اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن/نوشتن روی حافظه فلش میکرو LPC1768 از طریق پورت اترنت(کمک)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خواندن/نوشتن روی حافظه فلش میکرو LPC1768 از طریق پورت اترنت(کمک)

خیلی ممنون آقای رستمی بخاطر لینک ها و فایل های خوبی که گذاشتین.
    بیشتر مشکل و پیچیدگیه کار جائیه که بخش ethernet bootloader و IAP قراره کنار هم بیان و در این بین ، ارسال همین داده های دریافتیه نوشته شده روی فلش به صورت 16 بیتی روی LCD هستش.هرکدوم از این بخش ها رو جداگانه انجام دادم(البته قسمت IAP رو نه کاملا) ولی کنار هم...
    بازم دارم روش کار میکنم.از جواب های خوبتون ممنون

دیدگاه

دوستان هنگام اجرای برنامه در محیط Debug برنامه وارد این قسمت میشه و این ارورها رو میده.دلیلش چیه؟؟؟
      [img][/img]

تابع IAP_CALL رو هم اینجوری مثه مثال خود keil نوشتم.
      /* IAP Call */
      typedef void (*IAP_Entry) (unsigned long *cmd, unsigned long *stat);
      #define IAP_Call ((IAP_Entry) 0x1FFF1FF1)

دیدگاه

دوستان کسی میدونه این خطا دلیلش چیه؟؟؟موقع Debug وقتی به فراخوانی تابع IAP میرسه این ها رو میاره

*** error 65: access violation at 0x0FFFF664 : no 'write' permission
        *** error 65: access violation at 0x0FFFF648 : no 'write' permission
        *** error 65: access violation at 0x0FFFF64C : no 'write' permission
        *** error 65: access violation at 0x0FFFF650 : no 'write' permission
        *** error 65: access violation at 0x0FFFF5FC : no 'write' permission

نحوه تعریف تابع IAP_CALL هم همونجوری که بالا گفتم و با دستور : erase (0x30000, 0x33FFF); قراره این قسمت از حافظه رو پاک کنه

دیدگاه

جواب سوال های بالام رو پیدا کردم.
          یه سوال پایه:

چجوری یه متغیر (مثلا یک آرایه) رو در خونه های خاصی از RAM بنویسم و همون متغیر رو چجوری بخونم؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdia1968
            جواب سوال های بالام رو پیدا کردم.
            یه سوال پایه:
            چجوری یه متغیر (مثلا یک آرایه) رو در خونه های خاصی از RAM بنویسم و همون متغیر رو چجوری بخونم؟؟؟؟
            آفرین بر تو
            شما باید Help کامپایلر رو خوب و دقیق بخونی. برای Keil این لینک رو نگاه کن:
            http://www.keil.com/support/man/docs...f_BABGJHDC.htm
            بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

آفرین بر تو
              شما باید Help کامپایلر رو خوب و دقیق بخونی. برای Keil این لینک رو نگاه کن:
              http://www.keil.com/support/man/docs...f_BABGJHDC.htm
              [/quote]
              مرسی از لینک مفیدی که دادی دوست عزیز
              اون مشکلم هم زیاد مهم نیست و تا حدودی حل شد.
              الان با توابع IAP عمل PrepareSectors و EraseSectors رو انجام میدم ولی عمل CopyRAMToFlash رو درست انجام نمیده و تابعش خروجیه خطا رو میده(این خروجی توابع رو با یه شرط ساده چک میکنم)
              کسی میدونه مشکل کجاست؟؟؟؟

دیدگاه

کسی میدونه مشکل کجاست؟؟؟؟
                من نمیدونم! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                  من نمیدونم! :biggrin:
                  ممنون که جواب میدی دوست عزیز
                  یعنی تو این مملکت هیشکی تابحال از IAP و ISP واسه LPC1768 استفاده نکرده؟؟؟؟ :cry: :cry2:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : خواندن/نوشتن روی حافظه فلش میکرو LPC1768 از طریق پورت اترنت(کمک)

ببینید من میخوام این بورد رو یکبار پروگرم کنم و یجا نصب کنم.بعد از اون از طریق پورت اترنت (و DP83848CVV) هر دفعه یک عکس(که حجمش شاید از 512kb حافظه فلش هم بیشتر باشه ) رو به میکرو بدم و روی LCD گرافیکی نمایش بدم.تو این کار نمیخوام از حافظه جانبی و EEPROM هم استفاده کنم.
                    انگار یه برنامه کوچیک(یه چیزی شبیه بوت لودر یا خود بوت لودر) قراره هر دفعه قسمتی از حافظه رو پاک کرده و داده های عکس جدید رو بریزه(که بعد بتونم نمایش بدم)
                    خیلی ساده اگر از میکرو به عنوان وب سرور استفاده کنید میتونید این کار هایی رو که گفتید رو انجام بدید

یعنی در پروژه از یه MMC استفاده می کنید و از طریق مرورگر به میکرو متصل میشوید و فایل خودتون رو ازسال (Upload ) میکنید و برنامه سمت سرور (میکرو ) رو هم طوری که میخواهید می نویسید تا فایل Upload شده رو رو یه LCD نمایش بده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : خواندن/نوشتن روی حافظه فلش میکرو LPC1768 از طریق پورت اترنت(کمک)

نوشته اصلی توسط impluse
                      خیلی ساده اگر از میکرو به عنوان وب سرور استفاده کنید میتونید این کار هایی رو که گفتید رو انجام بدید

