سلام به دوستان من میخواستم از ای وی آر برم به سمت ARM اما متاسفانه خیلی ترس دارم که به این سمت حرکت کنم میخواستم ببینم اگر برد آموزشی 1768 رو بخرم آیا میشه باهاش یاد گرفت اصلا این برد آموزشی دقیقا چه کار میکنه و کارش چیه شما چه پیشنهادی دارید برای اینکه بنده ARM رو یاد بگیرم ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
برد آموزشی 1768
Collapse
X
-
پاسخ : برد آموزشی 1768
نوشته اصلی توسط gtnaسلام به دوستان من میخواستم از ای وی آر برم به سمت ARM اما متاسفانه خیلی ترس دارم که به این سمت حرکت کنم میخواستم ببینم اگر برد آموزشی 1768 رو بخرم آیا میشه باهاش یاد گرفت اصلا این برد آموزشی دقیقا چه کار میکنه و کارش چیه شما چه پیشنهادی دارید برای اینکه بنده ARM رو یاد بگیرم ؟
اصول کلی هر دو یکسانه فقط یکم رجیسترا فرق میکنه وگرنه پورت سریال توی هر دو ی جور کار میکنه یا LCD و ...
تازه خیلی جاها هدر آماده هست و شما از توابع داخل اون استفاده میکنی و هیچ ربطی به آرم نداره
بیا نترسزندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
دیدگاه
-
حالا به نظر شما برای یادگیریش باید برد آموزشی تهیه کنم این برد چه کمکی به من میکنه ؟
چطوری واقعا شروع کنم ؟یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .
فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gtnaحالا به نظر شما برای یادگیریش باید برد آموزشی تهیه کنم این برد چه کمکی به من میکنه ؟
چطوری واقعا شروع کنم ؟
ولی هدر رو حتما باید بخری تا برنامه هاتو تست کنی
با پروتئوس میتونی شبیه سازی کنی ولی عملی ی چیز دیگستزندگی یعنی امید و حرکت
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : برد آموزشی 1768
نوشته اصلی توسط علی ایمانی فرهم میتونی هدر تهیه کنی و با هدر شروع کنی و یواش یواش بری برد بخری
ولی هدر رو حتما باید بخری تا برنامه هاتو تست کنی
با پروتئوس میتونی شبیه سازی کنی ولی عملی ی چیز دیگستیافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .
فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gtnaمیشه بگید این هدر چی هست و چطوری میشه تهیش کرد ؟
در ضمن تو صفحه اول فروشگاه eca از لینک کناریش این هدر ها رو هم میتونی ببینی در ضمن برد ها و... هم همون جاست این هم لینکش
http://eshop.eca.ir/136-%D9%87%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7
فقط یک چیزی که هست شما avr رو اگه با سی کار می کردید (؟) خیلی کار براتون اسون تره تا این که با بسکام!!!!!!! اگه اصلا با سی کار می کردید به نظر من که اصلا چیز خاصی برا یاد گرفتن نداره یاعلی همین فردا هم میتونید یه دونه برد ارم بزنید!!!!!!! فقط یه کم سخت افزار ! :wow: :applause:پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
------------------------------------------------------------ - - -
صبرت که تمام شد نرو!
"معرفت"
تازه از آن لحظه آغاز می شود...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gtnaمیشه بگید این هدر چی هست و چطوری میشه تهیش کرد ؟
توی لیستی که دوستمون در بالا بهش اشاره کرد این یکی گزینه ای هست که شما میخاین
هدر برد LPC1768زندگی یعنی امید و حرکت
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : پاسخ : برد آموزشی 1768
نوشته اصلی توسط علی ایمانی فریافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط fedoraدقیقا مث دوره ای که میگفتن تا 8051 کار نکنی نمینونین AVR یاد بگیرین :eek:. در واقع اینطور نیست. حتی بعضی از رجیسترا 1768 مث SPI ش دقیقا مث AVRه. فقط کمی تلاش، کوشش، سعی، همت!
ولی برای کار با پروسسورها بهتره اول از میکروکنترلر ها شروع کنی چون دیوایس های جانبی روی میکروکنترلرها هست ولی روی پروسسورها نه و باید خودمون به صورت مجزا بهش متصل کنی که مصلما سخترهزندگی یعنی امید و حرکت
دیدگاه
دیدگاه