اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد lpc1788

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد lpc1788

سلام دوستان
    میخاستم بدونم رجیستر های lpc1788 دقیقا مثل 1768 هست؟ ایا فقط قسمت ال سی دی کنترلر به این میکرو اضافه شده؟
    و بهترین راه برای یادگیری این میکرو و emwin چیه؟
    با تشکر

پاسخ : سوال در مورد lpc1788

dدر بعضی جا ها مشابه هم هستش ولی در بعضی جا نه.من خودم اول با lpc1768 کار می کردم (البته با دستورات cmsis نه رجیستری) بعد سراغ lpc1788 رفتم اگر lpc1768 یاد بگیرد در کار با lpc1788 کار کردن راحته .
    در مورد ویژگی هاش شما می تونید حافظه خارجی ،ساپورت ال سی دی و واحد mci مخصوص راه اندازی sd card که سرعتش از spi بیشتره.
    اما در مورد سوال سومتون می تونید از فروشگاه کویر الکترونیک، آموزش های وجود داره می تونید اونا رو تهیه کنید (در مورد آموزش emwin و قیره....)
    جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۱۲:۴۹ ۱۳۹۵/۰۷/۲۶.

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد lpc1788

نوشته اصلی توسط MM320 نمایش پست ها
      dدر بعضی جا ها مشابه هم هستش ولی در بعضی جا نه.من خودم اول با lpc1768 کار می کردم (البته با دستورات cmsis نه رجیستری) بعد سراغ lpc1788 رفتم اگر lpc1768 یاد بگیرد در کار با lpc1788 کار کردن راحته .
      در مورد ویژگی هاش شما می تونید حافظه خارجی ،ساپورت ال سی دی و واحد mci مخصوص راه اندازی sd card که سرعتش از spi بیشتره.
      اما در مورد سوال سومتون می تونید از فروشگاه کویر الکترونیک، آموزش های وجود داره می تونید اونا رو تهیه کنید (در مورد آموزش emwin و قیره....)
      مهندس lpc1788 چجوری یاد گرفتی؟ اصلا مطلب آموزشی یا کتابی در موردش نیس.و اینکه اگه برد آموزشی تهیه کردی بفرمایید کدوم برد بهتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X