اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیکد فرمت های تصویری و نمایش روی LCD 3.2 با LPC1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیکد فرمت های تصویری و نمایش روی LCD 3.2 با LPC1768

نوشته اصلی توسط very question
    من اینطوریش کردم شما هم عوض کنید مشکلی نداره
    کد:
    #define TFTLCD_DATAPORT_1
    #define LCD_OFFSET 15
    #define TFTLCD_CONTROLPORT_1
    #define TFTLCD_CS 8
    #define TFTLCD_RS 9
    #define TFTLCD_WR 10
    #define TFTLCD_RD 14
    دوستان من هنوز نتونستم این مستطیل هایی که بعد دیکد JPG داریم را به صورت بلوکی بر روی LCD بریزم آیا چنین چیزی می شه؟ دوستان دیگر هم تست کنند :sad:
    مشکل اینجا است که پیکسل ها پشت سر هم نیستند و از یک جایی به بعد میره خط بعد برای مثال در عکس زیر مستطیل قرمز را می شه به صورت بلوکی کشید؟ :eek:
    فکر کنم حداقلش اینه که هر سطر را پشت سر هم بریزیم بعد دوباره بریم خط بعد و دوباره این کار را انجام دهیم :nice:
    سلام
    تا جایی که من میدونم بلوک های Jpeg به صورت 8*8 و یا 16*16 هست و رایج ترینش هم همون 8*8 هست. حالا فرض رو میگیریم که شما یه بلوک 8*8 رو دیکد کردی و میخای بریزی روی LCD
    باید اول نایحیه رفرش کردن تصویر رو تنظیم کنی. LCD چون 320*240 iهست توی عرض 30 تا بلوک داره و توی ارتفاع 40 تا بلوک داره. کافیه بلوک مورد نظر رو انتخاب کنیو و با دستورات زیر محدوده رفرش کردن تصویر رو تنظیم کنیمو (فرض کن میخایم توی عرض بلوک ستون سوم (3*8 = 24) و توی ارتفاع بلوک سطر پنجم (5*8 = 40) را تصویر بدیم)
    کد:
    tftlcd_write_index_register(TS_INS_START_ADX);
    tftlcd_write_wdr(23);
    tftlcd_write_index_register(TS_INS_END_ADX);
    tftlcd_write_wdr(31);
    tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADX);
    tftlcd_write_wdr(23);

tftlcd_write_index_register(TS_INS_START_ADY);
    tftlcd_write_wdr(39);
    tftlcd_write_index_register(TS_INS_END_ADY);
    tftlcd_write_wdr(47); 
    tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADY);
    tftlcd_write_wdr(39);
    خب حالا باید تصویر رو بریزی روی LCD فرض کنیم pData به ابتدای داده ها توی حافظه اشاره میکنه
    کاری که ما میکنیم اینه که یک حلقه for با تعداد تکرار 8*8=64 ایجاد میکنیم و تصویر رو به صورت زیر میریزیم روی LCD
    کد:
    for(counter = 0;counter < 64;counter++)
    {
      tftlcd_write_index_register(TS_INS_RW_GRAM);
    	tftlcd_write_wdr(*pData++);
    {
    توصیم اینه که اول یه تصویر آماده رو که توی یک آرایه هست رو تست کن و جواب بگیر بعد برو سراغ jpeg
    کدای بالا رو هم عملا تست نکردم
    موفق باشید :job:
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : دیکد فرمت های تصویری و نمایش روی LCD 3.2 با LPC1768

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
      سلام
      تا جایی که من میدونم بلوک های Jpeg به صورت 8*8 و یا 16*16 هست و رایج ترینش هم همون 8*8 هست. حالا فرض رو میگیریم که شما یه بلوک 8*8 رو دیکد کردی و میخای بریزی روی LCD
      باید اول نایحیه رفرش کردن تصویر رو تنظیم کنی. LCD چون 320*240 iهست توی عرض 30 تا بلوک داره و توی ارتفاع 40 تا بلوک داره. کافیه بلوک مورد نظر رو انتخاب کنیو و با دستورات زیر محدوده رفرش کردن تصویر رو تنظیم کنیمو (فرض کن میخایم توی عرض بلوک ستون سوم (3*8 = 24) و توی ارتفاع بلوک سطر پنجم (5*8 = 40) را تصویر بدیم)
      ممنون اقای ایمانی فر
      ولی یک نکته ای وجود داره که شما بهش اشاره نکردید ما یک بافر داشتیم که بعد دیکد رنگ های RGB565 ما داخل آن بافر ریخته می شد و ما از روی بافر رنگ ها را می ریختیم روی LCD این طور که شما گفتید همیشه این مسطیل ها 8*8 هستند و با تغییر بافر مستطیل های ما ثابت می مانند ببخشید می شه در این مورد هم توضیح دهید من گیج شدم :eek:
      I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : دیکد فرمت های تصویری و نمایش روی LCD 3.2 با LPC1768

فکر کنم جواب سوالمو گرفتم یک فکر کردم :mrgreen:
        ما کاری نداریم توی بافر چقدر ذخیره شده ما به اندازه ای که نیاز داریم از داخلش می خونیم یعنی به اندازه 8*8=64 درسته؟ oo:
        یعنی اندازه بافر به اندازه مستطیل های هنگام نمایش ربطی نداره؟ :eek: الان بیشتر گیج شدم
        I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

