اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه Flash-FS برای LPC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه Flash-FS برای LPC

نوشته اصلی توسط Rohalamin
    ولی توی یوزر مانوال 17XX که نبود!
    من فقط واسه LPC2368 دیدم اونم فقط SDIO !
    The peripheral complement of the LPC178x/177x includes up to 512 kB of Flash memory,
    up to 96 kB of data memory, 4 kB of EEPROM memory, an External Memory Controller for
    SDRAM and static memory access
    , an LCD panel controller, an Ethernet MAC, a General
    Purpose DMA controller, a USB device/host/OTG interface, 5 UARTs, 3 SSP controllers, 3
    I
    2C interfaces, an I
    2S serial audio interface, a 2-channel CAN interface, an SD card
    interface
    , an 8 channel 12-bit ADC, a 10-bit DAC, a Motor Control PWM, a Quadrature
    Encoder Interface, 4 general purpose timers, a 6-output general purpose PWM, an
    ultra-low power RTC with separate battery supply and event monitor/recorder, a
    windowed watchdog timer, a CRC calculation engine, up to 165 general purpose I/O pins,
    and more. The pinout of LPC178x/177x is intended to allow pin function compatibility with
    the LPC24xx and LPC23xx.

• Asynchronous static memory device support including RAM, ROM, and Flash, with or
    without asynchronous page mode.
    از جمله ی رفتگان این راه دراز
    باز آمده ای کو که به ما گوید راز
    هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
    چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mori64
      The peripheral complement of the LPC178x/177x includes up to 512 kB of Flash memory,
      up to 96 kB of data memory, 4 kB of EEPROM memory, an External Memory Controller for
      SDRAM and static memory access
      , an LCD panel controller, an Ethernet MAC, a General
      Purpose DMA controller, a USB device/host/OTG interface, 5 UARTs, 3 SSP controllers, 3
      I
      2C interfaces, an I
      2S serial audio interface, a 2-channel CAN interface, an SD card
      interface
      , an 8 channel 12-bit ADC, a 10-bit DAC, a Motor Control PWM, a Quadrature
      Encoder Interface, 4 general purpose timers, a 6-output general purpose PWM, an
      ultra-low power RTC with separate battery supply and event monitor/recorder, a
      windowed watchdog timer, a CRC calculation engine, up to 165 general purpose I/O pins,
      and more. The pinout of LPC178x/177x is intended to allow pin function compatibility with
      the LPC24xx and LPC23xx.

• Asynchronous static memory device support including RAM, ROM, and Flash, with or
      without asynchronous page mode.
      من یه یوزر مانوال سال 2010 ازش دارم ولی توش اینا نیست! بیا:
      LPC17xx User manual
      مال تو تاریخش کیه؟
      لینکشو می تونی بذاری؟

دیدگاه

شما هنوز دارید از spi0 استفاده می کنید. بنابرین فقط باید رجیسترهای pinsel رو تغییر بدید
        برای p4.29 هم که شما از p3.25 استفاده کردید باید تابع checkmedia رو تغییر بدید
        من پایه ها رو تغییر دادم اما بازم نتونستم جواب بگیرم
        توی سیمولینک هم درست تغییر میکنند اما کار نمیکنه

ترتیب پایه ها http://www.8pic.ir/images/42472100043307343408.jpg

پروژه رو هم پلود کردم نمیدونم دیگه مشکل کجاست :cry:
        http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...66b97f87222c2b

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
          من یه یوزر مانوال سال 2010 ازش دارم ولی توش اینا نیست! بیا:
          LPC17xx User manual
          مال تو تاریخش کیه؟
          لینکشو می تونی بذاری؟
          مشخصات 1788 بود.
          از جمله ی رفتگان این راه دراز
          باز آمده ای کو که به ما گوید راز
          هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
          چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mori64
            مشخصات 1788 بود.
            agree

