پاسخ : خطای usb not recognized هنگام پروگرام کردن با بوت لودرusb. لطفا کمکم کنید
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
خب شاید بوت لودرش پاک شده رو برد
جیلینک دارید ؟
سلام
اخه من هیچ وقت نتونستم پروگرامش کنم چطوری بوت لودرش پاک شده؟
هر وقت با usb به کامپیوتر وصل میکنم خطا میده
یکی از دوستان گفت که p1.20 رو به زمین وصل کنم البته هنوز تست نکردم
شما میگید من چیکار بکنم من که گیج شدم با این همه راه های مختلف توصیه شده
پاسخ : خطای usb not recognized هنگام پروگرام کردن با بوت لودرusb. لطفا کمکم کنید
نوشته اصلی توسط مسعود - الف
سلام دوست من!
کاش یک لینک از بردی که خریدین رو میذاشتین اینجا تا بدونیم دقیقا کدوم برد هست.
در پروگرم کردن به وسیله بوت لودر، با اینکه روشی سریع و بی دردسر هست اما گاهی ریختن یک برنامه به نحوی نا مناسب و یا ... ب[glow=red,2,300]اعث میشه که شما بوت لودر خودتون رو از دست بدید و بنده فکر میکنم که شما بوت لودر رو پروندی!!![/glow] (چون خودم یک بار این کار رو کردم!!!) در این صورت همون پیغام خطایی ظاهر میشه که گفتین!
اگه این باشه ، چاره ای نیست جز اینکه با یک پروگرمر J-link دوباره برنامه بوت رو روش بریزین و یا با روش serialFlash Programming این کار رو انجام بدین که دوستمون توضیح دادن!
البته بنده به شدت توصیه میکنم یدونه J-link بخرین و برای همیشه خودتون رو از این دست مشکلات خلاص کنینن. البته J-link امکانات دیگه ای رو هم در اختیارتون قرار میده که بسیار کاربردی هستن!
باز هم مشکلی بود در حد سوادم درخدمتم.!
سلام
مرسی نمیدونم اخه چطوری پروندمش؟ من که تا حالا پروگرام نکردم ! منم الان به این نتیجه رسیدم که از روشی که دوستمون گفتند برای پروگرام استفاده بکنم چند وقته فقط وقتمو تلف کردم
ممنون بابت راهنمایی
نوشته اصلی توسط j.masiha
سلام
یکی از دوستان گفت که p1.20[glow=red,2,300] رو به زمین وصل کنم[/glow] البته هنوز تست نکردم
شما میگید من چیکار بکنم من که گیج شدم با این همه راه های مختلف توصیه شده
احتمالا منظورشون پایه p2.10 بوده که زمین کردن این پایه بوت لودر سریال با نرم افزار FlashMagic رو فعال میکنه.
برای فعال کردن بوت لودر با USB باید پایه P0.6 رو زمین کنین . این رو تست کنین و اگه جواب نداد به روش سریال (با FlashMagic) امتحان کنین.(P2.10 رو زمین کنین)
در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت
نوشته اصلی توسط مسعود - الف
احتمالا منظورشون پایه p2.10 بوده که زمین کردن این پایه بوت لودر سریال با نرم افزار FlashMagic رو فعال میکنه.
برای فعال کردن بوت لودر با USB باید پایه P0.6 رو زمین کنین . این رو تست کنین و اگه جواب نداد به روش سریال (با FlashMagic) امتحان کنین.(P2.10 رو زمین کنین)
سلام دوست من
من الان دچار شک شدم.
این دوستمون میگن بردشون مال کویره.ایا همه میکروهای خام که لحیم میشن فایل بوت لودر توشون میریزن؟
چون من تو اون سایت سوال پرسیدم.گفتن همچین چیزی نیست وفقط ECAاین قابلیت رو به هدربرداش وبرداش داده.
اگه لازمه بگید من تاپیکشو بزارم.
برد مال کویر هست !!!
من دقت نکرده بودم به این موضوع.
خیر میکروی خام بوت لودر نداره و روش پوگرام بشه و یک پایه جهت فعالسازی سخت افزاری در نظر گرفته بشه و برنامه ها از سطر 2000 روش زده بشند و ....
اگر پشتیبانی داشته باشند بهتره با خودشون صحبت کنید.
ولی بعید میدونم بوت لودری داشته باشه رو برد، الکی تلاش نکنید
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
برد مال کویر هست !!!
من دقت نکرده بودم به این موضوع.
خیر میکروی خام بوت لودر نداره و روش پوگرام بشه و یک پایه جهت فعالسازی سخت افزاری در نظر گرفته بشه و برنامه ها از سطر 2000 روش زده بشند و ....
اگر پشتیبانی داشته باشند بهتره با خودشون صحبت کنید.
ولی بعید میدونم بوت لودری داشته باشه رو برد، الکی تلاش نکنید
سلام دوستان
بالاخره یه برنامه پروگرم کردم
:wow:اما نه با بوت لودر! اگه به توصیه شما و بقیه دوستان عمل نمیکردم احتمالا تا حالا راهی تیمارستان یا بیمارستان میشدم
اخی خلاص شدم از دست کلنجار رفتن
از همه ی دوستان تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتن
نوشته اصلی توسط j.masiha
سلام دوستان
بالاخره یه برنامه پروگرم کردم
:wow:اما نه با بوت لودر! اگه به توصیه شما و بقیه دوستان عمل نمیکردم احتمالا تا حالا راهی تیمارستان یا بیمارستان میشدم
اخی خلاص شدم از دست کلنجار رفتن
از همه ی دوستان تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتن
سلام دوستان من تقریبا 2 ساعت زمان گذاشتم تا متوجه شدم دقیقا باید چه کاری رو انجام بدم !
برای استفاده از بوت لودر : برق مدار را قطع می کنیم ، دیپ سوئیچ های شماره 5 و 2 را on می کنیم ( بقیه دیپ سوئیچ ها ترجیحا off باشن) ،
کابل USB را متصل می کنیم و کلید on/off موجود روی هدر بورد را on می کنیم .
امیدوارم جواب بگیرین روی ویندوز 8.1 چندین بار امتحان کردم و مشکلی نداشت
دیدگاه