اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درباره آینده ARM های ST

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درباره آینده ARM های ST

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
    یه کتاب دیگه دارم به نام "برنامه نویسی C برای دانشجویان برق" که در اون با IAR کار شده. ایشالا برای نمایشگاه کتاب امسال آماده میشه.

موفق باشید.
    ای ول داری داداش . با اینکه تالیف کتاب سود زیادی نسبت به وقتی که صرف میشه نداره . اما انجام دادی
    موفق باشی
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درباره آینده ARM های ST

سلام،

با ناشرش تماس بگیرید، راهنمایی تون می کنند. http://fadakbook.ir/contact-us

متاسفانه برای AVR امکانش نبود (به دلیل منطبق بودن با استاندارد فنی و حرفه ای) اما یه کتاب دیگه دارم به نام "برنامه نویسی C برای دانشجویان برق" که در اون با IAR کار شده. ایشالا برای نمایشگاه کتاب امسال آماده میشه.

موفق باشید.
      سلام آقای سپاسیار

میخواستم یه انتقادی کنم. این کتاب آرم شما بیشتر جنبه تبلیغات داره. در مورد تایمر اصلا خوب گفته نشده. انتراپت خارجی گفته نشده. i2c و spi اصلا بهش اشاره هم نشده. RTC هم اصلا اشاره نشده.watchdog که انقدر مسئله مهمیه هم حتی بهش اشاره هم نشده. نمیدونم دیگران این کتاب رو چطور دیدن. اما ما در جایی که با آرم کار میکنیم خیلی به این کتاب انتقاد شد. بیشترش توضیحات اولیه هست و همه عقیده داشتن شما بقیش رو در کلاسهاتون میگید. دیگران که مبتدی هستن فقط میخوان یاد بگیرن و برای کسانی که کار کردن خیلی مختصر گفته شده و نصف کتاب دیتاشیت هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرجان کهندل
        این کتاب فقط برای آشنایی مناسب هست. اگه قرار نیست در کتاب آموزش آرم از این ها حرفی زده بشه، پس باید از چی حرف زده بشه؟
        سلام
        بله یه موقع یه نفر می خواهد بعد یه مقدمه کوچیک که متوجه بشه چی به چیه بره سراغ راه اندازی قسمت های جانبی میکرو که بتونه کارش را سریع با اون راه بندازه و با چیزای جانبی کاری نداشته باشه. در این صورت حرف شما درسته
        فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
        فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
        فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
        فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

سلام آقای سپاسیار

میخواستم یه انتقادی کنم. این کتاب آرم شما بیشتر جنبه تبلیغات داره. در مورد تایمر اصلا خوب گفته نشده. انتراپت خارجی گفته نشده. i2c و spi اصلا بهش اشاره هم نشده. RTC هم اصلا اشاره نشده.watchdog که انقدر مسئله مهمیه هم حتی بهش اشاره هم نشده. نمیدونم دیگران این کتاب رو چطور دیدن. اما ما در جایی که با آرم کار میکنیم خیلی به این کتاب انتقاد شد. بیشترش توضیحات اولیه هست و همه عقیده داشتن شما بقیش رو در کلاسهاتون میگید.
          سلام،
          میخواستم یه انتقادی کنم. این کتاب آرم شما بیشتر جنبه تبلیغات داره.
          میشه بفرمایید تبلیغ چی؟ اگر منظورتون کلاسه که هیچ جایی از کتاب هیچ صحبتی در این مورد نشده. واقعیتش من همین الان فقط یک روز در هفته میرسم کار آموزش انجام بدم و در حالیکه متفاضی بیش از این هست متاسفانه فرصتش رو ندارم. پس در مورد چیزی که تقاضاش بیشتر از عرضه است نیازی به تبلیغ وجود نداره و من هم هیج جایی در کتاب تبلیغ این موضوع رو نکردم.

در مورد تایمر اصلا خوب گفته نشده. انتراپت خارجی گفته نشده. i2c و spi اصلا بهش اشاره هم نشده. RTC هم اصلا اشاره نشده.watchdog که انقدر مسئله مهمیه هم حتی بهش اشاره هم نشده. نمیدونم دیگران این کتاب رو چطور دیدن. اما ما در جایی که با آرم کار میکنیم خیلی به این کتاب انتقاد شد. بیشترش توضیحات اولیه هست و همه عقیده داشتن شما بقیش رو در کلاسهاتون میگید.
          برای کسی که می خواهد آرم یاد بگیره باید دانش و تجربه ی قبلی در حدی باشه که فقط یک سرنخ و راهنما نیاز داشته باشه. در حالیکه در مورد AVR اینطور نیست. من هم به همین دلیل تو کتاب AVR تمام مواردی که انتقاد کردید دقیقا توضیح دادم. چون اونجا دانشجو یک مرجع جامع نیاز داره و باید با اصول آشنا بشه. مثلا در کتاب AVR یک فصل که حدود 100 صفحه است تایمر به طور کامل توضیح داده شده و شما اگر مفهوم و طرز کار اون رو خوب یاد بگیرید در کار کردن با ARM فقط کافیه دیتاشیت رو مطالعه کرده و رجیسترها رو تنظیم کنید (همینطور در مورد SPI، I2C، Watchdog و...). اثبات این صحبت من اینه که شما هیچ مرجع جامعی برای میکروکنترلرهای آرم به زبان انگلیسی نمی تونید پیدا کنید (برخلاف میکروهای 8 بیتی که کلی کتاب و PDF زبان اصلی براشون وجود داره) چون در تمام دنیا وقتی افراد میان از ابزارها و قطعات پیشرفته تر استفاده کنند روش استفاده از کاتالوگ سازنده و منابع موجود در وب رو قبلاً یاد گرفتند.

