---
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پورتهای برنامه ریزی LPC1768
Collapse
X
-
پاسخ : پورتهای برنامه ریزی LPC1768
آقا 4 تا سطح حفاظت داریم .
اگه با بوت لودر USB پروگرم کرده باشید میکرو رو دیدی که "NO_CRP" مینویسیم که سطح 0 هست و میکرو هیچ گونه قفلی روش نیست میتونید بخونید و بنویسید روش به راحتی .
در سطح 1 واسط Jtag از کار میفته ولی با استفاده از ISP میتونید برنامه بدید به میکرو . و مثلا برنامه تونو پدیت کنید .
در سطح 2 نمیتونید توی حافظه RAM یا روی Flash چیزی بنویسید و بخونید . در واقع تنها کار ممکن پاک کردن کل برنامه و برنامه ریزی مجدد میکرو هست
در سطح 3 هم ISP و هم جیتگ از کار میفته . و میکرو برای آخرین بار پروگرم میشه و دیگه نمیشه پاکش کرد .
از فایل start up میتونید به این رجیسترها دسترسی داشته باشید .
دیدگاه
-
بله . همونطور که فرمودند هیچ راه بازگشتی وجود نداره .
بله میتونید اما بقیمت از دست دادن برنامه روی میکرو (البته اگر در مد 3 نباشید .) به مد های قبلی برگردید .
به نظرم اگر محصولتون قراره قابلیت پدیت داشته باشه از مد 1 استفاده کنید . اگر محصولتون نهایی شده و قراره حفاظت کنید ازش از مد 3
من خودم که از مد 0 استفاده میکنم فعلا :rolleyes:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط داود رهاییمنظورتون اینه که اگر در مد 3 باشه میتونم برگردونم و برنامه جدید بریزم (حالا کند بودنش مهم نیست چون از عوض کردن آیسی خیلی بهتره)بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط داود رهاییفکر نمیکنید 10 دقیقه غیر معقول باشه!؟oo:
شاید baudrate رو روی کمترین مقدار قرار دادید. فکر کنم تا 115200 هم بشه زیادش کرد.
و روی این سرعت و برای کل فلش LPC1768 (که حدود 500 کیلوبایت هست) حدود یک دقیقه بشه.بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
دیدگاه