.توی خوده فایل پروگرامر مستقیم پایه ی ولتاژ تغذیه پروگرامر رو به میکرو وصل کرده.آیا باید همین جور باشه؟میکرو نمیسوزه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی صفی
        دوستان یه سوال دیگه:
        واسه پروگرام کردن
        ولتاژ خروجی پروگرامر 5 ولت هستش ولی میکرو 3.3 باید بهش وصل بشه.توی خوده فایل پروگرامر مستقیم پایه ی ولتاژ تغذیه پروگرامر رو به میکرو وصل کرده.آیا باید همین جور باشه؟میکرو نمیسوزه؟
        منظور از فایل پروگرمر رو نفهمیدم ولی اگر خروجیت 5 یه مقسم بزن
        از جمله ی رفتگان این راه دراز
        باز آمده ای کو که به ما گوید راز
        هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
        چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

منظورم از فایلها همون فایلهایی هستش که با پروگرامر همراهه و مشخصات پروگرامرو نوشته داخلش

دیدگاه

سلام
            شما با چه کامپایلری کار کرده اید برنامه مربوط به تنظیم فرکانس و pll نوشتید چطوریه؟
            من در این مورد دچار مشکل شدم اگر ممکنه یه توضیحی بدهید
            :nerd:
            قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

با keill کار کردم.تنظیمات pll رو با ویزارد خوده نرم افزار انجام دادم.

دیدگاه

دوستان کمکککککککککککککککککک :angry: :angry: :angry: :angry:

اومد آی سیو پروگرام کنم پروگرام شد و دیگه بارهای بعد پروگرام نشد همون کاری که مهندسmori64 عزیز گفتند و انجام دادم یعنی اتصال کوتاه کردن کریستال و مشکل حل شد
                اما برای بارهای بعدی که میخوام پروگرام کنم دوباره پروگرام نمیشه و همون ارور رو میده ارورش هم اینه
                کد:
                **JLink Warning: RESET (pin 15) high, but should be low. Please check target hardware.
                مشکل از کجا میتونه باشه؟

دیدگاه

دوباره ارور میده با اتصال کوتاه کریستال پروگرکم میشه ؟

اگر میشه کدت یه مشکلی داره.

یه کد که مطمئن هستی بریز ببین چی میشه

دیدگاه

اول از همه یه تششککککرررررر بکنم ازتmori64 عزیز که راهنمایی قبلیت خیلی خیلی خیلی واسم مفید بود. :wow: :wow: :wow: :wow:
                    با اتصال کوتاه کریستال پروگرام میشه.بعدش اومدم و تغذیه خارجی وصل کردم که مشکلم حل شد یعنی دفعه های بعدی که پروگرام میکنم به راحتی پروگرام میشه

دیدگاه

mori64 عزیز شما با دستورات CMSIS هم کار میکنید؟

دیدگاه

اول از همه یه تششککککرررررر بکنم ازتmori64 عزیز که راهنمایی قبلیت خیلی خیلی خیلی واسم مفید بود.
                        با اتصال کوتاه کریستال پروگرام میشه.بعدش اومدم و تغذیه خارجی وصل کردم که مشکلم حل شد یعنی دفعه های بعدی که پروگرام میکنم به راحتی پروگرام میشه
                        خواهش میکنم
                        mori64 عزیز شما با دستورات CMSIS هم کار میکنید؟
                        در مورد CMSIS هم بعضی مواقع استفاده میکنم . تو انجمن گوگل کن زیاد صحبت شده

دیدگاه

سلام. من اومدم کریستال رو اتصال کوتاه کردم اما موقع پروگرام کردن با کیل این رو مینویسه
                          * JLink Info: Could not measure total IR len. TDO is constant high.
                          وقتی هم که ریست رو میگیرم و تغذیه رو وصل میکنم و میزنم پروگرام کنه این ارور رو میده
                          * JLink Info: TotalIRLen = ?, IRPrint = 0x..000000000000000000000000
                          دستمو که بر می دارم و با کیل میخوام پروگرام کنم این رو مینویسه
                          * JLink Info: TotalIRLen = 4, IRPrint = 0x01
                          توی همه ی این حالت ها هم میگه میکروکنترلر رو نمیتونه پیدا کنه
                          اومدم با فلش مجیک امتحان کنم اونم موقع erase کردن میگه faild to auto boud
                          راستی اینم بگم که من هدر برد 1768 رو از همینجا خریدم و با jlink درست کار میکرد تا اینکه خواستم pllرو دست بزنم که اینطوری شد. لطفا کمکم کنید. بردم کلا از کار افتاده و کارم هم رو دستم مونده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan
                            سلام. من اومدم کریستال رو اتصال کوتاه کردم اما موقع پروگرام کردن با کیل این رو مینویسه
                            * JLink Info: Could not measure total IR len. TDO is constant high.
                            وقتی هم که ریست رو میگیرم و تغذیه رو وصل میکنم و میزنم پروگرام کنه این ارور رو میده
                            * JLink Info: TotalIRLen = ?, IRPrint = 0x..000000000000000000000000
                            دستمو که بر می دارم و با کیل میخوام پروگرام کنم این رو مینویسه
                            * JLink Info: TotalIRLen = 4, IRPrint = 0x01
                            توی همه ی این حالت ها هم میگه میکروکنترلر رو نمیتونه پیدا کنه
                            اومدم با فلش مجیک امتحان کنم اونم موقع erase کردن میگه faild to auto boud
                            راستی اینم بگم که من هدر برد 1768 رو از همینجا خریدم و با jlink درست کار میکرد تا اینکه خواستم pllرو دست بزنم که اینطوری شد. لطفا کمکم کنید. بردم کلا از کار افتاده و کارم هم رو دستم مونده
                            این رو هم ببین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97878.msg625290#msg625290

دیدگاه

سلام دوستان
                              من این بحث را با عنوان "پروگرام کردن LPC1768" اینجا مطرح میکنم ، در شماتیکی که مشاهده میکنید ، اطلاعات از SPI دریافت میشه و روی شبکه مدباس قرار میگیره //* بخش تغذیه و لایه های مدباس را در شماتیکی دیگه طراحی کردم

اما سوال من در مورد پروگرامر میکرو هست . لطفا اساتید بررسی کنند و اگر مشکلی در اتصال پایه ها وجود داره بفرمایند تا برم تو مرحله ی رسم PCB .

Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                              // - - - - - - - - - -
                              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                              // - - - - - - - - - -
                              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

با سلام من هدر برد1768 رو به پروگرامر jlinkوصل میکنم بعد از چند بار استفاده دچار مشکل میشم....یکی از دوستان گفت که با flash magicمشکل حل میشه ...میشه بیشتر توضیح بدید ..متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X