اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب خانه USB host در Keil

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب خانه USB host در Keil

سلام دوستان
    من دارم با LPC1768 USB HOST راه اندازی میکنم و تازه دارم کتابخانهایی که توسایت کیل گفته را فراخوانی میکنم ، مشکل از اینجا شروع شد که پس از اضافه کردن هدر ها ارور زیر را میدهد :
    کد:
    [left]C:\Keil\ARM\RV31\Inc\File_lib.c(96): error: #5: cannot open source input file "FS_FlashDev.h": No such file or directory[/left]
    برداشت من اینه که نرم افزار من این فایل رو ندارد (تو سیستم سرچ کردم فقط مال سایر آرم ها بود ولی مال M3 یا 17xx نبود، حالا از شما مهندسین می‌خوام اگر اطلاعاتی داریم کمکم کنید
    فایل هایی که تاحالا فراخوانی شده:
    rl_usb.h
    کد:
    [left]
    usb_lib.c
    usb.h
    usb_config.c
    File_Config.c
    fs_usbh_msc.c[/left]
    ورژن نرم افزارم :4.23

کلا راه رو دارم درست میرم یا نه؟

راستی یک نکته دیگه من برنامه نمونه MSD رو که فقط کامپایل میکنم چرا این ارورها را میدهد :

usbh_ohci_lpc17xx.c(102): error: #20: identifier "USBH_HCI_CAP" is undefined
    کد:
    [left]
    usbh_ohci_lpc17xx.c(114): error: #20: identifier "USBH_HWD_OHCI" is undefined
    usbh_ohci_lpc17xx.c(155): error: #20: identifier "USBH_HCI_CAP" is undefined
    usbh_ohci_lpc17xx.c(156): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type
    usbh_ohci_lpc17xx.c(157): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type
    usbh_ohci_lpc17xx.c(158): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type
    usbh_ohci_lpc17xx.c(159): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type
    [/left]
    پیشاپیش تشکر
    1,218
    کتبخانهای خوب و کاربردی دارد
    0%
    567
    کتابخانها کاربردی نیستند
    0%
    376
    تا حالا از کتابخامها استفاده نکرده ام
    0%
    275

پاسخ : ارور کتاب خانه FS_FlashDev USB host

ارور زیر مربوط به فراخوانی کتابخانه مربوده در ویزاد بود که با غیر فعال کردنش تو ویزارد این مشکل برطرف شد.
    error: #5: cannot open source input file "FS_FlashDev.h": No such file or directory
    حلا یک سوال دیگر:
    من از هدر برد سایت استفاده میکنم و دو پایه مخصوص رو هم دارد.
    سوال اینجاست 1- که لازم آی سی محدود کننده جریان را بزارم یا اون فقط برای اطمینان بیشتر هستش؟
    کلاه سخت افزار دیگه ای نیاز داره یا مستقیم فلش رو اون وصل کنم؟

دیدگاه

پاسخ : ارور کتاب خانه FS_FlashDev USB host

نوشته اصلی توسط J.Esmaili92

من از هدر برد سایت استفاده میکنم و دو پایه مخصوص رو هم دارد.
      سوال اینجاست 1- که لازم آی سی محدود کننده جریان را بزارم یا اون فقط برای اطمینان بیشتر هستش؟
      کلاه سخت افزار دیگه ای نیاز داره یا مستقیم فلش رو اون وصل کنم؟
      سوالم اینقد آسون بود که هیچ کس جواب نمیده!!!!!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X