من یک هدر برد برای LPC1768 طراحی کردم اینجا برای دانلود قرار میدم ولی خودم هنوز چاپش نکردم پس قبل از اینکه استفاده کنید یک دور چک کنید جایی مشکلی نداشته باشه
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
کل PCB Project ماله Altium گذاشتم . هم شماتیک و هم PCB داخل اون فایلی که پلود کردم هست. اگر مشکلی داره بگید دوباره پلود کنم
بله دیدم ، واقعا یک دنیا ممنونم عاااالی بود
منظورم این بود که پین هایی که خروجی گرفتید مشخص نیستند
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
یک سوال
من نمی خواهم از Jtag استفاده کنم. در این صورت پایه های مربوطه را چیکار کنم؟ پول پ شنوند یا پول دان؟
منظورم پایه های TDI , TDO/SW0M , TCK ,TMS , TRST , RTCK
من همیشه از Jtag برای پروگرام کردن تمامی میکرو های ARM استفاده می کنم و تا حالا بدون Jtag تست نکردم ولی چند روز پیش یکی از دوستانم یک برد برای LPC1343 درست کرد و پایه های Jtag رو چون نمی خواست استفاده کنه به هیچ جا وصل نکرد و آزاد گذاشت و فقط از USB برای پروگرام کردن استفاده کرد و مشکلی هم پیش نیومد.
سلام
دادا همایون فدایی داری :nice: با دکمه لایک نمیشد واقعا تشکر کرد.
یه چندتا سوال برام پیش اومده بود اما الان ذهنم درگیرچندجا دیگس.سر فرصت مزاحم میشم :redface:
دیدگاه