دیدگاه

سلام
              من یه sd cardرو در حالت native راه اندازی کردم sd راه اندازی میشه توش فایل میسازم و می نوسیم و می خونم و چندتا کار و دیگه .....
              اما چندتا مشکل دارم که امیدوارم دوستان منو در حلشون کمک کن:
              1.بعد از انجام دستور fformat برگشتی تابع نشون میده که عمل فرمت درست انجام شده و برگشتی دستور finit هم نشون میده کارت درست راه اندازی شده اما وقتی میخوای توی کارت یه فایل بسازی و توش بنویسی این کار انجام نمیشه؟ و بعد وقتی کارت رو با یه چیزه دیگه می خونی میگه کارت ایراد داره ؟؟ و وقتی کارت رو با کامپیو تر فرمت میکنی و با lpc توش یه فایل میسازی عمل نوشتن و خوندن به راحتی انجام میشه ؟؟؟؟؟؟.......
              2.دستور fseek رو وقتی در حالتی که فایل رو برای خوندن با ("test_file= fopen("fst_file.txt","r درست کار میکنه و برگشتی تابع ftell همون جای که ما می خواستیم اما در حالتی که ما فایل رو با (" test_file=fopen("fst_file.txt","a باز میکنیم و از دستور fseek برای جابه جا cursor استفاده می کنیم برگشتی تابع ftell انتهای فایل رو نشون میده و cursor به اون جایی که ما می خواستیم نمی ره البته در حالتی که فایل رو با"( fopen("fst_file.txt","w با می کنیم خروجی تابع ftell نشون میده که عمل جابجای cursor درست انجام شده و برگشتی تابع fputc نشون میده عمل نوشتن در مکان مورد نظر درست انجام شده ولی در ادامه برنامه وقتی میخوایم فایل رو باز کنیم و بخونیم این کار انجام نمشه
              دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
              گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
              من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
              قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
              مولانا

دیدگاه

سلام بچه ها من برد LPC1768 خریدم ولی هرکار کردم نتونستم با MMC ارتباط برقرار کنم ویا با فرمت FAT روش فایل باز کنم اگر نمونه شا دارید لطفا یکی برام UPLOAD کنید

دیدگاه

بچه ها من برا کار Flash_fs هر چی تلاش کردم نشد اگر میشه این که نوشتم یه برسی کنید اشکالاما بگید مرسی . در ضمن من سخت افزارم با برد lpc1768 خود eca است
                  مرسی :smile:

دیدگاه

بچه ها من برا کار Flash_fs هر چی تلاش کردم نشد اگر میشه این که نوشتم یه برسی کنید اشکالاما بگید مرسی . در ضمن من سخت افزارم با برد lpc1768 خود eca است
                    file_crating.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dehghanim1373
                      file_crating.rar
                      مقایسه کنی با سمپل خود کیل میبینی دو تا کتابخونه به پروژه اد نکردی و ...
                      فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                      فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                      فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                      فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

یه سری هم به این تاپیک بزن.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=86736.0

دیدگاه

سلام به همگی کسی با آرم lpc2368 از طریق پایه های که برا ارتباط با sd/mmc اختصاص داده شده کارت mmc رو راه اندازی کرده؟
                          از این طریق بهتر نیست نسبت به روش راه اندازی با spi؟
                          سرعتشم بالاتره
                          majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
                          اهل مراعات نیست.
                          معنی ساخت و پاخت را نمیداند.
                          بزرگ و کوچک را نمیشناسد ..
                          بی باکی را یواشکی آموخته. در تاریکی می نشیند و روشنایی را می پاید.
                          پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

سلام دوستان عزیز،
                            من وقتی کمپایل میکردم برناممو با این اخطار ها مواجه میشدم!
                            کد:
                            ..\Source\SD\File_Config.c(150): error: #77-D: this declaration has no storage class or type specifier
                              DEVCONF const FlashDev [1] = {0,0};
                            ..\Source\SD\File_Config.c(150): error: #65: expected a ";"
                            ..\Source\SD\File_Config.c(169): error: #77-D: this declaration has no storage class or type specifier
                              DEVCONF const SpiDev [1] = {0,0};
                            ..\Source\SD\File_Config.c(169): error: #65: expected a ";"
                            ..\Source\SD\File_Config.c(211): error: #77-D: this declaration has no storage class or type specifier
                              DEVCONF const RamDev [1] = {0,0};
                            ..\Source\SD\File_Config.c(211): error: #65: expected a ";"
                            ..\Source\SD\File_Config.c: 0 warnings, 6 errors
                            توی انجمن جستجو کردم دیدم تو یه تاپیک یه AppNote از سایت کیل گذاشته شده با مزمون Migrating FlashFS projects to MDK-ARM v4.20 و طبق راهنمای اون پیش رفتم، اما الان این اخطار رو میده:
                            کد:
                            C:\Keil\ARM\RV31\INC\File_lib.c(22): error: #35: #error directive: FlashFS does not work with MicroLIB
                              #error FlashFS does not work with MicroLIB
                            کسی قبلاً به این مشکل خورده؟ میدونین چطور میشه حلش کرد؟ :cry2:
                            با تشکر

