اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز شدید در خروجی adc میکرو LPC1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز شدید در خروجی adc میکرو LPC1768

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    مهندس حتما میدونید که هدر بردا خودشون رگولاتور 3.3 دارن یعنی ما 5 ولت بدیم 3.3 میره به میکرو
    مهندس با باتری هم تست شد بازم همونه هیــــــــــــــــــچ فرقی نکرد چهارتا 1.5 زدم به ورودی 5 ولت هدر برد که میره برای رگولاتور 3.3 تست کردم خروجی 3.3 میره برا میکرو
    قاعدتا هم نباید فرقی کنه چون تغذیه ازپورت USB کامپیوتر که از پاور هست عین همون باتری هیچ فرقی نمیکنه بازم شکل موج خروجی ADC به این صورته

اساتید علم سخت و شیرین الکترونیک فکر ها رو روهم بزارید شرکت NXP یه اشتباهی کرده ADC میکروش این قـــــــــــــدر حساسه که . . .
    حالا یکی یه سنگ انداخت تو چاه صد تا عاقل نمیتونه درش بیاره !!!

بگذریم واقعا چیکار باید کرد ؟؟؟؟

آقا مگه فیلتر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
    باید فیلتر داشته باشه ....
    ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

من با stm این مشکل داشتم . خیلی بهش ور رفتم . آخر یه برد آلمانی دیدم که برای تغذیه میکرو اومده بود با سوئیچینگ ولتاژ حدود 8 ولت تبدیل کرده بود و
      برای هر قسمت یک رگولاتور خطی گزاشته بود . من با گزاشتن رگولاتور خطی مشکلم کلا برطرف شد . من نمونه برد شما ندارم ولی فکر کردم تغذیه میکرو یه تغذیه سوئیچینگ باشه.
      توی این عکس ببینید از تغذیه سوئیچینگ استفاده شده ولی برای هر قسمت حساس یک رگولاتور خطی گزاشته . 2 تا رگولاتور خطی توی این برد میبینید .

از اون موقع من هم توی طراحی همین کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم.
      طرح خودم

کلا درب چند تا دستگاه آزمایشگاهی هم که باز کردم از جمله اسیلوسکوپ دیجیتال رگولاتور های خطی دیدم به جای سوئیچینگ
      جدیدترین ویرایش توسط sepehr63; ۱۹:۴۶ ۱۳۹۷/۰۴/۰۶.

دیدگاه

سپاس از راهنمایی تون
        بردی که من دارم اینه
        این که میگید برای هر قسمت یه رگولاتور خطی گذاشته منظورتون چیه ؟؟
        مثلا برای تغذیه میکرو یکی و برای رفرنس یکی و . . . ؟؟؟
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

این برد نباید مشکلی داشته باشه ؟؟؟
          با تقسیم مقاومت یه ولتاژ ثابت درست کن و به adc بده ببین باز پرش داره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
            این برد نباید مشکلی داشته باشه ؟؟؟
            با تقسیم مقاومت یه ولتاژ ثابت درست کن و به adc بده ببین باز پرش داره .
            مهندس تست کردم این عکسش
            راستی
            این که میگید تو برد آلمانی برای هر قسمت یه رگولاتور خطی گذاشته منظورتون چیه ؟؟؟

الان به نظرتون باید چیکار کرد ؟؟
            به احتمال زیاد کلا این هدر برد چنین مشکلی درش هست حالا یا از میکرو هست یا از PCB

دوستان لطفا راهنمایی کنن

دیدگاه

از برنامه هم میتونه باشه .تنظیمات برنامه تست کن . با مد های دیگه کار کن . با یک ورودی دیگه دیتا بگیر .

دیدگاه

من فقط میدونم کاملا حق با شماست ایراد این نویزها عمدتا ار رگولاتورهای ارزان قیمت چینی fake است که در بازار ایران هم فراوان است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gordany نمایش پست ها
                  اونکاری که من گفتم انجام دادید؟ همه پایه های استفاده نشدتون رو صفر کنید تو کد. ADC این میکرو خیلی حساسه ممکنه طراحی برد هم باعث این مشکل شده باشه.
                  در ضمن باتری و USB خیلی با هم فرق دارند، ADC که راه افتاد ولتاژ تغذیه برد رو در دو حالت اندازه بگیرید و از نتیجه فوریه بگیرید تا تفاوتشون رو ببینید.
                  سلام دوست عزیز
                  از راهنمایی تون ممنون
                  متاسفانه علی رغم این که همه پایه های میکرو ( 5 تا پورت ) مستقیما از داخل میکرو به زمین وصل شدند بازهم مشکل باقی هست و هیچ فرقی نکرده
                  ضمنا با باتری هم تست شده و بازم مشکل باقی هست و هیچ تغیری مشاهده نشده

به نظرم مشکل باید از adc باشه
                  چرا این همه که با avr کار کردیم چنین مشکلاتی رو در adc ندیدیم ؟!

