اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش شبکه با ARM LPC1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش شبکه با ARM LPC1768

من lwip رو با stm32 کار کردم ولی تو 1788 نشد راه بندازم
    تو 1788 تونستم rl-tcp رو راه بندازم
    ولی در کل که با هر دو کار کردم احساس می کنم lwip بهتر باشه

دیدگاه

با سلام مجدد
      شکر خدا بالاخره شد
      اول تشویق :applause: :applause: :applause: :applause:
      حالا شادی :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
      با استفاده از stack lwip تونستم که این کار رو بکنم، سه تا api داره، دو تاشون سیستم عامل لازم دارن که هیچی، یه api داره به اسم raw api که بدون سیستم عامل هست، من با اون کار کردم، خودش قصه چند کلاینت رو حل کرده، یه مقدار فقط وقت برای api باید بذارین تا بتونین باهاش اپلیکیشن مورد نظر رو پیاده کنین، اولش برام کمی گیج کننده بود.
      The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

به سلامتی
        با کدوم نسخه lwip تونستی؟
        برای 1788؟

دیدگاه

ممنون،
          بله 1788 بود با نسخه 1.4.0
          The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

خوبه تونستی من با 1788 و lan8720 که نتونستم ازش استفاده کنم
            ولی تا حدودی از rl-tcpnet هم راضی هستم در صورتی که وب پیجی بخوایم کار کنیم این بهتره و برای سوکت lwip بهتره (البته به نظر من)

دیدگاه

حال داشتم یه کد سمپل میذارم،بله حق با شماست سوکت با lwip انعطاف بالایی داره،

دیدگاه

سلام دوستان
                هیچ کدمتون برای داریور enc28j60 یا enc424j600 برای rl-tcp نوشتید؟
                راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hessam2013
                  با سلام مجدد
                  شکر خدا بالاخره شد
                  اول تشویق :applause: :applause: :applause: :applause:
                  حالا شادی :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                  با استفاده از stack lwip تونستم که این کار رو بکنم، سه تا api داره، دو تاشون سیستم عامل لازم دارن که هیچی، یه api داره به اسم raw api که بدون سیستم عامل هست، من با اون کار کردم، خودش قصه چند کلاینت رو حل کرده، یه مقدار فقط وقت برای api باید بذارین تا بتونین باهاش اپلیکیشن مورد نظر رو پیاده کنین، اولش برام کمی گیج کننده بود.
                  خیلی خوبه،
                  میشه لطفاً روال کار رو توضیح بدید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن؟
                  با تشکر

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

دوستان سلام
                    به نظرم انجمن باید یه جایی داشته باشه که اونهایی که بلدن , برن اونجا بگن من این کارو کردم این کارو میخوام بکنم.
                    ظاهرا این تاپیک مال این بود که کاری که انجام میدین رو توضیح بدین چطوری, بقیه هم انجام بدن!!!!
                    حالا اگر کسی احساس میکنه با گفتن راه حل دیگه یک سر و گردن از بقیه بالاتر نیست و حاصل شب بیداری هاش و نهار شام نخوردن هاش و سرکله زدن هاش و ... برای بقیه میشه هلو برو تو گلو(!) اون یک بحث دیگه است.
                    بازم دم چند نفر انگشت شمار توی این فروم ها گرم که وقتی تاپیک های آموزشی شون رو باز میکنی از پست اول آموزش شروع میشه...
                    موفق باشید.

دیدگاه

سلام دوستان

من بعد مدتا دنبال گشتم مشکلم با ارسال اطلاعات با TCP حل شد . خدا خیرش بده کسی که اطلاعات رو برام گذاشته . گفتم شما هم استفاده ببرین

http://foroum.narmgostaran.com/topic/58-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-nxplpc17xx/
                      ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

بعد چند روز سروکله زدن با بردی که برای شبکه زدم هیچجوابی نگرفتم،
                        STM32f107RC و DP83848CVV با کتابخونه LwIP و در حیط KEIL ، میکرو کار میکنه اما هیچجوابی از شبکه نگرفتم و حتا به پینگ هم جواب نداد، هیچ جریانکشی یا داغ شدگی غیر عادی هم در مدار نیست. آخرش باید دست به دامن دوستان بشم. اگرکسی شماتیک و برنامه آماده ای داره ممنون میشم ارسال کنه.
                        ویکسوال هم اینکه طریقه بایاس کردن پینهای RX+,RX- با استفاده از مقاموتهای 50 اهمی چطور هست. چون دیدم که سر وسط مقاومتها رو هم به زمین و هم به 3.3 ولت وصل کرده اند!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X