سلام
همین دیروز یه دونه stm32f103vbt6 دستم رسید :nice: به محضه این که براش برد بزنم اول pcb اونو براتون میزارم بعدشم براتون سورس هایی که خودم براش تست کردم رو میزارم
سلام
همین دیروز یه دونه stm32f103vbt6 دستم رسید :nice: به محضه این که براش برد بزنم اول pcb اونو براتون میزارم بعدشم براتون سورس هایی که خودم براش تست کردم رو میزارم
.فعلا دارم براش pcb میکشم ...
بزن ببینیم چی کار میکنی
مثل اینکه دانشگاه رو پیچوندید رفتید خونه ها
راستش منم دارم یه مدار مبتنی بر stm32f107v طراحی میکنم. میکرو هم تو راه داره میاد. اگه زحمتی نیست از 2تا خروجی آنالوگ هم تو طراحی تون استفاده کنید و براش برنامه بنویسید. تشکر
بزن ببینیم چی کار میکنی
مثل اینکه دانشگاه رو پیچوندید رفتید خونه ها
از کجا فهمیدی؟؟ الان خیلی وقته ترم جدید شروع شده ولی من حتی یک کلاس رو هم تا الان نرفتم ! ایشالله بعده عید میریم سره کلاس :redface:
نوشته اصلی توسط amir_javid
راستش منم دارم یه مدار مبتنی بر stm32f107v طراحی میکنم. میکرو هم تو راه داره میاد. اگه زحمتی نیست از 2تا خروجی آنالوگ هم تو طراحی تون استفاده کنید و براش برنامه بنویسید. تشکر
اگه منظورتون خروجی های adc هستش , میخوام هر 8 تا کانالش رو رو برد بیارم
برنامه هم برای adc میخوام بنویسم , خوش بختانه keil و st micro مثال های زیادی براش گذاشته :applause:
من دیروز پیش آرا بودم ظاهرا میکرو های سری str91 رو داره میاره , پکیج tqfp144 همراه با هسته arm9 ! ایشالله قدم بعدی هم این میکرو
دیدگاه