سلام دوستان
من دارم با LPC1768 USB HOST راه اندازی میکنم و تازه دارم کتابخانهایی که توسایت کیل گفته را فراخوانی میکنم ، مشکل از اینجا شروع شد که پس از اضافه کردن هدر ها ارور زیر را میدهد :
برداشت من اینه که نرم افزار من این فایل رو ندارد (تو سیستم سرچ کردم فقط مال سایر آرم ها بود ولی مال M3 یا 17xx نبود، حالا از شما مهندسین میخوام اگر اطلاعاتی داریم کمکم کنید
فایل هایی که تاحالا فراخوانی شده:
rl_usb.h
ورژن نرم افزارم :4.23
کلا راه رو دارم درست میرم یا نه؟
راستی یک نکته دیگه من برنامه نمونه MSD رو که فقط کامپایل میکنم چرا این ارورها را میدهد :
usbh_ohci_lpc17xx.c(102): error: #20: identifier "USBH_HCI_CAP" is undefined
پیشاپیش تشکر
من دارم با LPC1768 USB HOST راه اندازی میکنم و تازه دارم کتابخانهایی که توسایت کیل گفته را فراخوانی میکنم ، مشکل از اینجا شروع شد که پس از اضافه کردن هدر ها ارور زیر را میدهد :
کد:
[left]C:\Keil\ARM\RV31\Inc\File_lib.c(96): error: #5: cannot open source input file "FS_FlashDev.h": No such file or directory[/left]
فایل هایی که تاحالا فراخوانی شده:
rl_usb.h
کد:
[left] usb_lib.c usb.h usb_config.c File_Config.c fs_usbh_msc.c[/left]
کلا راه رو دارم درست میرم یا نه؟
راستی یک نکته دیگه من برنامه نمونه MSD رو که فقط کامپایل میکنم چرا این ارورها را میدهد :
usbh_ohci_lpc17xx.c(102): error: #20: identifier "USBH_HCI_CAP" is undefined
کد:
[left] usbh_ohci_lpc17xx.c(114): error: #20: identifier "USBH_HWD_OHCI" is undefined usbh_ohci_lpc17xx.c(155): error: #20: identifier "USBH_HCI_CAP" is undefined usbh_ohci_lpc17xx.c(156): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type usbh_ohci_lpc17xx.c(157): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type usbh_ohci_lpc17xx.c(158): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type usbh_ohci_lpc17xx.c(159): error: #132: expression must have pointer-to-struct-or-union type [/left]
دیدگاه