اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ساخت برد سخنگو مثل سمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد ساخت برد سخنگو مثل سمند

سلام دوستان بنده میخوام یک برد سخنگو مثل سمند بسازم که علائم و هشدارهایی که روی داشبورد بوسیله چراغ ها نشان داده میشه رو بصورت صوتی پخش کنه.تعداد ۲۵ تا ورودی دارم که نصفشون منفی و نصفشون سیگنال منفی هستن.لطفا راهنمایی بفرمائید که با چه بردی شروع کنم و به چه سخت افزارهایی نیاز دارم میخوام این ۲۵ ورودی رو بدم به میکرو و در خروجی ۲۵ نوع پیام مختلف رو فراخوانی و پخش کنه.البته این رو هم در نظر داشته باشیم که نیاز به یک صفحه نمایش tft هم دارم که هم علائم مربوطه رو همزمان با پخش پیام نمایش بده و هم دور موتور و میزان سوخت بنزین و گاز رو روی صفحه نمایش نشان بدهد.با توجه به اینکه بردهای bluepill و آردینو due ورودی can هم دارن کدوم بهتره؟یا اگر مورد بهتری هم هست بفرمائید.نمیخوام سخت افزار اشتباهی تهیه کنم.

نوشته اصلی توسط kain2491lu نمایش پست ها
    سلام دوستان بنده میخوام یک برد سخنگو مثل سمند بسازم که علائم و هشدارهایی که روی داشبورد بوسیله چراغ ها نشان داده میشه رو بصورت صوتی پخش کنه.تعداد ۲۵ تا ورودی دارم که نصفشون منفی و نصفشون سیگنال منفی هستن.لطفا راهنمایی بفرمائید که با چه بردی شروع کنم و به چه سخت افزارهایی نیاز دارم میخوام این ۲۵ ورودی رو بدم به میکرو و در خروجی ۲۵ نوع پیام مختلف رو فراخوانی و پخش کنه.البته این رو هم در نظر داشته باشیم که نیاز به یک صفحه نمایش tft هم دارم که هم علائم مربوطه رو همزمان با پخش پیام نمایش بده و هم دور موتور و میزان سوخت بنزین و گاز رو روی صفحه نمایش نشان بدهد.با توجه به اینکه بردهای bluepill و آردینو due ورودی can هم دارن کدوم بهتره؟یا اگر مورد بهتری هم هست بفرمائید.نمیخوام سخت افزار اشتباهی تهیه کنم.
    دوست عزیز
    اگر واقعا قصد استفاده از این وسیله را روی اتومبیل دارید باید در مرحله اول امکان دسترسی به میکروهای AUTO را بررسی کنید ....این نوع از میکروها دارای ضریب امنیت بالا میباشند که در وسایلی که ایمنی انسان مطرح میباشد ( نظیر اتومیبل و تجهیزات پزشکی و ... ) کاربرد دارد ...تقریبا هیچکدام از ورژنهای آردینو از این نوع پردازنده ها پشتیبانی نمیکند .... طراحی اولیه مدار نسبتا ساده میباشد برای بخش صوتی میتوانید از یک تراشه ISD4004 با زمان ضبط بین 8 تا 16 دقیقه صدا و تقسیم آن به سگمنتهای مختلف استفادده کنید ...در حقیقت تشخیص سنسورها توسط میکرو و پخش صدا مرتبط با آن پروژه چندان پیچیده ای نیست ولی پیاده کردن پرتکلهای ایمنی برای کار واقعی نیازمند آگاهی کامل از استانداردهای مربوطه میباشد
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X