اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کار با نند فلش (K9F2G08U0C)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در کار با نند فلش (K9F2G08U0C)

سلام دوستان.
    روی برد من یک آی سی nand flash به شماره K9F2G08U0C هستش. شماتیک رو از بردهای دیگه برداشتم و به اون مطمئنم.
    اما وقتی از برنامه های نمونه که برای ظرفیت نصف این آی سی نوشته شده اند (K9F1G08U0C) استفاده می کنم تو خروجی هیچی ندارم . یعنی بعد از اینکه آی دی رو میخونم بهم 4 تا 0xFF میده که یعنی ارتباط درست برقرار نشده. البته آی سی رو دوباره پایه هاشو لحیم گرفتم و برای چند لحظه چند بایت به جز FF گرفتم و بعد از خاموش و روشن کردن برد، دوباره روز از نو و همون FF.
    به نظرتون مشکل از کجاست؟ آیا باز هم باید با هویه پایه هارو چک کنم؟ (آخه حدود 6 بار این کارو انجام دادم) پایه ها به هم وصل نیستند.
    چطور میشه فهمید آین آیسی سالمه یا نه؟
    ممنون.
    ---------
    .
    .
    ...........

پاسخ : مشکل در کار با نند فلش (K9F2G08U0C)

درود
    اولا شما با چه برد (شماتیک) و میکرویی کار میکنید.
    ثانیا شما داری میگی که کدی رو اجرا میکنم که مربوط به یه نند فلش با حافظه کمتر هستش.خب دوست عزیز نوع آدرس دهی نند فلش توی برنامه با نوع آدرس دهی نند فلش روی برد شما فرق میکنه (به علت حافظه کمتر نند فلش برنامه) و شما داری آدرس اشتباه به نند فلش ارسال میکنی .این همه سورس توی اینترنت هست مخصوصا توی سایتای خارجی .
    بعد پایه wp رو چک کنید ...cs هم باید یه pullup داشته باشه .دو عدد خازن100n هم باید در نزدیک ترین حالت به vcc و gnd نند فلش متصل باشن.
    جدیدترین ویرایش توسط metalelec; ۱۲:۲۵ ۱۳۹۶/۰۸/۲۷.

دیدگاه

من از lpc1788 استفاده می کنم که شماتیکش رو هم از برد hotmcu برداشتم. (از این قسمت مطمئنم).
      من سورسی برای خود k92f پیدا نکردم اما برای k91f چرا زیاده.
      حتی دیتاشیت رو دیدم، آدرس دهی اونا فرق ندارن و کدها (کامندها) مثل هم هستند.
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

بله کامندهای ارتباطی نند فلش ها معمولا با هم یکی هست .
        این نند فلش احتمالا با یک sdram ارتباط داره پس یعنی دیتای اونا با sdram مشترک هست...
        شاید پایه cs مربوط به sdram توی حالت high z هست و هر لحظه sdram وارد سیستم میشه و باس مشترک دیتا رو اشغال میکنه .شما پایه های مربوط به sdram رو هم توی برنامه cmsis فعال کنید.یعنی هم پایه های نند فلش و هم پایه های sdram باید توی برنامه cmsis فعال باشه.من فکر میکنم مشکل از نند فلش شما نباشه و بیشتر به برنامه و نوع ارتباط شما بستگی داشته باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط metalelec; ۲۳:۵۲ ۱۳۹۶/۰۸/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط metalelec نمایش پست ها
          بله کامندهای ارتباطی نند فلش ها معمولا با هم یکی هست .
          این نند فلش احتمالا با یک sdram ارتباط داره پس یعنی دیتای اونا با sdram مشترک هست...
          شاید پایه cs مربوط به sdram توی حالت high z هست و هر لحظه sdram وارد سیستم میشه و باس مشترک دیتا رو اشغال میکنه .شما پایه های مربوط به sdram رو هم توی برنامه cmsis فعال کنید.یعنی هم پایه های نند فلش و هم پایه های sdram باید توی برنامه cmsis فعال باشه.من فکر میکنم مشکل از نند فلش شما نباشه و بیشتر به برنامه و نوع ارتباط شما بستگی داشته باشه.
          توی این سایت کامل توصیح داده چطور با نند فلش کار کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X