سلام
والله من سواد زیادی ندارم ولی به نظر من USB با توجه به مرسوم بودنش(و گسترش روزافزونش) و همچنین قابلیت تبدیل راحتش(واسه تبدیلش توی موارد خواص فکر کنم خیلی راحت بتونی انجامش بدی) و عدم نیاز به قطعات اضافی(فکر کنم واسه سریال نیاز به یه RS232 داشته باشید) و به توجه به آینده این نوع ارتباط سریال به نظر من بهترین گزینه هستش.
البته من واسه مقایسه از این صفحه کمک گرفتم:
با سلام
جواب این سوال به کاربرد پرینتر در پروژه شما مربوط میشه
اگه یه چیز جم و جور و و کوچیک می خوای کار سخت میشه و باید کلی سخت افزار ببندی و کلی کد بنویسی برای مثال ltp2145 رو سرچ کن
اما اگه سایز پرینتر برات مهم نیست من پرینتر های فروشگاهی حرارتی که پورت سریال دارند رو پیشنهاد می دم برای مثال پرینتر Avavsis خوب و ارزونتره , نحوه کارکرد همه این پرینتر ها هم استاندارده و یه پروتکل داره به نام ESC/POS.
با کمک این پروتکل هم می تونی فارسی پرینت کنی هم عکس .
اگه یه چیز جم و جور و و کوچیک می خوای کار سخت میشه و باید کلی سخت افزار ببندی و کلی کد بنویسی برای مثال ltp2145 رو سرچ کن
اما اگه سایز پرینتر برات مهم نیست من پرینتر های فروشگاهی حرارتی که پورت سریال دارند رو پیشنهاد می دم برای مثال پرینتر Avavsis خوب و ارزونتره , نحوه کارکرد همه این پرینتر ها هم استاندارده و یه پروتکل داره به نام ESC/POS.
با کمک این پروتکل هم می تونی فارسی پرینت کنی هم عکس .
ابعاد پرینتر اگه خیلی تو ذوق نزنه ! اهمیتی نداره.
می تونید اطلاعات دقیق تری بهم بدید ؟ و چند مدل معرفی کنید ؟
این پرینتر ها تو ایران گیر میان ؟
پروتکلشون چیه ؟
چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
[حافظ]
با سلام
خدمت اقای محسن 1404 و سایر دوستان گفتم سوالم شاید به دردتون بخوره مطرح ش کنم
من یه پرینتر hp2050 جوهر افشان دارم روی برد pcb پرینتر محل اتصال rx tx 0 , +5v داره در ضمن چون تمامی قطعات مخصوص hp میباشد هیچگونه اطلاعاتی از دیتاشیت قطعات در دسترس نمیباشد .
حالا به نظرتون میشه با میکرو دستور داد تا پرینت بگیره ؟
دیدگاه