اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز شدید در خروجی adc میکرو LPC1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز شدید در خروجی adc میکرو LPC1768

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
    میدونم .
    متوجه منظور شما شدم . ولی شما تست کن ببین با این سیم چقدر از نوئیز باز کم میشه .
    سلام مهندس
    تست کردم بازم همونه !!!!
    خیلی جالبه یه نویز به راحتی از تمام فیلتر های سرراه میگذره و وارد مدار میشه و دقیقا مشخصه که نویز تولید میشه
    منبع تولید نویز ماژول pl2303 هست که به پورت جلو کیس وصله و نویز رو از طریق پورت کناری خودش از طریق تغذیه وارد مدار میکنه
    یعنی اون همه خازن و یه رگولاتور نتونستن جلوش رو بگیرن !!!!!!!
    فکر کنم اگه از خازن تانتال با یه سلف استفاده بشه ( یه فیلتر lc ) جواب بده ولی خوب روی هدر برد دیگه نمیشه این کارو کرد
    سیمی که من استفاده کردم اینه
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
      سلام
      دوست عزیز تغذیه هدر برد lpc1768 و ماژول pl2303 از جلو میگرفتم که باعث میشد نویز از طریق تغذیه وارد مدار میشد

تغذیه کارت اسکپ از پشت کیس . . .
      سلام
      من الان رو می گم
      در حال حاظری که نویز ها به حداقل نسبت به قبل رسیده
      الان همگی به پشت متصل شده اند؟؟؟
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
        سلام
        من الان رو می گم
        در حال حاظری که نویز ها به حداقل نسبت به قبل رسیده
        الان همگی به پشت متصل شده اند؟؟؟
        درود بر شما
        حقیقتش الان نه کارت اسکپ وصله نه ماژول
        تنها و تنها هدر برد به جلوکیس وصله . همین الان برای امتحان اومدم موس رو به جلو کیس وصل کردم و هیچ مشکلی نیست !!
        چون موس هم از طریق usb دیتا ارسال میکنه الان که دارم با موس کار میکنم هیچ نویزی نمیندازه تو مدار !!
        حالا نمیدونم این ماژول pl2303 چیکار میکنه که این قدر نویز میندازه !!
        الان ماژول رو به پشت کیس وصلش کردم هییییچ نویزی نمیندازه !
        ضمنا چه از سیم های فریت بید دار استفاده کنید چه نه اگه ماژول رو به جلو کیس وصل کنید و تغذیه مدار رو از جلوکیس بگیرید
        نویز با قلدری تموم بازم میاد تو مدار !!

واقعا نمیدونم این ماژول pl2303 چیکار میکنه که این قدر نویز میندازه . . . ؟؟؟؟
        جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۲:۵۹ ۱۳۹۷/۰۴/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
          درود بر شما
          حقیقتش الان نه کارت اسکپ وصله نه ماژول
          تنها و تنها هدر برد به جلوکیس وصله . همین الان برای امتحان اومدم موس رو به جلو کیس وصل کردم و هیچ مشکلی نیست !!
          چون موس هم از طریق usb دیتا ارسال میکنه الان که دارم با موس کار میکنم هیچ نویزی نمیندازه تو مدار !!
          حالا نمیدونم این ماژول pl2303 چیکار میکنه که این قدر نویز میندازه !!
          الان ماژول رو به پشت کیس وصلش کردم هییییچ نویزی نمیندازه !
          ضمنا چه از سیم های فریت بید دار استفاده کنید چه نه اگه ماژول رو به جلو کیس وصل کنید و تغذیه مدار رو از جلوکیس بگیرید
          نویز با قلدری تموم بازم میاد تو مدار !!

واقعا نمیدونم این ماژول pl2303 چیکار میکنه که این قدر نویز میندازه . . . ؟؟؟؟
          سلام
          اگر تنها با اتصال به جلوی کیس این مشکل رو دارید باید بدونید که usb های جلو مستقیما به مادربرد متصل نیستند و با سیم هایی تقریبا 10 الی 15 سانتی به مادربرد متصل هستند
          که این خودش می تونه عامل نویز باشه شما می تونید کیس رو باز کنید و ببینید اگر تونستید و فریت دم دستتون بود اون سیم ها رو یک دور از داخل فریت رد کنید و دوباره امتحان کنید
          راستی ماژول شما جامپر 3.3 ولت هم داره ؟؟
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
          در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
            سلام
            اگر تنها با اتصال به جلوی کیس این مشکل رو دارید باید بدونید که usb های جلو مستقیما به مادربرد متصل نیستند و با سیم هایی تقریبا 10 الی 15 سانتی به مادربرد متصل هستند
            که این خودش می تونه عامل نویز باشه شما می تونید کیس رو باز کنید و ببینید اگر تونستید و فریت دم دستتون بود اون سیم ها رو یک دور از داخل فریت رد کنید و دوباره امتحان کنید
            راستی ماژول شما جامپر 3.3 ولت هم داره ؟؟
            ماژولی که من دارم همون مدلی هست که در eca موجوده با نام PL2303 که جامپر نداره
            اما یه پایه داره که 3.3 میده
            همینطور یه پایه برا 5 ولت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X