دیدگاه

با سلام
                    برای اینکه کار مطمئن باشه، اگر ازهر ADC، میکرو 3 یا 5 یا ... داده بخونید و به ترتیب بچینید و عدد وسط را بردارید کلی از نویزهای میکرو روبه راحتی می تونید پوشش بدید. ( Median filter)
                    شبیه این نویز قبلا برای STM32من ایجاد شده بود که اون مربوط به ایزولاسیون بود، این که شما میگید تست کردید یا مشکل کد هست یا IC
                    البته مشکل دیگر این است که این آی سی ها فیک زیاد دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Faateh نمایش پست ها
                      با سلام
                      برای اینکه کار مطمئن باشه، اگر ازهر ADC، میکرو 3 یا 5 یا ... داده بخونید و به ترتیب بچینید و عدد وسط را بردارید کلی از نویزهای میکرو روبه راحتی می تونید پوشش بدید. ( Median filter)
                      شبیه این نویز قبلا برای STM32من ایجاد شده بود که اون مربوط به ایزولاسیون بود، این که شما میگید تست کردید یا مشکل کد هست یا IC
                      البته مشکل دیگر این است که این آی سی ها فیک زیاد دارن
                      ببخشید متوجه منظورتون نشدم این که میگید عدد وسط رو بردارید . . . ؟؟؟
                      میشه بهتر توضیح بدید

دیدگاه

برای مثال میخواهید ازواسط ADC با سرعت یک کیلو سمپل داده بردارید، برای این کار به جای یک کیلو با سه کیلو سمپل داده بردارید. یعنی سه برابر قبل داده دارید.
                        حال وقتی سه داده دست شما رسید مثلا
                        100، 100،101 شما ابتدا داده ها را از کوچک به بزرگ بچینید 100 100 101 حالا عدد وسط را بردارید که میشود 100
                        یا مثلا برای اعداد 100 500 102
                        ابتدا میچینید 100 102 500 حالا عدد وسط 102 را به عنوان عدد ADC معرفی میکنید
                        اگر نویز پرشی شما خیلی زیاد باشد انوقت باید سه را به اعداد بزرگتر تبدیل کنید
                        مثلا پنج داده 100 500 102 100 500
                        داده ها به صورت زیر چیده میشوند 100 100 102 500 500 در اینجا شما 102 را معرفی می کنید
                        کلا بد نیست بعد نمونه برداری یک پردازش روی داده انجام شود.

دیدگاه

مهندس تست کردم این عکسش
                          راستی
                          این که میگید تو برد آلمانی برای هر قسمت یه رگولاتور خطی گذاشته منظورتون چیه ؟؟؟

الان به نظرتون باید چیکار کرد ؟؟
                          به احتمال زیاد کلا این هدر برد چنین مشکلی درش هست حالا یا از میکرو هست یا از PCB

دوستان لطفا راهنمایی کنن
                          سلام.
                          من یه برد طراحی کردم که از آیسی AD9236 ،استفاده شده سرعت نمونه برداری اون 80 مگاهرتز.و دقیقا همین مشکل با هاش دارم .دوستان لطفا کمک کنید.

