با سلام خدمت اساتید محترم من یک development board lpc1768 دارم که خودم طراحی وساختم حالا یک مشکلی داره اونم اینه که وقتی پورت 2 میکرو رو صفر یا یک میکنم ولتاژ خروجیش 2.8 است البته این ولتاژ برای پین های آزاد پورت 2 هست چون از 8 بیت اولش برای دوتا latch استفاده کردم که خروجی latch ها درسته هر مقداری که روش قرار میدم رو نشون میده ولی بقیه پین ها مقدارش تغییر نمیکنه این مشکل میتونه به طراحی pcb مربوط بشه؟ یا اگر نه مشکل از کجاست به نظر شما
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با gpio
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با gpio
سلام
مشکلی که مطرح کردید ربطی به سخت افزار نداره.
شاید هنگام لحیم کاری به میکرو آسیب رسیده باشه.
البته یکی دو تا احتمال برنامه نویسی هم میدم.
این که میگید ولتاژ خروجی 2.8 ولت هست یعنی ربطی به صفر یا 1 بودن رجیستر FIOSET نداره و کلا 2.8 میده تو خروجی یا صفر هم میشه؟
کل پروژه رو پ کنید ، چک میکنم.تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا
-
ممنون از پاسختون برنامه ای که توش میریزم اینه
LPC_GPIO2->FIODIR =0xffff;
LPC_GPIO0->FIOSET= 1<<8;
منتها میگم فرقی نمیکنه صفر یا یک میکنم همش ولتاژ خروجیش 2.8 هست شما گفتید در لحیم کاری ممکنه آسیب دیده باشه میخواستم بدونم اگه آسیب دیده باشه تمام بیت های یک پورت آسیب میبینه یا ممکنه بعضی از بیت هاش دچار مشکل بشه اخه این مورد برای پورت صفر میکرو هم اتفاق افتاده یعنی همین برنامه رو برای پورت صفر هم نوشتم همین جواب رو گرفتم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amintanharpdممنون از پاسختون برنامه ای که توش میریزم اینه
LPC_GPIO2->FIODIR =0xffff;
LPC_GPIO0->FIOSET= 1<<8;
منتها میگم فرقی نمیکنه صفر یا یک میکنم همش ولتاژ خروجیش 2.8 هست شما گفتید در لحیم کاری ممکنه آسیب دیده باشه میخواستم بدونم اگه آسیب دیده باشه تمام بیت های یک پورت آسیب میبینه یا ممکنه بعضی از بیت هاش دچار مشکل بشه اخه این مورد برای پورت صفر میکرو هم اتفاق افتاده یعنی همین برنامه رو برای پورت صفر هم نوشتم همین جواب رو گرفتم
درسته؟زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
دیدگاه
-
البته من اولش گفتم که من این دوتا پورت رو تست کردم جفتش رو هم خروجی تعریف کردم منتها اینجا داشتم کپی میکردم خط بالای کدم رو کپی نکردم میگم جفت پورتها رو خروجی تعریف کردم و مقدار دهی کردم ولی وضعیت پایه ها همون طور که گفتم تغییری نمیکنه 2.8 ولت هست ولتاژش من فکر میکنم چیپم دچار مشکل شده
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amintanharpdالبته من اولش گفتم که من این دوتا پورت رو تست کردم جفتش رو هم خروجی تعریف کردم منتها اینجا داشتم کپی میکردم خط بالای کدم رو کپی نکردم میگم جفت پورتها رو خروجی تعریف کردم و مقدار دهی کردم ولی وضعیت پایه ها همون طور که گفتم تغییری نمیکنه 2.8 ولت هست ولتاژش من فکر میکنم چیپم دچار مشکل شده
LPC_GPIO2->FIODIR=0xffff0000;
دوست عزیز اگه میخوای از برنامه مطمئن بشی کل برنامه رو بذار.
اگه مطمئنی ، مشکل برمیگرده به چیپ.
تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا
دیدگاه
دیدگاه