اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد آموزشی 1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد آموزشی 1768

سلام به دوستان من میخواستم از ای وی آر برم به سمت ARM اما متاسفانه خیلی ترس دارم که به این سمت حرکت کنم میخواستم ببینم اگر برد آموزشی 1768 رو بخرم آیا میشه باهاش یاد گرفت اصلا این برد آموزشی دقیقا چه کار میکنه و کارش چیه شما چه پیشنهادی دارید برای اینکه بنده ARM رو یاد بگیرم ؟
    یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

پاسخ : برد آموزشی 1768

سلام
    ببخشید چه ترسی!!؟
    فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
    فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
      سلام به دوستان من میخواستم از ای وی آر برم به سمت ARM اما متاسفانه خیلی ترس دارم که به این سمت حرکت کنم میخواستم ببینم اگر برد آموزشی 1768 رو بخرم آیا میشه باهاش یاد گرفت اصلا این برد آموزشی دقیقا چه کار میکنه و کارش چیه شما چه پیشنهادی دارید برای اینکه بنده ARM رو یاد بگیرم ؟
      باور کن حتی اگه AVR هم کار نکرده بودی راحت میتونستی ARM رو یاد بگیری فقط باید تلاش کنی دیگه.
      اصول کلی هر دو یکسانه فقط یکم رجیسترا فرق میکنه وگرنه پورت سریال توی هر دو ی جور کار میکنه یا LCD و ...
      تازه خیلی جاها هدر آماده هست و شما از توابع داخل اون استفاده میکنی و هیچ ربطی به آرم نداره
      بیا نترس
      زندگی یعنی امید و حرکت
      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

حالا به نظر شما برای یادگیریش باید برد آموزشی تهیه کنم این برد چه کمکی به من میکنه ؟
        چطوری واقعا شروع کنم ؟

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
          حالا به نظر شما برای یادگیریش باید برد آموزشی تهیه کنم این برد چه کمکی به من میکنه ؟
          چطوری واقعا شروع کنم ؟
          هم میتونی هدر تهیه کنی و با هدر شروع کنی و یواش یواش بری برد بخری
          ولی هدر رو حتما باید بخری تا برنامه هاتو تست کنی
          با پروتئوس میتونی شبیه سازی کنی ولی عملی ی چیز دیگست
          زندگی یعنی امید و حرکت
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : برد آموزشی 1768

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
            هم میتونی هدر تهیه کنی و با هدر شروع کنی و یواش یواش بری برد بخری
            ولی هدر رو حتما باید بخری تا برنامه هاتو تست کنی
            با پروتئوس میتونی شبیه سازی کنی ولی عملی ی چیز دیگست
            میشه بگید این هدر چی هست و چطوری میشه تهیش کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
              سلام شما میتونید این هدر ها و برد ها رو از فروشگاه های اینترنتی یا اگه مقدوره از الکترونیکی های شهرتون بگیرید
              در ضمن تو صفحه اول فروشگاه eca از لینک کناریش این هدر ها رو هم میتونی ببینی در ضمن برد ها و... هم همون جاست این هم لینکش
              http://eshop.eca.ir/136-%D9%87%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7
              فقط یک چیزی که هست شما avr رو اگه با سی کار می کردید (؟) خیلی کار براتون اسون تره تا این که با بسکام!!!!!!! اگه اصلا با سی کار می کردید به نظر من که اصلا چیز خاصی برا یاد گرفتن نداره یاعلی همین فردا هم میتونید یه دونه برد ارم بزنید!!!!!!! فقط یه کم سخت افزار ! :wow: :applause:
              پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
              ------------------------------------------------------------ - - -
              صبرت که تمام شد نرو!
              "معرفت"
              تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
                خب
                توی لیستی که دوستمون در بالا بهش اشاره کرد این یکی گزینه ای هست که شما میخاین
                هدر برد LPC1768
                زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : برد آموزشی 1768

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                  خب
                  توی لیستی که دوستمون در بالا بهش اشاره کرد این یکی گزینه ای هست که شما میخاین
                  هدر برد LPC1768
                  واقعا از پاسخ شما و بقیه دوستان خیلی متشکرم امید من و کسانی که مثل من سواد چندانی ندارند به شماست دست ما رو هم بگیرید پیرو ز و سربلند باشید .

دیدگاه

سلام دوستان من شماتیک برد اموزشی 1768 رو میخواستم میدونید لینکش کجاست

دیدگاه

تو بخش خرید فایل های مورد نیاز وجود داره!
                      [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

دقیقا مث دوره ای که میگفتن تا 8051 کار نکنی نمینونین AVR یاد بگیرین :eek:. در واقع اینطور نیست. حتی بعضی از رجیسترا 1768 مث SPI ش دقیقا مث AVRه. فقط کمی تلاش، کوشش، سعی، همت!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fedora
                          دقیقا مث دوره ای که میگفتن تا 8051 کار نکنی نمینونین AVR یاد بگیرین :eek:. در واقع اینطور نیست. حتی بعضی از رجیسترا 1768 مث SPI ش دقیقا مث AVRه. فقط کمی تلاش، کوشش، سعی، همت!
                          من که عمرم به اون موقع قد نمیده :mrgreen: ولی معتقدم با هر چی شروع کنی (البته توی میکروکنترلرها) هیچ فرقی نداره
                          ولی برای کار با پروسسورها بهتره اول از میکروکنترلر ها شروع کنی چون دیوایس های جانبی روی میکروکنترلرها هست ولی روی پروسسورها نه و باید خودمون به صورت مجزا بهش متصل کنی که مصلما سختره
                          زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X