اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست یک راهنمایی در مورد lpc1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست یک راهنمایی در مورد lpc1768

سلام خدمت همه ی دوستان!
    پروژه ای دارم که توی اون قراره کارایی از قیبل تولید پالس های گوناگون با دیوتی سایکل متغییر و فرکانس 1 تا 200 کیلو ، استفاده از چند تایمر ، استفاده از ال سی دی ، استفاده از adc و ... را انجام بده.
    الان بین یه دوراهیم!
    با توجه به پروژه به نظرتون من از هدر lpc1768 استفاده کنم یا اینکه خوده lpc1768 را بخرم و واسش pcb بزنم؟
    اگه بخوام مستقیم با خوده lpc1768 کار کنم ، چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    مثل تغذیه ش دقیقا کدوم پایس؟
    یه سوال دگ هم داشتم ! این ایسی چند تا کانال adc داره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ : درخواست یک راهنمایی در مورد lpc1768

نوشته اصلی توسط hosseinghaheri نمایش پست ها
    سلام خدمت همه ی دوستان!
    پروژه ای دارم که توی اون قراره کارایی از قیبل تولید پالس های گوناگون با دیوتی سایکل متغییر و فرکانس 1 تا 200 کیلو ، استفاده از چند تایمر ، استفاده از ال سی دی ، استفاده از adc و ... را انجام بده.
    الان بین یه دوراهیم!
    با توجه به پروژه به نظرتون من از هدر lpc1768 استفاده کنم یا اینکه خوده lpc1768 را بخرم و واسش pcb بزنم؟
    اگه بخوام مستقیم با خوده lpc1768 کار کنم ، چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    مثل تغذیه ش دقیقا کدوم پایس؟
    یه سوال دگ هم داشتم ! این ایسی چند تا کانال adc داره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    استفاده از بردهای آموزشی یا هدر بردها یک میانبر محسوب میشه بخصوص برای شما که هنوز با این پردازنده آشنایی زیادی هم ندارید استفاده از این بردها سرعت انجام پروژه تون رو خیلی زیاد میکنه و خیلی سریعتر میتونید به خواسته تون برسید

دیدگاه

پاسخ : درخواست یک راهنمایی در مورد lpc1768

نوشته اصلی توسط Davood Kheradmand نمایش پست ها
      استفاده از بردهای آموزشی یا هدر بردها یک میانبر محسوب میشه بخصوص برای شما که هنوز با این پردازنده آشنایی زیادی هم ندارید استفاده از این بردها سرعت انجام پروژه تون رو خیلی زیاد میکنه و خیلی سریعتر میتونید به خواسته تون برسید
      شما درست میگید!
      ولی مشکل اینجاست که من در واقع میخوام یک مکانیزمی را باهاش اجرا کنم و اصن برای اموزش نمیخوام!
      ولی ظاهرا چاره ای جز این نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X