اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشکیل تیمی از تازه کارهای و مشتاقان یادگیری lpc1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشکیل تیمی از تازه کارهای و مشتاقان یادگیری lpc1768

ای بابا دوست عزیز بزار اول گروه تشکیل بشه بعد بیا بگو کجا و چی کار کنیم الان من حدود یک ماهه منتظرم ولی اصلا از این مشتاقان فایده ای در نمیاد!
    پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
    ------------------------------------------------------------ - - -
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

مثل اینکه پستهای قبلی همه پاک شده.
      دوستان گروه کامل شده و میخوایم شروع کنیم.
      برای اولین تکلیف گروه میخوام همه دوستانی که اعلام به همکاری کردن یک قسمت از یوزر منوال LPC1768 رو انتخاب کنند و بطور خلاصه و با ذکر تمامی رجسترها اماده کنند و برای سرگروه بفرستند.فقط هر قسمتی که انتخاب میکنید رو حتما اینجا بنویسید که دوستان دیگه اون قسمت رو انتخاب نکنن.فایلها با ورد نوشته شود و PDF نباشد.کسانی که اولین تکلیف رو انجام ندن از گروه حذف میشن.فقظ سریع.مهلت یک هفته
      از میان دوستان اگه کسی امادگی سرگروه شدن رو داره اعلام کنه

دیدگاه

سلام
        باید ترجمه کنیم ؟ چون من زبان فنی ام خیلی تعریف نداره پرسیدم :nerd: .

دیدگاه

عاقا عاقا عاقا! :angry: :angry: :angry:
          اخه الان چه وقت تکلیف دادنه :cry2: :cry2: :cry2:.من همین 4شنبه اولین امتحان ترممه.چطوری میتونم متن بخونم وترجمه کنم واز طرفی تایپ کنم اونم تو ورد :cry: :cry2:
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز به نظر من بهتره اول برنامه ی کاری گروه مشخص بشه و از ابتدا استارت بخوره یعنی اینکه به عنوان مثال پس از اینکه مفاهیم ابتدایی برنامه نویسی و توضیحات جانبیش (هم c و هم arm) به طور خلاصه گفته شد (تا این زمان احتمالا دیگه امتحانات دانشگاه ها و مدارس دیگه تموم شده :nerd .بریم سراغ بخش های مختلف arm مثلا adc ،حالا هر فرد گروه یک بخش از یوزرمنوال را ترجمه کرده و در اختیار کسی به عنوان بازبیین کننده ی نهایی قرار بده و این آقا مطالب را سرهم بندی و ویرایش کند.و در آخر هم همه گی به کمک هم یک پروژه یا یک ماژول مشخص را راه اندازی کنیم مثلا برای بخش adc ماژولMMA7361 یا هر چیزی دیگر مربوط به adc را راه بندازیم...حالا می توانیم از اول تمام فعالیت ها گفت وگو ها را در صفحه ی انجمن بذاریم( به نظر من کاری بیهوده است چرا که هم وقت و هم حوصله ی مخاطب را به خاطر یک سری بحث های الکی میگیرد) یا همگی را به صورت یک pdf درآورده و برای دانلود بزاریم (روش پیشنهادی)..

دیدگاه

دوستان سلام مگه این کتاب رو ندرید؟ همه چیزای دیتا شیت فارسی داخلش هست.

http://eshop.eca.ir/%D9%83%D8%AA%D8%A8-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A/1482-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-ARM-LPC-17xx.html
              "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
              ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
              ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
              پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
                برای اولین تکلیف گروه میخوام همه دوستانی که اعلام به همکاری کردن یک قسمت از یوزر منوال LPC1768 رو انتخاب کنند و بطور خلاصه و با ذکر تمامی رجسترها اماده کنند
                سلام
                نمی دونم صحیح می دانید یا نه ولی فکر میکنم ترجمه دیتاشیت اونم با ذکر تمامی رجیسترها، برای کسانی که تازه کار هستند مفید نخواهد بود. زیرا همان طور که فرمودند در کتاب ها عمدتا فقط همین کارو انجام دادند و اینکه رجیسترهای زیادی در یک پریفرال وجود دارد که برای راه اندازی اون قسمت هیچ نیازی به دانستن اونها نیست. بنابراین لزومی نداره برای همه اونها وقتی گذاشته شود.
                به عنوان مثال واحد gpio دارای 5 رجیستر هست:
                FIODIR
                FIOMASK
                FIOPIN
                FIOSET
                FIOCLR
                ولی برای شروع، مثلا یه برنامه چشمک زن سه تا از این رجیستر ها بیشتر استفاده نمی شه! پس همین سه تا را استفاده کنید و بعد برید ببینید چه کار دیگه ای رجیسترهای دیگه انجام می دهند. و البته بازم مثلا رجیسترهای دیگری هم برای سایر کاربردها وجود دارد که میشه مرحله بعدی مثلا
                FIODIRL
                FIODIRH

