اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه بخش فیلم روی lcd از طریق شبکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه بخش فیلم روی lcd از طریق شبکه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
    آقا ما فیلم را از تلوزیون تماشا می کنیم برا چی خودمون را اینقدر سختی بدیم با میکرو ARM ببینیم! :mrgreen: :biggrin: :icon_razz:
    جدا.هیشکی نبود همینو بگه. :biggrin:
    میشه یکم توضیح بدید با تلوزیون رنگی بهتر دیدن فیلم یا سیاه سفید.
    اصلا با هون لپتاب نگاه میکنم چه کاریه با شبکه بفرستم رو میکرو و با السیدی 3.2 نگاه کنم. :applause: :wow:

دیدگاه

سوال کردن به این شکل کلی کاملاً بی فایده است چون کسی نیست که پروژه شما رو کامل از اول تا آخر توضیح بده. شما باید دست به کار بشید و هرجایی که مشکل داشتید سوال کنید. در ضمن لازمه انجام این پروژه تسلط کامل به مفاهیم شبکه و واحد Ethernet میکروکنترلره. همچنین باید LCD تون رو مستقل از شبکه راه اندازی کرده باشید.
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
        آقا ما فیلم را از تلوزیون تماشا می کنیم برا چی خودمون را اینقدر سختی بدیم با میکرو ARM ببینیم! :mrgreen: :biggrin: :icon_razz:
        اگه اینجوری بود که الان همین تلویزیون هم نداشتیم. مخترعش میرفت تئاتر :mrgreen:

ولی به نظر من کار قشنگیه و ادامش بدین... کار هرچی سخت تر باشه لذتش بیشتره، مخصوصا موقعی که نتیجه میده (من emWin رو که پورت کردم با این که سخت نبود ولی داشتم بال در میاوردم )
        راستی ممکنه بشه از emWin هم استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
          سوال کردن به این شکل کلی کاملاً بی فایده است چون کسی نیست که پروژه شما رو کامل از اول تا آخر توضیح بده. شما باید دست به کار بشید و هرجایی که مشکل داشتید سوال کنید. در ضمن لازمه انجام این پروژه تسلط کامل به مفاهیم شبکه و واحد Ethernet میکروکنترلره. همچنین باید LCD تون رو مستقل از شبکه راه اندازی کرده باشید.
          بله حق با شماست.منم نمیخوام کامل پروزه بهم بده کسی.زیاد کار کرد و بر بروی وب سرور تسلط نسبتا کاملی دارم.فقط یکی بیاد راه رو نشون بده.من انجامش میدم.با شبکه روی ال سی دی مینویسم عکس نشون میدم ولی فیلم نمیدونم چطور باید پیش برم.از چه تابعی روی السیدی استفاده کنم.از اون طرف چطور فیلم رو به عکس تبدیل کنم و...
          توی نت کسی چیزی ندیده؟جز از روشی که اقا مهدی گفت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
            اگه اینجوری بود که الان همین تلویزیون هم نداشتیم. مخترعش میرفت تئاتر :mrgreen:

ولی به نظر من کار قشنگیه و ادامش بدین... کار هرچی سخت تر باشه لذتش بیشتره، مخصوصا موقعی که نتیجه میده (من emWin رو که پورت کردم با این که سخت نبود ولی داشتم بال در میاوردم )
            راستی ممکنه بشه از emWin هم استفاده کرد
            با emwin هم شاید بشه.چند تا تابع داره برای پخش فیلم و یک نرم افزار که فیلم را به عکس تبدیل میکنه.اتفاقا یکم روش فکر کردم دیدم دوتا برنامه سنکین رو تا بیام مچ کنم پیر میشم.با قسمت فیلم wm هنوز کار نکردم.ببین میتونی فیلم نشون بدی.نباید کار سختی باشه

دیدگاه

دوستان بنظر من بیاین از صوت شروع کنیم،سرور های کدک صدا هم شنیدم وجود داره که خودش حجم صدارو میاره پایین
              انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
              فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

لینک همون فیلم ها رو که گفتید رو بذارید تا ببینم چه جوری هست ؟
                از چه میکرویی استفاده شده و اینکه منظورتون از پخش فیلم یعنی به صورت real-time یا نه ؟

یکم توضیح بیشتری بدید تا مشخص بشه که اصلا چه کاری قرار هست انجام بشه !!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X