دیگران که مبتدی هستن فقط میخوان یاد بگیرن و برای کسانی که کار کردن خیلی مختصر گفته شده
          در مقدمه کتاب اشاره شده که این کتاب برای افراد مبتدی مناسب نیست. من فیدبک های خوبی از افراد با تجربه که AVR یا PIC رو مسلط بودن گرفتم.

و نصف کتاب دیتاشیت هست
          لطفا یک بار دیگه دقیقتر بشمارید، متوجه میشید که اشتباه قضاوت کردید.

در نهایت اینکه کتاب نوشتن در زمینه های فنی و تخصصی تو ایران هیج سودی برای مولف نداره و نباید توقع داشته باشیم که یک کتاب ارزون قیمت برامون معجزه کنه. از کتاب فقط در حد یک راهنما انتظار داشته باشیم. خودمون زحمت بکشیم، منابع رو مطالعه کنیم و پشتکار داشته باشیم تا در کارمون پیشرفت کنیم.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام آقای سپاسیار

ممنونم از پاسختون

ببینید مسئله ای که حائز اهمیت در کتبتون اینه که درباره راهندازی و آرایش وقفه در IAR اصلا اشاره نشده
            جون همونطور که میدونید آرایش وقفه در هر کامپایلری تکنیک خاص خودش رو داره و توابع ذاتی داره و اینها دیگه در usermanual نیست

دیدگاه

سلام آقای سپاسیار

ممنونم از پاسختون

ببینید مسئله ای که حائز اهمیت در کتبتون اینه که درباره راهندازی و آرایش وقفه در IAR اصلا اشاره نشده
              جون همونطور که میدونید آرایش وقفه در هر کامپایلری تکنیک خاص خودش رو داره و توابع ذاتی داره و اینها دیگه در usermanual نیست
              سلام،

خواهش می کنم.
              مثالی که از تایمر در فصل 4 وجود داره به صورت وقفه ایه و کاملاً توضیح داده شده. در ضمن قبل از اون هم واحد کنترل وقفه (VIC) دقیقاً توصیف شده. اگرچه توضیح توابع ذاتی IAR در Manual جامع خودش وجود داره با اینحال در این کامپایلر برای هر قطعه یک یا چندین مثال وجود داره که اکثراً به صورت وقفه ای نوشته شده اند.

دیدگاه

سلام،

خواهش می کنم.
                مثالی که از تایمر در فصل 4 وجود داره به صورت وقفه ایه و کاملاً توضیح داده شده. در ضمن قبل از اون هم واحد کنترل وقفه (VIC) دقیقاً توصیف شده. اگرچه توضیح توابع ذاتی IAR در Manual جامع خودش وجود داره با اینحال در این کامپایلر برای هر قطعه یک یا چندین مثال وجود داره که اکثراً به صورت وقفه ای نوشته شده اند.
                من هر کاری کردم مثال تایمر جواب نداد. مثال lcd هم باید در تابع busy تاخیر بزاریم
                مشکل فایل startup هم هست

دیدگاه

در صورت لزوم شما می تونید مشکلتون در مورد ARM رو اینجا مطرح کنید:

http://forums.arm.com/index.php?/forum/3-arm-tech/

و برای مایکروهای ST هم اینجا می تونید مطرح کنید:

https://my.st.com/public/STe2ecommunities/default.aspx

دیدگاه

سلام،

خواهش می کنم.
                    میشه لطف کنید و پروژه تایمر بخش 4 رو که جواب داده رو برای من پلود کنید، چون ممکن تو کتاب اشکال تایپی داشته باشه یا یه مشکلی باشه، ممنون میشم

دیدگاه

میشه لطف کنید و پروژه تایمر بخش 4 رو که جواب داده رو برای من پلود کنید، چون ممکن تو کتاب اشکال تایپی داشته باشه یا یه مشکلی باشه، ممنون میشم
                      سلام، سورس برنامه ها همراه با فایل شبیه سازیش در CD همراه کتاب وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                        به زودی یه طرح از STM32F103 میزارم به همراه یک FREERTOS تست شده
                        خیلی سرم شلوغه الان
                        سلام و وقت بخیر.میدونم یه خرده تاپیک قدیمی هست اما خب...

جناب نجفی اون برد نمونه و سیستم عامل رو که فرمودین آماده شده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                          سلام و وقت بخیر.میدونم یه خرده تاپیک قدیمی هست اما خب...

جناب نجفی اون برد نمونه و سیستم عامل رو که فرمودین آماده شده؟
                          سلام به همه دوستان
                          حتما در هفته آینده میزارم
                          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                            با stm32f103 شروع کنی بهتره
                            یک پیشنهاد خوب دارم- میتونی با سیستم عامل و خیلی حرفه ایی کار کنی
                            سیستم عامل freeRTOS رو دانلود کن-در داخلش برای stm32f103 و آرم های دیگه نمونه آماده شده داره
                            میتونی براش تسک تعریف کنی و حلقه های موازی راه اندازی کنی
                            سلام اگر ممکن هست یک مقدار در مورد این os راهنمایی کنید. ممنون

دیدگاه

جناب نجفی.... :sad:
                              منتظریم.... :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                                جناب نجفی.... :sad:
                                منتظریم.... :cry2:
                                شرمندم
                                به کل فراموش کرده بود
                                اگه قسم بخورم وقت سر خاروندن ندارم باورتون میشه :cry:
                                چشم
                                خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X