دوستان من دارم این پروژه رو با LPC1768 انجام میدم،ولی سورس کد DNp3 رو نمی تونم پیدا کنم.شرکت های خارجی هم به ایران کد رو نمی فروشند.آیا کسی هست بتونه کمکم کنه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انتقال اطلاعات بوسیله پروتکل DNP3 یا Modbus (ترجیحا Dnp3 ) تحت اترنت و TCP/IP
Collapse
X
-
پاسخ : انتقال اطلاعات بوسیله پروتکل DNP3 یا Modbus (ترجیحا Dnp3 ) تحت اترنت و TCP/IP
فکر کنم آقای خاص بتونه راهنمایی کنه شما رو
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71074.msg420885#msg420885کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل
برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.
-
پاسخ : انتقال اطلاعات بوسیله پروتکل DNP3 یا Modbus (ترجیحا Dnp3 ) تحت اترنت و TCP/IP
من باید این پروژه رو با Arm انجام بدم ولی نمی تونم سورس کد اصلی شو پیدا کنم.نوشتن سورس کد هم سخت و زمان بر و با قابلیت اطمینان نا معلومه.من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم.فقط شرکت TMW امریکا این سورس کد رو می فروشه که وقتی من درخواست دادم گفتند به ایران نمی فروشیم.این پروژه رو پژوهشگاه نیرو انجام داده و طی مکاتبه ای که با هاشون داشتم چیزی ازشون در نمی یاد.
سورس کد پروتکل Modbus تو اینترنت پیدا میشه.فکر کنم تنها راهش این باشه روی سورس کد Modbus تغییراتی اعمال کنیم و اونو تبدیل به Dnp3 کنیم.اگه کسی تمایل داره من می تونم سورس کد Modbus رو پیدا کنم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط re_bitaدوستمن آیا این آقای خاص جوابتون را داد بلد بودند پیاده سازی کنند DNP3 رو ؟؟کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط re_bitaنمی فهمم منظورتون رو جوابتون رو داد ؟؟
شما تونستی پیاده سازی کنی ؟؟
همین والا :nice:کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط epilمن سورس کد پروتکل رو خودم نوشتم و الان در مراحل تسته و تو یک شرکت هم پیاده سازی کردم.دوستان در صورت تمایل می تونن میل بزنند.
hamedhosseinpour@ymail.com
دیدگاه
دیدگاه