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
                              سلام دوستان عزیز،
                              من وقتی کمپایل میکردم برناممو با این اخطار ها مواجه میشدم!
                              کد:
                              ..\Source\SD\File_Config.c(150): error: #77-D: this declaration has no storage class or type specifier
                              ..\Source\SD\File_Config.c(150): error: #65: expected a ";"
                              ..\Source\SD\File_Config.c(169): error: #77-D: this declaration has no storage class or type specifier
                              ..\Source\SD\File_Config.c(169): error: #65: expected a ";"
                              ..\Source\SD\File_Config.c(211): error: #77-D: this declaration has no storage class or type specifier
                              ..\Source\SD\File_Config.c(211): error: #65: expected a ";"
                              ..\Source\SD\File_Config.c: 0 warnings, 6 errors
                              توی انجمن جستجو کردم دیدم تو یه تاپیک یه AppNote از سایت کیل گذاشته شده با مزمون Migrating FlashFS projects to MDK-ARM v4.20 و طبق راهنمای اون پیش رفتم، اما الان این اخطار رو میده:
                              کد:
                              C:\Keil\ARM\RV31\INC\File_lib.c(22): error: #35: #error directive: FlashFS does not work with MicroLIB
                                #error FlashFS does not work with MicroLIB
                              کسی قبلاً به این مشکل خورده؟ میدونین چطور میشه حلش کرد؟ :cry2:
                              با تشکر
                              فک کنم مشکل از لایسنست هست. برای FS باید لایسنس جداگانه نصب کنی. میدونستی؟
                              زندگی یعنی امید و حرکت
                              کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                              سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                              برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                              به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

این مجموعه از نسخه keil 4.2 به بالا تر هنگام نصب کیل نصب میشود.
                                فک کردم چون همراه با خود Keil نصب شده نیاز به نصب لایسنس نداره دیگه!
                                آخه از تو منوی License Management هم که میرم فقط گزینه MDK-Lite رو داره و اصلاً گزینه ای واسه FS نیس اونجا! :|
                                فک کنم روی نسخه Lite نصب نمیشه خود FS! باس نصبش کنم؟ (اما آخه گزینه FS توی پوشه ی نصب کیل بود!)

- - - - - - = بعد از ویرایش = - - - - - -
                                تیک گزینه MicroLib رو از توی تنظیمات پروژه برداشتم اون اخطار رفع شد و الان این خطاها رو میده:
                                کد:
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol mmc_DevCtrl (referred from file_config.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol mmc_Init (referred from file_config.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol mmc_ReadInfo (referred from file_config.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol mmc_ReadSector (referred from file_config.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol mmc_UnInit (referred from file_config.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol mmc_WriteSector (referred from file_config.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _BASE_ADR (referred from fs_finit.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _CPU_CLK (referred from fs_finit.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _MC_CSIZE (referred from fs_fat.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol mc_cache (referred from fs_fat.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol spi_hi_speed (referred from fs_mmc.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol spi_init (referred from fs_mmc.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol spi_send (referred from fs_mmc.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol spi_ss (referred from fs_mmc.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol FlashDev (referred from fs_lib.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol RamDev (referred from fs_lib.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol SpiDev (referred from fs_lib.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _BlockFREE (referred from fs_lib.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _FlashNumSect (referred from fs_lib.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _RamNumSect (referred from fs_lib.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _SpiBlFREE (referred from fs_lib.o).
                                .\prj.axf: Error: L6218E: Undefined symbol _SpiNumSect (referred from fs_lib.o).
                                Not enough information to list image symbols.
                                Finished: 1 information, 0 warning and 22 error messages.
                                ".\prj.axf" - 22 Error(s), 0 Warning(s).

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X