اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکروهای ST تو نرم افزار پروتئوس از کدام مدل هستن؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکروهای ST تو نرم افزار پروتئوس از کدام مدل هستن؟؟

با درود و سلام و خسته نباشید
    میکروهای STM32F103 تو نرم افزار پروتئوس از کدام مدل هستن چون فقط دو حرف ازشون نوشته مثلا STM32F103C6 یا STM32F103T6 و هرچی تو فروشگاه و گوگل میگردم نام میگرو با میکروی تو پروتئوس مطابقت نداره.
    برای شبیه سازی ساده بعضی پریفرالهای میکرو میخوام چون هر برنامه ای که تو STMCUBEMX و KEIL4 و IAR مینویسم روی میکرو پروگرام میشه ولی میکرو هیچ کاری انجام نمیده و تا الان فقط تونستم با STM32 چراغ چشمک زن بسازم اونم با 0 و 1 کردن خروجی.
    چندتا اموزش دانلود کردم و طبق اونها پیش رفتم ولی متاسفانه نشد که نشد.
    دوستان لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش ازتون متشکرم

پسوندهای آخر میکرو به میزان حافظش ربط داره و تو برنامه نویسی و شبیه سازی ساده فرقی نخواهد کرد

دیدگاه

خیلی ممنون که پاسخ دادید،الان تو پروتئوس STM32F103C6T6 همون STM32F103C6 هست؟؟ اگه هست چرا موقع شبیه سازی ایراد میگیره که شبیه سازی انجام نمیشه،از کد هگز ایراد میگیره در صورتی که روی برد میکرو پروگرام میشه ولی واکنشی نشون نمیده.بیشتر بخاطر درک بهتر و عیب یابی راحت تر بعضی پریفرالها سمت شبیه ساز رفتم چون روی برد BLUEPILL نمیتونم عیب یابی کنم.
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
        خیلی ممنون که پاسخ دادید،الان تو پروتئوس STM32F103C6T6 همون STM32F103C6 هست؟؟ اگه هست چرا موقع شبیه سازی ایراد میگیره که شبیه سازی انجام نمیشه،از کد هگز ایراد میگیره در صورتی که روی برد میکرو پروگرام میشه ولی واکنشی نشون نمیده.بیشتر بخاطر درک بهتر و عیب یابی راحت تر بعضی پریفرالها سمت شبیه ساز رفتم چون روی برد BLUEPILL نمیتونم عیب یابی کنم.
        با تشکر
        درود، پروگرامری که دارید، قابلیت دیباگ داره؟
        اینطوری که بنظر میرسه مشکل شما از کد برنامه هست نه شبیه ساز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود، پروگرامری که دارید، قابلیت دیباگ داره؟
          اینطوری که بنظر میرسه مشکل شما از کد برنامه هست نه شبیه ساز.
          پروگرامر STLINK V2 هست ازین USB کوچیکها ، برنامه چشمک زن کار میکنه حتی وضعیت پورتهارو میتونم تغییر بدم ولی در همین حد،احتمالا مشکل بخاطر STMCUBEMX هست.
          ویندوز عوض کردم الان دیگه CUBEMX پکیج هاش دانلود نمیشه
          بخاطر تحریم ها ورژن جدید و پکیج ها دان نمیشه،در حال تلاش برای نصب هستم با یخ شکن.
          حالا سوالم این داداش گلم میشه از پروتئوس استفاده کرد یا قابلیت شبیه سازی واسه ST وجود نداره؟؟

دیدگاه

پروگرامر STLINK V2 هست ازین USB کوچیکها ، برنامه چشمک زن کار میکنه حتی وضعیت پورتهارو میتونم تغییر بدم ولی در همین حد،احتمالا مشکل بخاطر STMCUBEMX هست.
            ویندوز عوض کردم الان دیگه CUBEMX پکیج هاش دانلود نمیشه
            بخاطر تحریم ها ورژن جدید و پکیج ها دان نمیشه،در حال تلاش برای نصب هستم با یخ شکن.
            حالا سوالم این داداش گلم میشه از پروتئوس استفاده کرد یا قابلیت شبیه سازی واسه ST وجود نداره؟؟
            مشکل cube mx و cubeide های نسخه جدید این هست که برای استفاده از قابلیع های نرم افزار، باید لاگین کرد.
            و عموما تنظیمات پیشفرض پروکسی‌ نرم افزار هم مشکل داره و ارور no internet connection میده که باید درست بشه.
            نرم افزار پروتئوس امکان شبیه سازی چند میکروکنترلر STM32 پر کاربرد رو داره.

​​​​

دیدگاه

منم مشکل لاگین دارم ،تو سایت ST لاگین میکنم ولی تو نرم افزار CUBE لاگین نمیشه،الان دوستانی که با STM32کار میکنن چکار میکنن؟؟
              راهکارشو بگین لطفا مشکل منم حل بشه.
              بجز CUBEMX ویزارد دیگه ای برای STM32 هست که بتونم باهاش بی دردسر کار کنم؟؟
              خیلی ممنون

دیدگاه

منم مشکل لاگین دارم ،تو سایت ST لاگین میکنم ولی تو نرم افزار CUBE لاگین نمیشه،الان دوستانی که با STM32کار میکنن چکار میکنن؟؟
                راهکارشو بگین لطفا مشکل منم حل بشه.
                بجز CUBEMX ویزارد دیگه ای برای STM32 هست که بتونم باهاش بی دردسر کار کنم؟؟
                خیلی ممنون
                تا جایی که یادم میاد، در زبانه Window-- Prefrences--Network Connection
                سه تا گزینه Direct و Manual و Native وجود داره که باید تغییر داده بشن تا مشکل حل بشه.

