اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صفر و یک کردن پین بوت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

صفر و یک کردن پین بوت

سلام وقت بخیر.
    کسی از دوستان میتونه به زبان ساده توضیح بده که چطور میتونم پین بوت میکرو رو صفر و یک کنم برای پروگرام کردن، از چه مقاومتی استفاده کنم و برای ریست میکرو هم همینطور.
    منظورم اینه که باید از مقاومت پول آپ یا پول دون استفاده کنم ؟
    چون از هدر برد ها استفاده نمیکنم و میخوام فقط میکرو رو به تنهایی پروگرام کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    جدیدترین ویرایش توسط as125; ۲۱:۱۵ ۱۴۰۴/۰۱/۱۱.

نوشته اصلی توسط as125 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر.
    کسی از دوستان میتونه به زبان ساده توضیح بده که چطور میتونم پین بوت میکرو رو صفر و یک کنم برای پروگرام کردن، از چه مقاومتی استفاده کنم و برای ریست میکرو هم همینطور.
    منظورم اینه که باید از مقاومت پول آپ یا پول دون استفاده کنم ؟
    چون از هدر برد ها استفاده نمیکنم و میخوام فقط میکرو رو به تنهایی پروگرام کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با سلام و درود ،
    پایه های BOOT0 و BOOT1 رو میتونید بدون مقاومت هم به خط 3.3 ولت یا GND وصل کنید ، نیازی به پول آپ یا پول دان ندارید.
    اما برای پایه RESET بهتره یه مقاومت 10 کیلو اهم به شکل پول آپ براش بذارید و بین GND و RESET هم یه خازن در حد 100 نانوفاراد قرار بدید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود ،
      پایه های BOOT0 و BOOT1 رو میتونید بدون مقاومت هم به خط 3.3 ولت یا GND وصل کنید ، نیازی به پول آپ یا پول دان ندارید.
      اما برای پایه RESET بهتره یه مقاومت 10 کیلو اهم به شکل پول آپ براش بذارید و بین GND و RESET هم یه خازن در حد 100 نانوفاراد قرار بدید.
      تشکر از شما
      اگر بدون مقاومت پین بوت رو پول آپ یا داون کنم مشکلی برای میکرو در آینده پیش نمیاد؟
      جدیدترین ویرایش توسط as125; ۱۲:۵۱ ۱۴۰۴/۰۱/۱۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X