FIODIR0
                FIODIR1
                FIODIR2
                FIODIR3
                و ...
                پس به طوری کلی راه اندازی یک قسمت را به چند قسمت تقسیم کنید و ببینید از چه رجیسترهایی باید استفاده کنید و در سمپل ها از چه چیزی استفاده شده و در دیتا شیت به همون ها مراجعه کنید و بفهمید چطوری باید تنظیم شود
                و مورد دیگه اینکه قسمت ها کامل آورده شود که اگه کسی خواست روی قسمتی کار کنه لیست موجود باشه
                من یه لیست دارم که برای مراحل کار به فرض اینکه با کامپایلر keil کار کردید و روشهای پروگرام کردن هم می دانید:
                1) ورودی خروجی (Gpio)
                2) lcd کاراکتری 2*16
                3) اتصال کیپد4*4
                4) lcd گرافیکی
                5) وقفه Gpio
                6) بررسی واحد کنترل وقفه NVIC
                7)وقفه خارجی
                8) مبدل آنالوگ به دیجیتال (ADC)
                9) مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC)
                10) System Tick
                11) تایمر وقفه تکرار شونده (RIT)
                12) تایمر و شمارنده (Timer-Counter)
                13 ) مدلاسیون PWM
                14 ) ساعت داخلی RTC
                15) رابط UART پورت سریال
                16) مد ارتباطی SPI و SSP
                17) I2C و ارتباط با EEPROM
                18) واحد DMA
                19) تایمر WDT
                20) کنترل پاور PWR (مد Sleep و ..)
                21) RTX
                22) SD-MMC
                23) usb
                24) eternet
                25) can
                26) uc GUI
                دو واحد
                27) QEI
                28) Motor Control PWR
                هم هست که افراد خیلی کمتری لازمش دارند
                فکر نمی کنم واحد دیگه ای مونده باشه که نیاورده باشم البته استفاده از tft LCD ها هم هست که عمدتا کتابخانه آماده دارند ولی اینم خودش مبحثیه
                موفق باشید
                فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

مرسی از همگی بابت پیشنهاداتشون.هدف از این کار رو میگم بازم دوست نداشتید منم تابع نظر حمع هستم
                  هدف از دادن این تکلیف
                  1=اولین چالش گروه برای پیدا کردت افراد مشتاق
                  2-اشنایی افراد با نگارش و گفتار دیتاشیت و فهم و دید بهتر به ان
                  3-اشنایی با رجسترها و مراحل تنظیم یک بخش که دقت کرده باشید تمام قسمتها مراحلش شبیح به همه
                  4-داشتن یک دیتا شیت خلاصه و فارسی برای افراد خیلی مبتدی.
                  5-اموزش اصولی از پایه
                  محاسن زیاد دیگه ای هم داره که افرادی که تا بحال این کار رو نکردن بعد از انجام این کار بخوبی درک خواهند کرد.
                  این کار برای افرادی که میپرسن یوزر منوال کدومه و چند صفحه هست و ایا همان دیتا شیت هست, حیاتی هست :biggrin:

دیدگاه

دو پیش نیاز که افراد گروه باید حتما داشته باشن
                    1-اشنایی کامل به زبان سی.دوستانی که ضعبف هستن , دیدن جلسات اقای کیانوش بازرگان رو به همه افراد توصیه میکنم.ادرس http://maktabkhooneh.org/مکتبخانه
                    http://maktabkhooneh.org/course?course=bazargan466
                    2-مختصری در مورد arm و معماری.برای این قسمت هم جلسات اقای محمد صادق صدری بد نیست.ادرس دانلود فیلمها http://maktabkhooneh.org/.مکتبخانه
                    http://maktabkhooneh.org/course?course=isfehan1329

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                      دوستان سلام مگه این کتاب رو ندرید؟ همه چیزای دیتا شیت فارسی داخلش هست.

بله هست ولی شما خوندید؟؟؟
                      ولی با این تکلیف مجبور میشی یک قسمت رو بخونی.وقتی بخونی و هم بنویسی دیگه از ذهنت پاک نمیشه.بعد با خواندن یک بخش بقیه بخش ها هم برات ساده میشه و مراحل کار رو اصولی فهمیدی چی به چی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
                        مرسی از همگی بابت پیشنهاداتشون.هدف از این کار رو میگم بازم دوست نداشتید منم تابع نظر حمع هستم
                        هدف از دادن این تکلیف
                        1=اولین چالش گروه برای پیدا کردت افراد مشتاق
                        2-اشنایی افراد با نگارش و گفتار دیتاشیت و فهم و دید بهتر به ان
                        3-اشنایی با رجسترها و مراحل تنظیم یک بخش که دقدت کرده باشین تمام قسمتها مراحلش شبیح به همه
                        4-داشتن یک دیتا شیت خلاصه و فارسی برای افراد خیلی مبتدی.
                        5-اموزش اصولی از پایه
                        خوبی های دیگه ای هم داره که افرادی که تابه حال این کار رو نکردن بعد از انجام این کار بخوبی درک میکنند.این کار برای افرادی که میپرسن یوزر منوال کدومه و چند صفحه هست و ایا همان دیتا شیت هست حیاتی هست
                        سلام برای مورد1 نمیشه وقت بدید تا بعد امتحانای پایان ترم ؟ :redface:
                        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                        پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                          سلام برای مورد1 نمیشه وقت بدید تا بعد امتحانای پایان ترم ؟ :redface:
                          بسته به نظر جمع داره.باید دید بچه های دیگه چی میگن.بعد ترجم یک بخش و نوشتن خلاصه ان فکر نمیکنم وقت خیلی زیادی بخواد.به دو یا سه ساعت میشه انجامش داد

دیدگاه

اگه یک برنامه نویس (سی ++) 13 ساله به دردتون می خوره منم هستم

دیدگاه

سلام ببخشید دیر کردم و نبودم
                              من امدم دوستان بهتره برید مجلاتppm9و10 رو بخونید خیلی برای این سری میکرو مفید حداعقل مفاهیم پایه رو داره

دیدگاه

اقا من الان تاپیک و می بینم یه مدت نبودم میخواستم بپرسم چطور میتونم منم وارد گروهتون بشم من بورد دارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X