اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه واسط بین کامپیوتر و میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه واسط بین کامپیوتر و میکرو

سلام دوستان
    احتیاج به یک راهنمایی دارم
    عرض کنم که من تصمیم دارم یه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم که بتونم به کمک اون یک برنامه بنویسیم تو ویندوز که مثلا اطلاعات ارسالی از سمت میکرو از طریق uart روی نمایش بدم یا برعکس یک سری اطلاعات به میکرو از طریق اون برنامه و uart ارسال کنم
    چه زبان برنامه نویسی رو پیشنهاد میکنید ؟
    نظرتون در مورد c# چیه ؟
    وقتی زندگی به سمت دشوار شدن تغییر مسیر میدهد
    شما به سمت قوی تر شدن تغییر مسیر دهید

پاسخ : برنامه واسط بین کامپیوتر و میکرو

نوشته اصلی توسط mehdi_24
    سلام دوستان
    احتیاج به یک راهنمایی دارم
    عرض کنم که من تصمیم دارم یه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم که بتونم به کمک اون یک برنامه بنویسیم تو ویندوز که مثلا اطلاعات ارسالی از سمت میکرو از طریق uart روی نمایش بدم یا برعکس یک سری اطلاعات به میکرو از طریق اون برنامه و uart ارسال کنم
    چه زبان برنامه نویسی رو پیشنهاد میکنید ؟
    نظرتون در مورد c# چیه ؟
    سلام
    ببینید با C# میتونید فرم های ویندوزی خوبی درست کنید خیلی راحت میشه به پایگاه داده وصلش کرد و ... کلا زبون آسونیه
    Labview هم دارید که کلا گرافیکی بلوک بهم وصل میکنید و میچینید و کار میکنه ، خوبیش اینه که نمودار کشیدن و ایندیکتور گذااشتن آسونه توش ولی در مقابل دیباگ قضیه یکمی سخته باید با دقت طراحی کنید
    QT هم هست که من تجربه نداشتم ولی گویا عااالی هست
    دیگه چیز خاص نمیشناسم
    اگر یه چیز دم دستی میخواید که متن و ... جابجا کنید همون C# جوابه
    اگر میخواید یکمی گرافیک و نمودار اضافه کنید مثلا یه اسکوپ درست کنید یا یه چیز مانیتورینگ Labview سریع کار راه میندازه
    اگرم میخواید حرفه ای وقت بزارید و کار کنید کیوت جوابگوست (خودم کار نکردم خیلی) کیوت محیط گرافیکی براتون درست میکنه

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

سلام،
      C# تایید میشه
      هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

با سلام
        من خودم با Qt اینکارو انجام میدم، طراحی UI نسبتا راحت هست، ماژول های ارتباطی برای کار با درگاه های مختلف داره که خیلی خوبه و منابع انلاین بدی هم نداره، نکته خوبش cross-platform بودنش هست، که باعث میشه برنامه در ویندوز، لینوکس، اندروید و ... قابل اجرا باشه،
        فقط مواردی هست که باید انجام بشه، البته فقط یکبار برای همیشه، مثلا برای ساخت exe نیاز دارین سورس رو خودتون کامپایل کنید یکبار، یا برای کامپایل برای اندروید نیاز به تنظیمات خاص و نصب چند نرم افزار کم حجم هست،
        The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X