اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیکد فرمت های تصویری و نمایش روی LCD 3.2 با LPC1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیکد فرمت های تصویری و نمایش روی LCD 3.2 با LPC1768

سلام.
    این که جواب نداد دلایل زیادی داره که با این توضیح مفصلی که شما دادید نمیشه کمکی کرد. :biggrin:
    اما توابع:
    کد:
    lcd_show_jpg(0,0,"ECA.jpg");
    تابعی که برای نمایش عکس استفاده میشه که فقط کارش اینه که دو تا متغییر عمومی رو که x,y هستند رو مقدار دهی میکنه و شروع به دریافت اطلاعات عکس و نمایش روی lcd میکنه.
    کد:
    load_jpg(file1,Buff,sizeof Buff);
    این تابع عکس رو از USB میخونه و توی آرایه Buff قرار میده که یک آرایه 16 کیلو بایتیه.
    اگه رمتون محدوده میتونید به ابتدای هدر lcd برید و حجمشو تغییر بدید. که حد اقل اون 3 کیلو بایت هست.
    کد:
    static UINT tjd_input (JDEC* jd,BYTE* buff,UINT nd)
    کارش خوندن اطلاعات عکس از حافظه است.
    کد:
    static UINT tjd_output (JDEC* jd,void* bitmap,JRECT* rect)
    کارش نمایش اطلاعات دریافتی و دیکد شده روی lcd هست که توسط تابع disp_blt این کار رو انجام میده.
    اطلاعات عکس به صورت بلوکی در آرایه Buff ذخیره میشن.(شطرنجی)
    پس با دادن مختصات 4 گانه به تابع disp_blt توسط دستور LCD_PutPixel کار نمایش انجام میشه.

برای نمایش JPG کل توابع به کار گرفته شده همینا هستش.
    که همشون توی هدر lcd هستن.
    البته فایل های tjpgd.h و tjpgd.c هم باید به برنامه اضافه شوند که کار اصلی پردازش را انجام میدهند.
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

دوستانی که برد آموزشی دارند لطفا این برنامه رو با برد آموزشی تطابق بدن تا مشکلات اینچنینی برای دوستان پیش نیاد.

دیدگاه

ممنون
        حالا یه سوال دیگه این تابع های infunc وoutfunc خودشون کجا قرار دارن و چه کاری انجام میدن؟

دیدگاه

سلام.
          اینایی که گفتید تابع نیستند.
          متغیر های ساختار درختی هستند که اشاره به ورودی ها و خروجی های یک تابع دارند که جای اون میاد.
          به ابتدای هدر tjpgd.h برید و متغیر ساختار درختی JDEC رو ببینید.

دیدگاه

ممنون از اقا مهدی که اطلاعات خودشه در اختیار همه می زاره یک سوالی داشتم
            برای JPG هم می شه بصورت بلوکی رنگ ها را روی LCD ریخت یا باید حتما به صورت پیکسلی باشد اخه به صورت پیکسلی سرعتش تقریبا با بلوکی BMP برابره برای بلوکی JPG باید برنامه را چطور بنویسیم :redface:
            I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
              ممنون از اقا مهدی که اطلاعات خودشه در اختیار همه می زاره یک سوالی داشتم
              برای JPG هم می شه بصورت بلوکی رنگ ها را روی LCD ریخت یا باید حتما به صورت پیکسلی باشد اخه به صورت پیکسلی سرعتش تقریبا با بلوکی BMP برابره برای بلوکی JPG باید برنامه را چطور بنویسیم :redface:
              سلام.
              خواهش میکنم.
              نحوه آرایش اطلاعات عکس رو توی بافر گفتم.یکم واضح تر میگم:
              صفحه lcd رو در نظر بگیر که به صورت مربعی تقسیم بندی شده.مثل صفحه اسیلوسکپ.
              اطلاعات عکس از اولین خانه سمت چپ و بالا در بافر قرار میگیره.و در مرحله بعد میره سراغ خانه دوم ازسمت چپ و ...
              و توی هرکدوم از این خانه ها اطلاعات از چپ به راست و از بالا به پایین قرار میگیره.
              که هر چی حجم بافر رو بیشتر انتخاب کنید این مربع ها بزرگتر میشن.و تعدادشون کمتر.

حالا برای نمایش بلوکی باید با رجیستر های lcd محدوده ، این خانه ها رو به lcd داد.
              من امتحان نکردم.
              امتحانش با شما.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                سلام.
                خواهش میکنم.
                نحوه آرایش اطلاعات عکس رو توی بافر گفتم.یکم واضح تر میگم:
                صفحه lcd رو در نظر بگیر که به صورت مربعی تقسیم بندی شده.مثل صفحه اسیلوسکپ.
                اطلاعات عکس از اولین خانه سمت چپ و بالا در بافر قرار میگیره.و در مرحله بعد میره سراغ خانه دوم ازسمت چپ و ...
                و توی هرکدوم از این خانه ها اطلاعات از چپ به راست و از بالا به پایین قرار میگیره.
                که هر چی حجم بافر رو بیشتر انتخاب کنید این مربع ها بزرگتر میشن.و تعدادشون کمتر.

