اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی میکروهای STM32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی میکروهای STM32

سلام به دوستان

شکر خدا قسمت مخصوص Cortex باز شده و طبیعتا شرکت STM یکی از پیشروهای این تکنولوژی در این قسمت قرار میآ‌"گیرد.

برای شروع چهار دسته میکروهای این شرکت به شرح ذیل میآ‌باشد:

STM32 F1 Mainstream
    STM32 L1 Ultra Low Power
    STM32 F2 Hi-Performance
    STM32 F4 Hi-Performance & DSP

The STM32 family of 32‑bit Flash microcontrollers based on the ARM Cortex™‑M processor is designed to offer new degrees of freedom to MCU users. It offers 32‑bit product range that combines high performance, real‑time capabilities, digital signal processing, and low‑power, low‑voltage operation, while maintaining full integration and ease of development.
    The unparalleled and large range of STM32 devices, based on an industry-standard core and accompanied by a vast choice of tools and software, makes this family of products the ideal choice, both for small projects and for entire platform decisions.

پاسخ : معرفی میکروهای STM32

سلام دوست عزیز
    خسته نباشی ....
    میشه یکم در مورد کاربردها و همچنین برد هایی که برای راه اندازی وجود داره توضیح بدین ...
    تفاوتش با lpc1768 که هسته cortex-m3 داره در چیه ؟؟؟
    ممنون.
    ARM....

دیدگاه

سلام
      هر دو شرکت پا به پای هم در حال پیشرفت هستند ..

تنها نکته ای که از نظر من برای کار با STM32 خیلی خوب بود وجود 16 (و در آی سی های پر پایه تا 24 ) مبدل انالوگ به دیجیتال 12 بیتی بود و همچنین مبدل دیجیتال به آنالوگ که 12 بیتی داره و LPC1768 مدبل 10 بیتی داشت.
      تفاوتهای دیگه رو میتونید با مقایسه دیتا شیت به دقت بیشتر ملاحظه کنید

دیدگاه

به زودی میکروهای STM32 در بازار ایران فراگیر خواهد شد

دیدگاه

سلام دوست عزیز ....
          من فکر میکنم این میکروهای STM32 خیلی میکروهایی با قابلیت بالا و قیمت پایین باشن آخه من تا حالا بیشتر از 100 تا دستگاه چینی رو که باز کردم همش از این مدل بوده....برادرهای چینی هم که رو چیز بد دست نمیذارن :nice:
          می خواستم بدونم شما تا حالا بردی برای این میکرو زدین ؟؟؟ Boot loader خاصی داره یا باید با همون J-link پروگرمش کرد ؟؟؟ جوان الکترونیک چند تا از مدل هاشو داره ...
          هنوز جرات نکردم خریداری کنم ..آخه تا برد مطمئنی نداشته باشم به نظرم الکی زمان رو هدر میدم ..
          من خودم با SAM و LPC کار میکنم :icon_razz: ولی خیلی دوست دارم روی این مدل کار کنم ...
          ممنون ...
          ARM....

دیدگاه

سلام
            فروشگاه روبوماژول قبلا دوتا برد برای STMicro داشت ولی حالا دیگه نداره
            تو انجمن ایران میکرو هم یه کارایی برای ساخت برد انجام شده
            اگه تو فروشگاه ECA یه هدربرد برای این میکرو ها قرار بدن خیلی عالی میشه :nerd:
            شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

ما یک برد در انجمن ایران میکرو زدیم و میخواهیم شروع کنیم به کار .. شما ها هم زود باشید .. سال دیگه ST خیلی بیشتر وارد ایران میشه

دیدگاه

I have worked with STM32 family and designed a development board for my Final master thesis. Soon I will give a tutorial based on STM32 micors.
                ST is one of the best company for it ARM processor. They have tried to reduce the cost of micro and the same time increased the features of micros specially STM32s.

دیدگاه

میشه عکسی از بردی که طراحی کردین رو اینجا قرار بدین ...
                  چه مشخصاتی داره ؟؟؟ از کدوم هسته این خانواده استفاده کردین ؟؟؟
                  ARM....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X