اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه معرفی کتابخانه در کیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طریقه معرفی کتابخانه در کیل

سلام
    من چند تا کتابخانه دارم تو یک پوشه که در یک پروژه قرار دادم.خواستم ببینم چطور میشه به کیل ادرس این پوشه رو داد که اگه فایلی مورد احتاج بود کیل از این پوشه برداره.جز زمان انکلود کردن ادرس رو بنویسیم.کسی میدونه

پاسخ : طریقه معرفی کتابخانه در کیل

نوشته اصلی توسط arvin2009
    سلام
    من چند تا کتابخانه دارم تو یک پوشه که در یک پروژه قرار دادم.خواستم ببینم چطور میشه به کیل ادرس این پوشه رو داد که اگه فایلی مورد احتاج بود کیل از این پوشه برداره.جز زمان انکلود کردن ادرس رو بنویسیم.کسی میدونه
    بهتره فایل ها رو بزاری توی دایکتوری اصلی کیل و خیلی راحت فقط اینکلودش کنی
    در غیر این صورت بهتره هر فایل رو که برای پروژت لازمه کپی کنی کنار پروژت و بعد با "" اینکلودش کنی
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

مرسی علی اقا ولی غیر از این کار باید راه دیگه ای هم باشه.من خیلی پروژه دیدم فایلهای کتابخانه هاش تو یک پوشه بوده و خد کیل پیداشون کرده.نمونش همون پروژه emwin که دیروز گداشتم.لطفا اگه میشه یک نگاه بندانزید ببینید چیکار کرده.من که هرچی ور رفتم نشد

دیدگاه

با سلام

برید به برگه C/C++ تو قسمت تنظیمات پروژه، اون پایین که نوشته "اینکلود پت"، توش مسیر فایلهای هدرتون که قرار گرفته وارد کنید و با سمی کلون از هم جداشون کنید. بعد یک بار کلا پروژه رو ببندید و از اول باز کنید. حالا برای اینکلود کردن هدرها فقط کافیه اسم اون هدر رو داخل دبل کوتیشن بنویسید.

دیدگاه

اقا مجتبی دستت درد نکنه.من جایی خونده بودم ولی هرچی گشتم پیداش نکردم.درست شد متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X