اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط USB میکرو LPC1768 با PC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط USB میکرو LPC1768 با PC

دوستان من این سوالو از کسی که قبلا کار کرده بود پرسیدم، ایشون هم جواب دادن :

نقل قول از: ajapyy در دیروز ساعت 22:55:18
    آقا سلام.
    خوبی ؟
    من داشتم با USB CDC توی LPC1768 آشنا می شدم دیدم تو حالت عادی داره با باودریت 9600 ارسال نمی کنه. کمی گشتم دیدم شما قبلا با این مورد برخورد داشتی. چند تا سوال داشتم ازت ممنون میشم جواب بدی.
    1. چطور میشه باودریت رو عوض کرد ؟ مثلا من میخوام بزارم 57600 یا 115200 یا بالاتر (البته زیر 1Mbps) ؟
    2. من اگر بخوام از این قابلیت توی پروژه های دیگم با LPC1768 استفاده کنم، کدوم فایل و توابع رو باید بردارم ؟ ( من فقط ارسال دیتا رو لازم دارم).
    مرسی.

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
    سلام
    نرخ بیت توسط نرم افزار کاربردی سمتِ کامپیوتر تنظیم میشه. می تونه هر مقدار دلخواهی باشه.
    با تابع USBD_CDC_ACM_GetChar داده رو از بافر پورت سریال مجازی بخون، و با USBD_CDC_ACM_PutChar داده رو توی بافر پورت سریال مجازی بنویس.

لطفاً سوالات مرتبط رو توی فروم بپرسید تا همه دوستان بتونن ببینند و نظر بدند.
    راستش من سوالو تو همینجا پرسیده بودم، دیدم کسی هنوز جواب نداده PM دادم.
    ---------
    .
    .
    ...........

دیدگاه

پاسخ : ارتباط USB میکرو LPC1768 با PC

سلام وقت بخیرمن الان دارم بعد از مدت ها که با آرم کار میکردم اومدم سراغ این بخش و بدجوری گیرکردم.من میخوام ببینم کجای برنامه میشه اسم usb رو تغییر داد.یعنی وقتی مثلا یه فلشی که خودم ساختم رو وصل میکنم بتونم اسم خودم رو توی pc ببینم به جای usb human ....
      تالبته میتونم توی کلاینت اسمشو تغییر بدم ولی میخوام وقتی یو اس بی وصل میشه بتونم اسم خاص خودموبذارم.ممنون میشم راهنماییم کنین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X