اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کار با برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در کار با برد

با سلام . من تازه شروع به کار با آرم کردم . از فروشگاه برد رو خریدم . کتاب مرجه رو هم خریدم ولی الان موندم چه کنم .
    می خوام شروع به کار با برد کنم . گشتم برای پروگرم کردن با بوت لودر تنها چیزی که پیدا کردم این بود که گفت : دیپ سوییچ usb و usbob رو on کن بعد یک درایو میاد . ویندوزم 7 64 بیتیه و از یو اس بی ایراد میگیره و نمیشناسه . اگه کمکم کنین ممنون میشم .

پاسخ : مشکل در کار با برد

میخوا از این مشکلات دیگه نداشته باشی و حرفه ای و سریع پرگرام کنی باید jlink هم بخری.با بوت لودر هر روز یک مشکل داری و چند وقت دیگه که خودت بخوای برنامه بنویسی سرعتت رو کند میکنه.

دیدگاه

من تازه شروع به کار کردم . تا همین الان 400 خرج کردم و هنوز 1 کلمه هم بلد نیستم . حداقل با همینا یه چیزی بفهمم بعد بیشتر هم خرج می کنم . ممنونم از کمکت داداش . ولی اگه بشه با همین مقدوراتم کمکم کنی ممنون تر میشم .

دیدگاه

خوب الان اگه اون دوتا دیپ سوچ رو ان میکنی و درایوری در کامپیوتر طاهر نمیشه امکان داره میکرو بوت لودر نداشته باشه.از یک راه دیگه هم میشه.از طریق سریال میتونی؟من چون انجام ندادم زیاد اطلاعاتی ندارم ولی سرچ کنی زیاد مطلب نوشته شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X