سلام
اینا رو هم ببین بد نیستن. منتها بعضیاشون خیلی تکمیل هستن و باید قسمتایی رو که نمیخای حذف کنی فایل شماره یک فایل شماره دو
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
از شماتیک شرکت Embedded Artists استفاده کنید چون معروف تره (خود NXP از برد اون برای نشون دادن قابلیت های میکرو استفاده میکنه)
شماتیک دومی آقای ایمانی فر برای همین شرکته ولی LCD توش لحاظ نشده. میتونید از شماتیک شرکت FDI که کارش ساخت برد های مالتی مدیا هست
هم استفاده کنید.
تو سایت teamfdi.com هست
برای EA هم آقای ایمانی فر گذاشتن(لینک دوم) اگه نشد باید تو سایتش حساب بسازین (اگه نمیشه بگین من براتون دانلود کنم)
گفتی ال سی دی نداره که، من رفتم تو سایتش رجیستر کردم، بعد برای دانلود شماتیک میکه شماره سریالی که رو برچسب محصول چاپ شده رو بده!!!
ال سی ذی هم مهم نیست برام فقط می خوام میکرو رو راه بندازم
کلا ال سی دی نداره، من شماره سریال رو الکی زدم.
برای راه اندازی میکرو فقط چند تا خازن و کریستال (تازه مثل این که کریستال داخلی داره) لازمه که تو این شماتیکا هست.
منم میخوام یه برد برای این میکرو بسازم.
کلا ال سی دی نداره، من شماره سریال رو الکی زدم.
برای راه اندازی میکرو فقط چند تا خازن و کریستال (تازه مثل این که کریستال داخلی داره) لازمه که تو این شماتیکا هست.
منم میخوام یه برد برای این میکرو بسازم.
نشد جایی نمی پرسه فقط پیام میده
=============== پدیت
پیدا کردم ولی هرچی میزنم قبول نمی کنه
دیدگاه