سلام
من یه LED دارم و یه باتن میخوام با این باتن LED رو روشن خاموش کنم - LED به P0.0 وصله و BUTTON به P0.1 وصله - روی باتن وقفه GPIO رو هم فعال کردم ولی پروژه کار نمیکنه
- مشکل کجاس؟ من فقط کد زیر رو کامپایل کردم و از طریق بوت لودر ریختم رو میکرو فقط همین و کار دیگه ای نکردم.
================================================== =
البته دستور روشن خاموش شدن LED داخل همین پروژه قرار دادم کار کرد ولی اون وقفه GPIO کار نکرد - و از هدربرد ECA استفاده میکنم و از بوت لودر

من یه LED دارم و یه باتن میخوام با این باتن LED رو روشن خاموش کنم - LED به P0.0 وصله و BUTTON به P0.1 وصله - روی باتن وقفه GPIO رو هم فعال کردم ولی پروژه کار نمیکنه

================================================== =
البته دستور روشن خاموش شدن LED داخل همین پروژه قرار دادم کار کرد ولی اون وقفه GPIO کار نکرد - و از هدربرد ECA استفاده میکنم و از بوت لودر

کد:
[FONT=Yekan]#include <lpc17xx.h>[/FONT] int State = 0; void EINT3_IRQHandler() { LPC_GPIOINT -> IO0IntClr = 2; if(State) State = 0; else State = 1; } int main() { // GPIO LPC_PINCON -> PINSEL0 = 0x00000000; LPC_GPIO0 -> FIODIR = 0x0001; LPC_GPIOINT -> IO0IntClr = 2; LPC_GPIOINT -> IO0IntEnR = 2; NVIC_EnableIRQ(EINT3_IRQn); while(1){ if(State == 0) LPC_GPIO0->FIOSET = 0x0001; else LPC_GPIO0->FIOCLR = 0x0001; } [FONT=Yekan]}[/FONT]
دیدگاه