حالا برای نمایش بلوکی باید با رجیستر های lcd محدوده ، این خانه ها رو به lcd داد.
                من امتحان نکردم.
                امتحانش با شما.
                خیلی ممنون برای این مستطیل هایی که گفتید چطور باید طول و عرضش را بدست آورد؟ مثلا اگر بافر 16 کیلو باشه با توجه به تعداد پیکسل های ما تعداد این خونه های شطرنج می شه 9.375 که عدد رندی هم نشد مقدار left,right,top,bottom را چطور باید حساب کرد؟ oo: من دیباگ هم کردم که ببینم در این متغیر ها چه مقدار نوشته می شود ولی نتونستم مقادیر انها را پیدا کنم :sad:

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

شما یه مستطیل وسط lcd در نظر بگیر.
                  فاصله هر چهار طرفش از لبه های lcd توی متغییر های left,right,top,bottom قرار میگیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                    شما یه مستطیل وسط lcd در نظر بگیر.
                    فاصله هر چهار طرفش از لبه های lcd توی متغییر های left,right,top,bottom قرار میگیره.
                    خب این مستطیل طول و عرضش چقدر است؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
                      خب این مستطیل طول و عرضش چقدر است؟ :sad:
                      دوست عزیز نمیگیری ها :biggrin:
                      شما نیازی نیست طول متغییر های left,right,top,bottom رو حساب کنی.
                      این متغییر ها هر بار برای هر مستطیلی مقدار مربوط به خودش رو میگیره.

طول و عرض مستطیل هم وقتی که فاصله هر طرفش رو از لبه lcd داری ، خب محاسبه میشه دیگه.
                      طولش میشه left - right
                      عرضش میشه bottom - top

دیدگاه

سلام
                        تشکر از اقای mehdi-nxp
                        یک سوال داشتم هدر ال سی دی که قرار دادید با هدر برد اموزشی فروشگاه فرق میکنه!
                        توی شماتیک برد اموزشی دیتا پورت از P0.4 تا P0.11 و از P0.15 تا اخر هستش ولی هدر شما باید پیوسته باشه!
                        توی هدر برد اینطوری کردن:
                        کد:
                        #define family_lpc17xx          /* TFTLCD definition */
                        #define TFTLCD_DATA_MSB_Nibble_Port_0
                        #define LCD_MSB_Nibble_OFFSET     15
                        #define TFTLCD_DATA_LSB_Nibble_Port_0
                        #define LCD_LSB_Nibble_OFFSET     4
                        #define TFTLCD_CONTROLPORT_2
                        #define TFTLCD_CS           8
                        #define TFTLCD_RS           9
                        #define TFTLCD_WR           10
                        #define TFTLCD_RD           11
                        #define TFTLCD_RST           13
                        #include "lcd.h"
                        هر کاری کردم نشد باهم تطبیق شون بدم!
                        شما میتونید از لینک زیر دریافتشون کنید!
                        http://www.4shared.com/rar/l_mTb19w/Desktop_1.html?

خواهشمندم هدر مخصوص برد را با هدر خودتون تطبیق بدین!
                        با سپاس
                        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                          سلام
                          تشکر از اقای mehdi-nxp
                          یک سوال داشتم هدر ال سی دی که قرار دادید با هدر برد اموزشی فروشگاه فرق میکنه!
                          توی شماتیک برد اموزشی دیتا پورت از P0.4 تا P0.11 و از P0.15 تا اخر هستش ولی هدر شما باید پیوسته باشه!
                          توی هدر برد اینطوری کردن:
                          هر کاری کردم نشد باهم تطبیق شون بدم!
                          شما میتونید از لینک زیر دریافتشون کنید!
                          http://www.4shared.com/rar/l_mTb19w/Desktop_1.html?

خواهشمندم هدر مخصوص برد را با هدر خودتون تطبیق بدین!
                          با سپاس
                          من اینطوریش کردم شما هم عوض کنید مشکلی نداره
                          کد:
                          #define TFTLCD_DATAPORT_1
                          #define LCD_OFFSET 15
                          #define TFTLCD_CONTROLPORT_1
                          #define TFTLCD_CS 8
                          #define TFTLCD_RS 9
                          #define TFTLCD_WR 10
                          #define TFTLCD_RD 14
                          دوستان من هنوز نتونستم این مستطیل هایی که بعد دیکد JPG داریم را به صورت بلوکی بر روی LCD بریزم آیا چنین چیزی می شه؟ دوستان دیگر هم تست کنند :sad:
                          مشکل اینجا است که پیکسل ها پشت سر هم نیستند و از یک جایی به بعد میره خط بعد برای مثال در عکس زیر مستطیل قرمز را می شه به صورت بلوکی کشید؟ :eek:
                          فکر کنم حداقلش اینه که هر سطر را پشت سر هم بریزیم بعد دوباره بریم خط بعد و دوباره این کار را انجام دهیم :nice:

دیدگاه

دوستان رجیسترهای 0x004Eو0X004F در داخل دیتاشیت درایور LCD من نبودن :eek: اینها جریانشون چیه!!!!
                            کد:
                            void LCD_SetCursor(u8 Xpos, u16 Ypos){
                            		wr_reg(0x004E, Xpos);
                            		wr_reg(0X004F, Ypos);
                            }
                            برای مثال می خواهیم یک پیکسل را روشن کنیم مختصات X,Y را در این رجیسترها می ریزیم ولی من اینها رو ندارم، داریـــــــــــــــــــــــــــــــم!!!!
                            یکی منو روشن کنه لطفا :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
                              شما با برد جدید اموزشی کار می کنید؟
                              نشد که!
                              [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                                سلام
                                شما با برد جدید اموزشی کار می کنید؟
                                نشد که!
                                سلام نه من هدر بورد دارم ،شما قبلا چطور LCD را راه اندازی کردید؟ به همان صورت برنامه را ویرایش کنید
                                اون چیزی که من گفتم برای مثال بود شما ببینید سخت افزار بورد چطور وصل شده است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X