اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت پورت های ورودی lpc1768 چقدره؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرعت پورت های ورودی lpc1768 چقدره؟؟؟؟

سلام
    من میخواستم یک دوربین راه بندازم با AT91SAM7s64 که سرعتش خیلی پایین بود نشد الان موندم که با سرعت lpc1768 به جوابم میرسم
    آخه سرعت سنسور در حداقل ممکن به 5 مگاهرتز میرسه اگر سرعت پردازش lpc1768واسه کار من جواب میده برم دنبال این میکرو اگر جواب نمیده چاره دیگه ای پیدا کنم.
    یکی از مشکل های من فرخوانی وقفه ها هم هست آخه 3 تا وقفه باید فعال کنم با AT91 من در گرفتن پاسهای کوچک مشکل داشتم جواب نمیداد بعضی وقتها هنگ میکرد.

پاسخ : سرعت پورت های ورودی lpc1768 چقدره؟؟؟؟

سلام.
    سرعت پردازش 1768 نهایتا 120 مگ هست هرچند که تا 150 هم میره.
    کلاک دیوایدر واسه پریفرال ها هم 1 و 2 و 4 و 8 هست.
    حالا با مراجعه به دیتاشیت میتونید بفهمید که برای خوندن ورودی نیاز به چند کلاک داره و اینکه نیازتون رو برطرف میکنه یا نه.
    من تا حالا سیگنالی با این فرکانس رو نخوندم ولی به صورت خروجی تا 14 مگ جواب گرفتم.
    دوربینی که میخواهید راه اندازی کنید از پروتکل استانداردی پشتیبانی نمیکنه که میخواهید با gpio راهش بندازید؟
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

من با سنسور ov7670 میخوام تصویر بگیرم واسه همین مجبورم یک 8 بیت ورودی بگیرم ولی با at91sam7s64 نتونستم جواب بگیرم واسه خاطر سرعت پایین میکرو

دیدگاه

سلام.
        این دوربین با برد آموزشی توی این تاپیک راه اندازی شده و فیلمی هم از عملکردش تو همین تاپیک هست.
        احتمالا بشه روش کار کرد و سرعت رو افزایش داد.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76451.0

دیدگاه

سلام به همگی دوستان
          اقای mehdi_nxp اگه سما میگین سرعت پردازنده 120 مگ هست ، دو تا سوال واسه من پیش اومده.
          سوال اول تو دیتاشیت خود lpc1768میگه سرعت up to 100mhz شما چطوری میگین 120 مگ ؟ منظورتون over clocke هست نکنه؟ اصلا اور کلاک میشه ؟ نمیشه؟ و اگه میشه ایا ممکن پردازنده بسوزه؟

سوال دوم اگر بنا را بر همون 120 مگ بزاریم ، و با این احتساب که periphieral ما دارای divider یک باشه می تونم بگیم ما نهایتا قادر هستیم یک موج مربعی با فرکانس 60 مگا هرتز یعنی DC 50 درصد روی یکی از پین ها ایجاد کنیم؟ این نتیجه گیری درسته؟
          راستی اون سرعت 150 مگ چطوری بدست میاد ؟
          با تشکر از راهنمایی و جواب دوستان

دیدگاه

سلام.
            این دوربین با برد آموزشی توی این تاپیک راه اندازی شده و فیلمی هم از عملکردش تو همین تاپیک هست.
            احتمالا بشه روش کار کرد و سرعت رو افزایش داد.
            من الان قصد دارم برم هدر برد بگیرم ولی اگر احتمال راه نیفتادن باشه واسم مجبورم برم ماژولش رو بخرم تا کارم راه بیفته
            جالب اینه که یک آقایی این رو lpc1768 با فرکانس 10 مگ خود میکرو ران اندازی کرده بود و تصویر رو هم با usart ارسال کرده بود به کامپیوتر , از عالم و آدم حرف زدن بودن ولی به اندازه یک درصد از برنامه خودش نذاشته بود البته از انجمن های ایرانی نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ادیسون کوچولو
              سلام به همگی دوستان
              اقای mehdi_nxp اگه سما میگین سرعت پردازنده 120 مگ هست ، دو تا سوال واسه من پیش اومده.
              سوال اول تو دیتاشیت خود lpc1768میگه سرعت up to 100mhz شما چطوری میگین 120 مگ ؟ منظورتون over clocke هست نکنه؟ اصلا اور کلاک میشه ؟ نمیشه؟ و اگه میشه ایا ممکن پردازنده بسوزه؟