دیدگاه

سلام - سلام مهندسین عزیز . من هم همین مشکل را داشتم . بعد از بررسی های و آزمایش های مختلف به این نتیجه رسیدم این نویز برق شهر هست . و همچنین نویز پورت لبتاب . اگه می خوای این نویز حذف بشه یک ) از باتری به جای برق شهر استفاده کن - دو ) برای استفاده ازکارت اسکوپتون یک USB ایزوله تهیه ک - یا دیتاتو تبدیل کن به یوزارت و توسط ای سی 6N137 دیتاتو ایزوله کن و تو کامپیوتر با نرم افزار سی شارپ یک اسکوپ درست کن . راه ساده تر هم یک LCD TFT برای نمایش موج استفاده کنی ....
                            یکی به من بگه رگلاتور فیک چطور می تونه نویز بندازه تو مدار
                            رگلاتور یک مقاومت هست که اضافه ولتاژ رو تبدیل می کنه به حرارت . همین . شما زنر تصورش کن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط MM320 نمایش پست ها
                            سلام.
                            من یه برد طراحی کردم که از آیسی AD9236 کنید.
                            سلام مهندس
                            شما این آی سی را با تحقیق خریدید یا مثل من رفتید فرشگاه گفتید یک ای سی ADC بدید .....
                            اگه آشنایی دارید ، من یک آی سی ADC خیلی خوب می خوام بهم معرفی کنید
                            سوال بعدیم این هست که برای برداشت دیتا از روی ADC از چه میکرویی استفاده کردید . یک میکرو با سرعت IO بالا معرفی کنید .
                            و آخرین سوال از چه ram برای ذخیره ی دادهADC استفاده کنم ؟
                            اگه میشه PCB تون هم در این رابطه به اشتراک بگذارید
                            جدیدترین ویرایش توسط antipa; ۱۰:۳۶ ۱۳۹۷/۰۴/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
                              سلام - سلام مهندسین عزیز . من هم همین مشکل را داشتم . بعد از بررسی های و آزمایش های مختلف به این نتیجه رسیدم این نویز برق شهر هست . و همچنین نویز پورت لبتاب . اگه می خوای این نویز حذف بشه یک ) از باتری به جای برق شهر استفاده کن - دو ) برای استفاده ازکارت اسکوپتون یک USB ایزوله تهیه ک - یا دیتاتو تبدیل کن به یوزارت و توسط ای سی 6N137 دیتاتو ایزوله کن و تو کامپیوتر با نرم افزار سی شارپ یک اسکوپ درست کن . راه ساده تر هم یک LCD TFT برای نمایش موج استفاده کنی ....
                              یکی به من بگه رگلاتور فیک چطور می تونه نویز بندازه تو مدار
                              رگلاتور یک مقاومت هست که اضافه ولتاژ رو تبدیل می کنه به حرارت . همین . شما زنر تصورش کن
                              سلام
                              فرمودید با باتری تست کنم
                              پست شماره 12 رو مطالعه بفرمایید بنده با باتری هم تست کردم و باز هم چنین مشکلی باقی هست
                              ضمنا خیلی بعید میدونم که در خروجی پاور کامپیوتر نویز داشته باشیم . . .
                              دوستان راهی برای حل مشکل نویز ADC میکرو LPC1768 دارید ارائه کنید
                              چطور باید این مشکل رو حل کرد ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                                فرمودید با باتری تست کنم
                                پست شماره 12 رو مطالعه بفرمایید بنده با باتری هم تست کردم و باز هم چنین مشکلی باقی هست
                                ضمنا خیلی بعید میدونم که در خروجی پاور کامپیوتر نویز داشته باشیم . . .
                                دوستان راهی برای حل مشکل نویز ADC میکرو LPC1768 دارید ارائه کنید
                                چطور باید این مشکل رو حل کرد ؟؟؟؟
                                همین جوری نمیان یه سیگنال رو نمونه برداری کنن بعد همون رو بدون هیچ فیلتر نرم افزاری یا سخت افزاری استفاده کنن.
                                برای نمونه برداری باید قسمت فیلتر و رفرنس ADC متناسب با استفاده مورد نظر باشه.
                                سینگنال ورودی دارای فیلتر باشه!!!
                                بعد از نمونه برداری مقادیر فیلتر نرم افزاری بشن....
                                بعد از بازسازی سیگنال و پردازش اون و اعمال به خروجی میکروکنتر توسط فیلتر باز هم هارمونیک ها و سیگنال های مزاحم فیلتر و سینگنال نهایی بافر بشه....
                                از همه مهم تر برنامه و مدار کالیبره بشن و مقادیر توسط یک دستگاه اندازه گیری مرجع که کالیبره هست بررسی بشه نه با یک دستگاه 100تومنی بیایم انتظار بی جا داشته باشیم....
                                بخش تغذیه هم جای خود داره!!!
                                شما خروجی ,ولتاژ یک پورت USB رو با یک اسیلوسکپ خوب مانیتور کن بعد بگو پاور نویز نداره!!! اصلا ماهیت نویز رو خبر ندارید هی دارید میگید که بیایم "سرکوبش" کنیم
                                هر موقع این موارد رو انجام دادید بیاید و بگید که نمیدونم میکرو مشکل داره یا برد!!!

این هم نمونه برداری و بازسازی برق شهری که مربوط به برق یک مجتمع تجاری با انواع اقسام مصرف کننده در واحد های مختلف هست . تنها فیلتر اعمالی حذف نمونه های غیر معقول سری هست که با ترکیب PID و تابع SIN صورت گرفته.(نمونه پیشرفته روش کاربر Faateh )
                                بدون هیچ گونه نویز . lpc1768 ADC & DAC
                                تغذیه خود برد هم از USB گرفتم که با رگواتور AMS117 به 3.3ولت برا تغذیه میکرو تبدیل شده . خازن های دیکوپلینگ و فیلتر LC هم بر سر راه رفرنس و تغذیه ADC قرار گرفته.

مقادیر خام رو میذارم تا اسپایک و نویز بتونید در مقادیر مشاهده کنید. یکم دفت کنید میبیند در برخی موارد نمونه های پست سر هم منظم نیستن رو تغییر ناگهانی داشتن که با یه فیلتر ساده در بازسازی حذف شدن(مقادیر به ولت هستن)

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X