دوستان کسی به من کمک میکنه
          هدر ال سی دی رو برای برد اموزشی کانفیگ کردم و برنامه رو روی برد اموزشی که میریزم و فلش usb رو وصل میکنم ولی برنامه هیچ عکسی روی السیدی نمیاره.هدر ال سی دی درست کار میکنه با کدهای دیگه.برنامه وقتی به تابع finit میرسه اطلاعات فلش رو برام میاره روی کامپیوتر و دوباره قطع میشه.دیباگ که میکنم وقتی تابع finit رو اجرا میکنم انگار که فلش رو به کامپیوتر وصل کردم.تابع lcd_show_jpg هم کامل اجرا نمیشه و if رو رد میکنه
          عکسهای داخل فلش باید چگونه باشند؟ایا باید در پوشه ای ذخیره شوند؟
          من یک عکس در فلش با همان نام eca.jpg و یک عکس در پوشه file1 گذاشتم ولی نمیشه.کسی رو برد اموزشی امتحان کرده؟

دیدگاه

من rl-arm رو کرک کردم. فقط بعد از کامپایل این ارور ها رو میده . خواهشا راهنمایی کنید. :cry: :cry:
            اولین ارور به این خطه.
            کد:
            #if !(FL_DEV || RAM_DEV || MC_DEV || SF_DEV || USB_DEV)
             #error all drives disabled in configuration
            #endif
            دومیش :
            کد:
            while ((retv = finit (NULL)) != 0) {    /* Wait until the Card is ready*/
            سومیش:
            کد:
            SPI_DRV __DRV_ID = {
             Init,
             UnInit,
             Send,
             SendBuf,
             RecBuf,
             BusSpeed,
             SetSS,
             CheckMedia             /* Can be NULL if not existing     */
            };
            چهارمیش:
            کد:
            stat |= M_INSERTED;
            من کیلم نسخه 4.22a و rl-arm هم نسخه 4.13 بود . فقط کمک کنید بدجوری گیرم.

دیدگاه

بله شما قدیمی هست و NULL تابع FINIT رو ارور میگیره.با این ورژن کیل خود RLمیبایست نصب میشده.یک ورژن بالاتر کیل دانلود کن

حالا با این برنامه تست کن نباید مشکلی داشته باشه
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76448.0

دیدگاه

کیل 4.7a رو دارم، ولی اون دیگه بیشتر ارور میگیره :sad:ه، شما جواب گرفتین؟

دیدگاه

اره فقط مشکل دیگه ای دارم.ببین وقتی برنامه رو باز میکنی فایل FS_CIM3 , USP_CIM3 رو دوباره اد کن .اگه بازم خطا داد بگو.RL رو که برای این ورژن نصب نکردی؟
                  از این تاپیک اموزشی استفاده کن و سی کن خودت مشکلت رو حل کنی چون اینجا کسی جواب نمیده
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74453.0

دیدگاه

اره فقط مشکل دیگه ای دارم.ببین وقتی برنامه رو باز میکنی فایل FS_CIM3 , USP_CIM3 رو دوباره اد کن .اگه بازم خطا داد بگو.قم رو که برای این ورژن نصب نکردی؟
                    قم رو که برای این ورژن نصب نکردی؟ نمیفهمم منظورتون :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fedora
                      قم رو که برای این ورژن نصب نکردی؟ نمیفهمم منظورتون :redface:
                      منظورم RL بود فونت فارسی بود.لینک اموزشی خوبی اول تاپیک هست.برای تنظیم از اون استفاده کن
                      اگه برای برد اموزشی میخوای هدر ال سی دی رو باید خودت درست کنی چون فرق میکنه

دیدگاه

بازم ممنون. آره اون تاپیک رفع ایراد RL-ARM از شاپور ... رو دیدم. یه pdf تو سایت کیل لینک زده بود. ولی خیلی چیزاش جور در نمیاد. شما rl-arm تون نسخه چنده؟ تو سایت کیل رفتم برا دانلودش نیاز به کد LIC داشت نمیدونم این دیگه چی بود. شما لینکی برا دانلود نسخه جدیدش ندارین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fedora
                          بازم ممنون. آره اون تاپیک رفع ایراد RL-ARM از شاپور ... رو دیدم. یه pdf تو سایت کیل لینک زده بود. ولی خیلی چیزاش جور در نمیاد. شما rl-arm تون نسخه چنده؟ تو سایت کیل رفتم برا دانلودش نیاز به کد LIC داشت نمیدونم این دیگه چی بود. شما لینکی برا دانلود نسخه جدیدش ندارین؟
                          ببین اگه شما کیل ورژن 4.7 رو دارد و نصب کردید RL خودش نصب شده.برو تو ادرس کیلی که نصب کردی قسمت ارم ببین پوشه ای به نام RL نداری

دیدگاه

آره هست ، ولی وقتی کامپایل می کنم خیلی ارور میگیره، حداقل چون rl-arm روش نصبه نباید این قدر ارور میداد. درست میگم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fedora
                              آره هست ، ولی وقتی کامپایل می کنم خیلی ارور میگیره، حداقل چون rl-arm روش نصبه نباید این قدر ارور میداد. درست میگم؟
                              توی تاپیکی که خودت باز کردی ادامه بدیم.اینجا شلوغ میشه.بزار یک برنامه برات بزارم ببین چه اروری میده.نمیدونم با کدوم برنامه داری تست میکنی

دیدگاه

مهدی جان آدرس شروع فایل که بخوایم دیتا رو از اون جا بخونیم و بریزیم رو lcd از کجا شروع میشه؟ منظورو فایلای bmp که ریختیم رو فلش.

:question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X