سوال دوم اگر بنا را بر همون 120 مگ بزاریم ، و با این احتساب که periphieral ما دارای divider یک باشه می تونم بگیم ما نهایتا قادر هستیم یک موج مربعی با فرکانس 60 مگا هرتز یعنی DC 50 درصد روی یکی از پین ها ایجاد کنیم؟ این نتیجه گیری درسته؟
              راستی اون سرعت 150 مگ چطوری بدست میاد ؟
              با تشکر از راهنمایی و جواب دوستان
              سلام.
              سوختن پردازنده که نه ولی مصرف شدیدا بالا میره و از تو مایه های میکرو وات میرسه به نزدیکای وات. :biggrin:
              این نتیجه گیریتون هم اصلا درست نیست.
              سرعت پردازش با سرعتی که شما مد نظرتون هست متفاومته.
              درسته که این کلاک به پریفرال میرسه ولی باید دید میکرو واسه ست کردن دیتا تو خروجی به چند کلاک نیاز داره.
              در اصل این قابلیت اور کلاک در مواقعی کاربرد داره که بخواهی خیلی سریع کار خاصی رو انجام بدی و مجدد میکرو رو به حالت عادی برگردونی.

دیدگاه

با تشکر از جواب دوست خوبم اقا mehdi_nxp عزیز

اقا مهدی با این تفاسیری که شما گفتین شما اطلاع دارین در نهایت با چه سرعتی من می تونم از روی پورت lpc1768 بخونم یا بنویسم ؟ پردازش هم اصلا ه منداریم . فقط هدف read و write کردن هست.

این سرعت را تقریبی چه در میشه گفت ؟ اصلا میشه براش معیاری در نظر گرفت یا خیر؟

دیدگاه

سلام.
                  تو خیلی از آرم ها برای دسترسی به پریفرال gpio فکر کنم 4 کلاک نیازه البته به صورت اسمبلی.
                  حالا باید دید کمپایلر دستوری رو که برای ست کردن دیتا تو خروجی مینویسید به چند دستور اسمبلی تبدیل میکنه.
                  قبلا گفتم:
                  من تا حالا سیگنالی با این فرکانس رو نخوندم ولی به صورت خروجی تا 14 مگ جواب گرفتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                    سلام.
                    تو خیلی از آرم ها برای دسترسی به پریفرال gpio فکر کنم 4 کلاک نیازه البته به صورت اسمبلی.
                    حالا باید دید کمپایلر دستوری رو که برای ست کردن دیتا تو خروجی مینویسید به چند دستور اسمبلی تبدیل میکنه.
                    قبلا گفتم:
                    lpc1768 به درد نمی خوره که - چند روز کار می کنه و بعد IO هاش می پکن . من با PIC32mx360 تا 33 مگاهرتز جواب گرفتم، هم ورودی پارالل و هم خروجی پارالل - نخواستم بیشتر بشه، وگرنه می شد.
                    من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.m.k
                      lpc1768 به درد نمی خوره که - چند روز کار می کنه و بعد IO هاش می پکن . من با PIC32mx360 تا 33 مگاهرتز جواب گرفتم، هم ورودی پارالل و هم خروجی پارالل - نخواستم بیشتر بشه، وگرنه می شد.
                      سلام
                      دوست عزیز شما از این میکرو خوب جواب نگرفتید نمی شه گفت که چند روز کار می کنه بعد نمی کنه و بدرد نمی خوره توی میکروهای ARM شرکت NXP یکی از بهترین پریفرال ها را دارد
                      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                      آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                        سلام
                        دوست عزیز شما از این میکرو خوب جواب نگرفتید نمی شه گفت که چند روز کار می کنه بعد نمی کنه و بدرد نمی خوره توی میکروهای ARM شرکت NXP یکی از بهترین پریفرال ها را دارد
                        بله؛ درسته
                        البته ، با کارایی میشه این مشکلات رو برطرف کرد. شاید uart این میکرو ها بهتر از خیلی های دیگه طراحی شده باشه، اما بلوک GPIO که مهم ترین بلوک یه میکرو کنترلر محسوب میشه، در موارد بسیاری دیده شده که به خوبی عمل نمی کند.
                        معمولا هم، بیشتر کاربران از GPIO برای روشن و خاموش کردن LED و کارای کم سرعت استفاده می کنند تا انتقال داده با سرعت بالا - به همین دلیل ممکنه که چندان مهم به نظر نرسه.
                        من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X