اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه نویسی میشه کرد؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه نویسی میشه کرد؟؟؟

نوشته اصلی توسط Rohalamin
    برو به این صفحه:
    رفتم به این رسیدم
    MDK512.EXE (434,699K)
    زدم دانلود دیدم 6 ساعت طول میکشه در نتیجه کنسلش کردم
    میتونیم این کیل رو بخریم یا نه حتما باید دانلوودش کنیم
    یک سی دی هم دارم ببینم توش کیل نداره .
    بعد باز خبرتون می کنم
    سپاس از دوستان
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سی دی رو همین الا ن نگاه کردم توش اینو داره
      :NO:
      IAR ARM 511

آیا با این نمیشه

کیل رو نداشت
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

مهندس کامپایلر IAR برای شروع یکم زمخته. پیشنهاد میکنم برای شروع با همون کیل کار کنید بعد که حرفه ای شدید برید سراغ IAR
        و مورد بعدی
        باز هم برای شروع با keil 4.72a بهتر است . کیل 5 درسته که بعضی هدرها را خودش اد می کنه ولی چون تازه اومده هر چی سمپل می گیرید ممکنه بعضی هدرهاش به صورت پیش فرض از درایو C:\Keil باشه و با آدرس های کیل 5 نمی خونه. مگه اینکه همه فایل های هدر در پوشه سمپل باشه
        فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
        فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
        فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
        فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
          رفتم به این رسیدم
          MDK512.EXE (434,699K)
          زدم دانلود دیدم 6 ساعت طول میکشه در نتیجه کنسلش کردم
          میتونیم این کیل رو بخریم یا نه حتما باید دانلوودش کنیم
          یک سی دی هم دارم ببینم توش کیل نداره .
          بعد باز خبرتون می کنم
          سپاس از دوستان
          Keil MDK-ARM v5.11a-v4.74

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
            یک پروگرامر و یک هدر برد بخرم
            دیگه میتونم شروع کنم درسته دیگه احتیاج به چیز دیگه ای نیست دیگه . درسته ؟
            متاسفانه توی پروتیوس هم نیست . یکمی سخت میشه .

دیدگاه

مهندس جان همون پروگرمر رو هم نیازی نیست فعلاً بخری،
              میتونی با یه USB-TTL از طریق Flash Loader پروگرم کنی STM32رو

آموزش: راه اندازی و پروگرم کردن هدر بورد STM32 فروشگاه

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه ن

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
                مهندس جان همون پروگرمر رو هم نیازی نیست فعلاً بخری،
                میتونی با یه USB-TTL از طریق Flash Loader پروگرم کنی STM32رو

آموزش: راه اندازی و پروگرم کردن هدر بورد STM32 فروشگاه
                سپاس
                حالا من کدوم یکی هدر برد و بخرم فرق شون تو چیه
                اینو تهیه کنم :NO:
                STM32F103ZET6 Cortex-M3
                یا اینو
                STM32F103RET6

کدوم بهتره واسه من که تازه کارم ؟ من میخوام روی اونی کار کنم که کارایی بیشتری داره فکر کنم اولی بهتر باشه کاراییش بیشتره . درسته .
                هر دو شم یک اسمه :eek:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه ن

سپاس
                  حالا من کدوم یکی هدر برد و بخرم فرق شون تو چیه
                  اینو تهیه کنم :NO:
                  STM32F103ZET6 Cortex-M3
                  یا اینو
                  STM32F103RET6

کدوم بهتره واسه من که تازه کارم ؟ من میخوام روی اونی کار کنم که کارایی بیشتری داره فکر کنم اولی بهتر باشه کاراییش بیشتره . درسته .
                  هر دو شم یک اسمه :eek:
                  تمامی مشخصات سخت افزاری و پیری فرال ها یکسان فقط مدل ZE دارای I/O بیشتر هست(112) و اینکه FSMC (Flexible Static Memory Controller)پشتیبانی می کنه که فعلا برای شما کاربردی نداره

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c بر&#160

نوشته اصلی توسط koroush.badi
                    تمامی مشخصات سخت افزاری و پیری فرال ها یکسان فقط مدل ZE دارای I/O بیشتر هست(112) و اینکه FSMC (Flexible Static Memory Controller)پشتیبانی می کنه که فعلا برای شما کاربردی نداره
                    پس با این اوصاف من فعلا همون چهل تومنی رو تهیه میکنم . طبق گفته ی دوستان احتیاجی به پروگرامر هم ندارم یعنی پول هم ندارم که بخوام دیگه پروگرامر بخرم .
                    اگه یکم توضیحات بیشتر بدهید هم خیلی خوب میشه این FSMC چیه .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c بر 

پس با این اوصاف من فعلا همون چهل تومنی رو تهیه میکنم . طبق گفته ی دوستان احتیاجی به پروگرامر هم ندارم یعنی پول هم ندارم که بخوام دیگه پروگرامر بخرم .
                      اگه یکم توضیحات بیشتر بدهید هم خیلی خوب میشه این FSMC چیه .
                      دیتا شیت بخونی کاملا متوجه می شید
                      ولی خلاصه ی عملکرد FSMC برای درایو کردن حافظه های جانبی که از norو nand ساخته شده و به شدت سرعتشون بالاست برای زمان هایی کاربرد داره که سرعت تبادل اطلاعات بالا باشه
                      http://www.st.com/web/en/resource/te...CD00200423.pdf
                      این اپلیکیشن نوت که برای خود ST هست بخونید ،حله

