سلام به همه دوستان
من تازه کار با ARM شروع کردم و با LPC1768 کار می کنم.
دو تا سوال داشتم ازتون
1. وقتی تو کیل دارم برنامه می نویسم 1UL یعنی چی ؟ کار همون 1 رو می کنه ؟
2. وقتی تو کیل system_LPC17xx.c رو استفاده می کنمُ میرم تو قسمت configuration و از اونجا کلاک pll و بخش های دیگه مثل cpu و جانبی ها رو مشخص میکنم. من تو بعضی جاها دیدم که میان و کد ا¾ا¾ا¾ا¾زیر رو می نویسن تا pll رو راه بندازن. حالا سوال من اینه که اگه فقط اونجا تنظیم کنم مقدارا رو و کد زیر رو تو برنامم نیارمُآمشکلی \یش میاد؟ یعنی pll تنظیم نمیشه ؟
ممنون.
این کد مثاله.
من تازه کار با ARM شروع کردم و با LPC1768 کار می کنم.
دو تا سوال داشتم ازتون
1. وقتی تو کیل دارم برنامه می نویسم 1UL یعنی چی ؟ کار همون 1 رو می کنه ؟
2. وقتی تو کیل system_LPC17xx.c رو استفاده می کنمُ میرم تو قسمت configuration و از اونجا کلاک pll و بخش های دیگه مثل cpu و جانبی ها رو مشخص میکنم. من تو بعضی جاها دیدم که میان و کد ا¾ا¾ا¾ا¾زیر رو می نویسن تا pll رو راه بندازن. حالا سوال من اینه که اگه فقط اونجا تنظیم کنم مقدارا رو و کد زیر رو تو برنامم نیارمُآمشکلی \یش میاد؟ یعنی pll تنظیم نمیشه ؟
ممنون.
کد:
LPC_SC->SCS = 0x30; LPC_SC->PLL0CON = 0; feed(); while(!(LPC_SC->SCS & 0x40)); LPC_SC->CLKSRCSEL = 1; LPC_SC->PLL0CFG = 0x000f; feed(); LPC_SC->PLL0CON = 1; feed(); LPC_SC->CCLKCFG = 3; LPC_SC->PCLKSEL0 |= 0x03c0; while((LPC_SC->PLL0STAT & 0x04000000) == 0); LPC_SC->PLL0CON = 3; feed(); } int main(void) {
دیدگاه