یعنی در پروژه از یه MMC استفاده می کنید و از طریق مرورگر به میکرو متصل میشوید و فایل خودتون رو ازسال (Upload ) میکنید و برنامه سمت سرور (میکرو ) رو هم طوری که میخواهید می نویسید تا فایل Upload شده رو رو یه LCD نمایش بده
                      مرسی از راهنماییتون دوست عزیز
                      یه مثال از کاری که گفتین دارین یا سراغ دارین بهم بگین؟؟؟
                      صحبت من راجب نوشتن فایل های دریافتی روی حافظه خود فلش (بدون استفاده از EEPROM خارجی) بود با توابع IAP بود که تقریبا موفق شدم.حالا مونده ترکیب این 3 برنامه : 1-برنامه اترنت . 2- برنامهIAP و 3-برنامه GLCD.

دیدگاه

پاسخ : خواندن/نوشتن روی حافظه فلش میکرو LPC1768 از &#1591

من از MMC در پروژه شبکه (میکرو به عنوان وب سرور ) استفاده کردم البته من این کار رو همون طور که در بخش help نرم افزار Keil هم گفته شده برای Update کردن صفحات وبی که در حافظه فلش میکرو ذخیره شده انجام دادم

یعنی وقتی مرورگر یه صفحه وب رو از میکرو تقاضا میکنه میکرو اول میگرده که آیا همچین صفحه ای در MMC هست یا نه اگر باشه اون رو به سمت کاربر ارسال میکنه وگرنه میاد در حافظه فلش خودش میگرده

این که شما می خواهید در حافظه داخلی خود میکرو چیزی بنویسید رو من دقیق نمیدونم (اونم تو حافظه فلش ) ولی آخه چرا نمیخواهید روی MMC بنویسید ؟

در رابطه با بخش LCD هم اگر که هدر فایل اون رو در برنامه اضافه کرده باشید با توابع اون میتونید عکس bmp ای رو که از طریق شبکه روی MMC پلود شده رو نمایش بدید

در رابطه با مثال که گفتید میتونید از مثال های کتابخانه RL که از طریق سایت keil قابل دانلود کردن هست نمونه هایی که مربوط به ارتباط Http_Upload هست رو مشاهده کنید (مثال های خیلی خوبی هستن )

دیدگاه

من حتی پاک کردن هم را که اجرا می کنم با flash magic بعدش که نگاه می کنم اون سکتور که انتخاب کرده بودم پاک نشده !
                          مشکل از کجاس؟
                          تمام سکتور ها رو امتحان کردم با وجود اینکه تابع erse عدد صفر رو برمی گردونه ( یعنی درست کار کرده ) ولی پاک نشده

دیدگاه

کسی نیست که کمک کنه ؟!
                            لااقل بگید این روش من درسته که توی برنامه
                            کد:
                            [left]      iap_init() ;

iap_prepare( TARGET_SECTOR, (TARGET_SECTOR));
                               iap_erase_sector( TARGET_SECTOR, TARGET_SECTOR);[/left]
                            رو اجرا می کنم و بعد از پرگزام و اجرای برنامه با flash magic میرم در قسمت display memory و محتویات اون سکتوری رو که پاک کردم رو نگاه می کنم ولی پاک نشده!!!
                            این الگوریتم مشکلی داره ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                              عزیز دل برادر، شما با Flash Magic برای برنامه ریزی 1768 کار کردید؟ دیدید یه قسمتی داره که می تونی با پورت سریال پروگرامش کنید، یا با Ethernet؟
                              من این کار رو انجام دادم. مثالش رو خودِ Keil داره. وقتی Flash Magic رو نصب می کنید، برای Ethernet Bootloader دو تا پروژه به شما میده که یکیش برای Bootloader میکروئه. دومی، مثالیه که از طریق Ethernet می تونی یه برنامه ساده چشمک زن رو روی میکرویی که Bootloader شبکه داره پروگرام کنی. خیلی باحاله. من خودم یه سیستم بستم و از راه دور با همین برنامه توسط Ethernet پروگرامش کردم.
                              من انجامش دادم. توضیحات NXP خیلی مفیده. البته Flash Magic هم واقعاً معرکه ست.
                              جناب رستمی منم قصدم استفاده از این بوت لودر فلش مجیکه.
                              تو جایی از داکیومنتاش (یا فرومای خارجی؟) خوندم که چون تو این بوت لودر از MAC Address استفاده میشه،
                              باید برد و کامپیوتر مستقیما با کابل شبکه به هم وصل بشن. آیا این حرف درسته؟
                              چون تو هدف من، میکرو تو یه شهره و کامپیوتر + فلش مجیک هم تو یه شهره دیگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emiwire
                                جناب رستمی منم قصدم استفاده از این بوت لودر فلش مجیکه.
                                تو جایی از داکیومنتاش (یا فرومای خارجی؟) خوندم که چون تو این بوت لودر از MAC Address استفاده میشه،
                                باید برد و کامپیوتر مستقیما با کابل شبکه به هم وصل بشن. آیا این حرف درسته؟
                                چون تو هدف من، میکرو تو یه شهره و کامپیوتر + فلش مجیک هم تو یه شهره دیگه.
                                راستش تا حالا بهش فکر نکرده بودم. احتمالاً شدنیه. من که نظری ندارم :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X