دیدگاه

تا جایی که یادم میاد، در زبانه Window-- Prefrences--Network Connection
                  سه تا گزینه Direct و Manual و Native وجود داره که باید تغییر داده بشن تا مشکل حل بشه.
                  موقع لاگین پیام نرم افزار میاد و ادرس مراجعه به تنظیمات رو میده ولی فایده نداره،بهتره با رجیسترهاش کار کنم که بهترین گزینه و راه حل هست.
                  کمپانی که محصول میفروشه ولی یه ریال ساپورت نمیکنه
                  محصولات فیلیپس که تو فروشگاه نیست بجز همون همیشگی
                  خیلی ممنون بابت کمک و راهنمایی تون،با ارزوی سلامتی برای همه عزیزان

دیدگاه

موقع لاگین پیام نرم افزار میاد و ادرس مراجعه به تنظیمات رو میده ولی فایده نداره،بهتره با رجیسترهاش کار کنم که بهترین گزینه و راه حل هست.
                    کمپانی که محصول میفروشه ولی یه ریال ساپورت نمیکنه
                    محصولات فیلیپس که تو فروشگاه نیست بجز همون همیشگی
                    خیلی ممنون بابت کمک و راهنمایی تون،با ارزوی سلامتی برای همه عزیزان
                    مشخصا سرکار داشتن مستقیم با رجیستر ها در اول میتونه سخت باشه، ولی در عوض سرعت و کیفیت برنامه بهتر میشه.
                    محصولات میکروکنترلر شرکت ST از نظر سخت افزاری معمولا ویژگی های بروز ارائه میدن ولی همیشه از نظر نرم افزاری عیب و نقص های عجیبی دارن! و من هم موافقم.
                    با STM8 میخوای کار کنی، میبینی که تابع Delay نداره!
                    برای ایجاد تاخیر اجبارا یا از روش های غیر مرسوم مثل حلقه for استفاده کرد، یا اینکه یکی از تایمر ها رو استفاده کرد!
                    نرم افزارش هم محیط قدیمی داره و وابسته به یه کامپایلر دیگه هست، از طرفی از آخرین بروزرسانیش هم ۷ سال میگذره.
                    یه STM8cubemx هم داره که همچنان ناقصه و امکان تولید کد نداره.
                    میری سراغ STM32 ، باید با توابع شلوغ و دست و پاگیر HAL و LL و هزار کوفت و زهر مار دیگه دست و پنجه نرم کرد، که گاهی آدم وسطش گم میشه!
                    این بحث نیاز به ثبت نام و دانلود فریمور و ... هم بماند.
                    به قول یکی از دوستان« اونطوری که میکروکنترلر های 8 بیتی شرکت Atmel دنیا رو تکون داد، میکروکنترلر های 32 بیت ST هرگز چنین کاری نکردن »
                    نمیگم که میکروکنترلر های ST رو نخرید و استفاده نکنید ، اتفاقا خودم هم این اواخر از STM ها استفاده میکنم،
                    گله من و خیلی های دیگه این هست که شرکت ST عمدی یا از سر اشتباهات ،برای یه کار ساده، لقمه رو دور سر آدم میپیچونه!
                    موفق باشید.

دیدگاه

مشخصا سرکار داشتن مستقیم با رجیستر ها در اول میتونه سخت باشه، ولی در عوض سرعت و کیفیت برنامه بهتر میشه.
                      محصولات میکروکنترلر شرکت ST از نظر سخت افزاری معمولا ویژگی های بروز ارائه میدن ولی همیشه از نظر نرم افزاری عیب و نقص های عجیبی دارن! و من هم موافقم.

میری سراغ STM32 ، باید با توابع شلوغ و دست و پاگیر HAL و LL و هزار کوفت و زهر مار دیگه دست و پنجه نرم کرد، که گاهی آدم وسطش گم میشه!
                      این بحث نیاز به ثبت نام و دانلود فریمور و ... هم بماند.

به قول یکی از دوستان« اونطوری که میکروکنترلر های 8 بیتی شرکت Atmel دنیا رو تکون داد، میکروکنترلر های 32 بیت ST هرگز چنین کاری نکردن »

گله من و خیلی های دیگه این هست که شرکت ST عمدی یا از سر اشتباهات ،برای یه کار ساده، لقمه رو دور سر آدم میپیچونه!
                      گل گفتی داداش،من نمیخوام از هیچ کمپانی طرفداری کنم ولی AVR و PIC و فیلیپس(NXP)واقعا خیلی حرف برای گفتن دارن و دیتاشیت و رفرنس واقعا خوانا و کاملی دارن ولی متاسفانه چون مثه نقل و نبات تولید نمیشن گرونترن و تنوع هم ندارن البته تو بازار ایران.
                      حق با شماست کار با رجیسترها سخته ولی دنیایی داره واسه خودش من اهل استفاده از ویزارد نیستم ولی چون چندتا STM32 خریدم واسه راه اندازی سریع رفتم سمت CUBE که بیخیالش شدم چون واقعا وقتم هدر رفت.
                      خیلی ممنون و ارزوی موفقیت برای همه دوستان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X