اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هدر برد برای میکروکنترلر LPC1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هدر برد برای میکروکنترلر LPC1768

ماشاالله :applause:
    فقط اون سیم ها مشکلی پیش نمیارن؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت هدر برد برای میکروکنترلر LPC1768

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
      ی سوال
      مگه PCB دورو نبود؟
      چه جوری خودتون زدین؟
      متالیزه هم هست؟
      1-نه دو رو نیست .
      2-با روش اتو
      3- نه متالیزه نیست تو عکس معلومه دیگه . من با روش اتو و گاها با روش لامینت فتو رزیست دو لایه زدم (یک بار 4 لایه هم زدم ) .البته متالیزشو دستی با لحیم یک تکه سیم انجام دادم . فط موقع طراحی نباید زیر میکرو via بیفته .

نوشته اصلی توسط PLASMA
      ماشاالله :applause:
      فقط اون سیم ها مشکلی پیش نمیارن؟
      این بیشتر برا یاد گیری است . البته با این روش با میکرو avr هم ( 8 تا میکرو رو یک برد + کلی کانکتور ) برا یک دستگاه بسته بندی مدار کنترل ساختم ( 7 سال پیش). که لابد تا الان کار میکنه چون دیگه کسی سراغم نیومد .البته با لاک سیم پیچی برد رو یک تیکه آجر کردم .

الان یواش یواش سون سگمنت و بافر و کلید و چندتا خرت و پرت روش نصب میکنم . فقط bin مربوط به usb این سایت رو ریختم رو میکرو اما usb ارور میده . البته فایل باینری رو که رو میکرو ریخته بودم خوندم با فایل eca تو چندتا بایت اختلاف داشت .
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت هدر برد برای میکروکنترلر LPC1768

راستی از چه شماتیکی استفاده کردین؟

دیدگاه

سلام
          میشه یک عکس از این برد یک لایه یک ساختی بزاری.

دیدگاه

pdf هیدر برد عمومی میکرو های 100 پایه رو میزارم رو این هیدر برد هم میشه از کانکتور usb استاندارد پرینتر و هم usb مینی smd استفاده کرد و درضمن دوتا آی سی smd بافر 244 و 4 تا سون سگمنت در نظر گرفته شده است . چاپ این هیدر برد با تکنیک اتو راحت در میاد

http://aliila1359.persiangig.com/tamrin/arm_pcb/mini_LQFP100_L-64_L.pdf/download

دیدگاه

می خوام میکرو را با بوت لودر پروگرم کنم . اصلا usb رو نمشناسه . البته سر راه +D و -D دوتا مقاومت 33 اهم بود که من فراموش کردم و مستقیم وصل کردم . امکان داره با توجه به 5 ولت بودن usb
              پین های usb_ +D و usb_ -D سوخته باشن ؟ جالبه بردی که برای sam7x256 هم ساخته بودم usb کار نمی کنه .تو اون برد هم مقاومت نزاشته بودم .

دیدگاه

به جز مقاومت چیز دیگه ای نذاشتین؟
                تو هدربرد فروشگاه برای بوت از روی بوتلودر یک پین رو 1 میکردیم و میکرو رو روشن میکردیم، شما این کارو انجام دادید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                  می خوام میکرو را با بوت لودر پروگرم کنم . اصلا usb رو نمشناسه . البته سر راه +D و -D دوتا مقاومت 33 اهم بود که من فراموش کردم و مستقیم وصل کردم . امکان داره با توجه به 5 ولت بودن usb
                  پین های usb_ +D و usb_ -D سوخته باشن ؟ جالبه بردی که برای sam7x256 هم ساخته بودم usb کار نمی کنه .تو اون برد هم مقاومت نزاشته بودم .
                  اون مقاومت 1.5 کیلو رو گذاشتی؟
                  اون مقاومت باعث میشه سیستم بفهمه ی دستگاه usb بهش متصل شده
                  زندگی یعنی امید و حرکت
                  کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                  سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                  برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                  به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                    اون مقاومت 1.5 کیلو رو گذاشتی؟
                    اون مقاومت باعث میشه سیستم بفهمه ی دستگاه usb بهش متصل شده
                    نوشته اصلی توسط PLASMA
                    به جز مقاومت چیز دیگه ای نذاشتین؟
                    تو هدربرد فروشگاه برای بوت از روی بوتلودر یک پین رو 1 میکردیم و میکرو رو روشن میکردیم، شما این کارو انجام دادید؟

بله هم مقاومت 1.5 کیلو رو گذاشتم (اتصال به 3.3 ولت ) و هم پین p0.6 زمین میکنم . فقط دوتا خازن 18 پیکرو که سیم دیتا رو زمین میکنه رو نزاشتم . چون تو اکثر برد های خارجی هم نیست .
                    میکرو تقریبا سالمه . چندتا برنامه روش ریختم کار میکنه .حالا باید وقت کنم یک میکرو دیگه هم دارم اونو لحیم کنم ببینم چی میشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X