دیدگاه

من هم میخوام ارم کار کنم
                        من نظرم اینه که اگه پروگرامر رو بخریم آیا بهتر از خرید هدر برد نیست ؟
                        اینطوری می تونیم با همه ی آرم ها کار کنیم هم 8 بیتی و هم 32 بیتی . شاید 10 تومان تا 30 تومان گرونتر بشه ولی آیا بهتر نیست ؟

الان پروگرامر ها 60 تومان می باشد و هدر بردها 40 تا 65 تومان .
                        امروز یکی از دوستام گفت باید یک برنامه بنویسیم که با سرعت 30 مگا سوییچ کنه چون من مقداری ای وی آر کار کردم فک کرد یاد دارم . خلاصه شرمنده شدم . بنده ی خدا فقط میخواست سوییچ کنه با این سرعت .
                        لطفا راهنمایی کنید .

دیدگاه

سلام،
                          هدربورد هم نخواید بخرید به هر حال نیاز دارین واسه استفاده از آرم های با پکیج SMD یه بورد زده بشه.
                          اگه خیلی به طراحی خودتون اطمینان دارین و چاپ بورد براتون هزینه ای نداره خوب بزنید، ولی فک نکنم خیلی هزینش فرقی داشته باشه با هدربورد

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
                            سلام،
                            هدربورد هم نخواید بخرید به هر حال نیاز دارین واسه استفاده از آرم های با پکیج SMD یه بورد زده بشه.
                            اگه خیلی به طراحی خودتون اطمینان دارین و چاپ بورد براتون هزینه ای نداره خوب بزنید، ولی فک نکنم خیلی هزینش فرقی داشته باشه با هدربورد

موفق باشید
                            ببخشید متوجه نشدم میشه توضیح بدید
                            مگه اگه ما خود آی سی رو بخریم و یک پروگرامر نمی تونیم پروگرام کنیم ؟ آیا احتیاج به چیز دیگری نیز می باشد؟
                            یکدونه برد تبدیل هم میخریم .
                            پس شما چه طوری میگید ارم ها بهتر از ای وی آر ها هستند اگه قرار باشه واسه هر قطعه ی ارم به اندازه ی خود پین هدر ها خرچ بشه پس آرم ها بدرد کارهای تکثیر و مونتاژ و تولید نمیخورند ؟

دیدگاه

خب متوجه منظور هم نشدیم
                              من برای شروع یادگیری گفتم، به هرحال نیاز به یک بورد آموزشی یا یه هدربورد که بشه به راحتی ازش استفاده کرد روی برد بورد یا ... نیاز هست
                              اگه بورد مبدل SMD به DIP دارسن هم مشکل حله
                              اما برای تولید و فروش که دیگه فرقی با یه میکروی AVR به صورت SMD نداره.

موفق باشید :-)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                                ببخشید متوجه نشدم میشه توضیح بدید
                                مگه اگه ما خود آی سی رو بخریم و یک پروگرامر نمی تونیم پروگرام کنیم ؟ آیا احتیاج به چیز دیگری نیز می باشد؟
                                یکدونه برد تبدیل هم میخریم .
                                پس شما چه طوری میگید ارم ها بهتر از ای وی آر ها هستند اگه قرار باشه واسه هر قطعه ی ارم به اندازه ی خود پین هدر ها خرچ بشه پس آرم ها بدرد کارهای تکثیر و مونتاژ و تولید نمیخورند ؟
                                حرف عجیبی شما زدید.
                                شما واسه یه میکرو مثل ATTINY13A-SMD یا ATmega64 یا ATmega128 یا... چکار میکنید؟ نمی خواید بگید که همین جوری لوش میدین توی برد-بورد!؟
                                این پکیج ها رو که نمی تونید به این راحتی وصل کنید به پروگرمر که، می تونید؟
                                دوست عزیز شما واسه کار با ARMها که تقریبا همشون با پکیج های SMD هستن باید یه هدر-برد یا برد آماده داشته باشی و برنامه ای که نوشتی رو روی اون اول آزمایش کنی. بعد که دیدی درست کار میکنه بردت رو واسه کارت طراحی کنی و بری تو کار مونتاژ بردهات. دنیای ARM حرفه ای تر از AVR هستش. یک بار که پول واسه این کارتون خرج کنید دیگه نمی خواد خرج کنید. اگه هدربردهای فروشگاه براتون گرون هستش می تونید از جاهای دیگه بردهای چینی بخرید که البته خوب هم طراحی شدن و تمیز هم کار میکنن. مثلا توی سایت کویر-الکتورنیک بردهای خوبی هست که ارزونه(بردهای سری Cortex-M این شرکت خوبه). من علاوه بر این موارد توصیه میکنم که یه J-Link هم بخرید. فوق العادس!
                                تا یادم نرفته بگم که فکر خریدن برد تبدیل رو هم نکنید. 45 هزار تومن می تونید بدید و یه هدربرد STM32F103RET6 بخرید از ECA. اگه ارزونتر بخوایید هم هست. مثلا:

http://www.kavirelectronic.ir/eshop/...f103c8t6-.html

که برد خوبیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X