اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دریافت رشته از پورت سریال !!!! ؟؟؟؟ مشکل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دریافت رشته از پورت سریال !!!! ؟؟؟؟ مشکل

بابا محمد خودتو انقدر گیج نکن
    بیا با همون avr کار کنیم
    خیلی هم بهتره
    شما ها که با arm کار میکنید مثلا تا حالا چه کارهای بزرگی انجام دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شوخی کردم :nice:

designer2013
    designer2013.blogsky.com

دیدگاه

جدا راست میگی.دلم برای avr تنگ شده.فقط برای کلاس میگیم داریم با ارم کار میکنم ولی چه کاری نمیدونم.فقط بلدیم بایکم تغییر سمپل کدها برنامه چشمک زن بنویسیم.من نمیدونم تو این بخش همه کاربرها تا یک قسمتی از میکرو را راه میدازند فکر میکنند دیگه یاد گرفتند و میرن سراغ قسمت دیگه.راه انداختن قسمتهای میکرو کار سختی نیست با نگاه به سمپل کد ها میشه راه انداخت.نوشتن یک برنامه کاربردیش مشکله .قتی هیچ کتابخانه استانداردی نداره.کی تابه حال تونسته یک برنامه کاربردی بنویسه.همین uart از هیچ یک از کتابخانه های استاندارد پیروی نمیکنه.با این اطلاعات کمی که تو این انجمن ها هست باید هون avr رو چسبید.به نظر من xmagha مسلمان تر از این ارم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
        جدا راست میگی.دلم برای avr تنگ شده.فقط برای کلاس میگیم داریم با ارم کار میکنم ولی چه کاری نمیدونم.فقط بلدیم بایکم تغییر سمپل کدها برنامه چشمک زن بنویسیم.من نمیدونم تو این بخش همه کاربرها تا یک قسمتی از میکرو را راه میدازند فکر میکنند دیگه یاد گرفتند و میرن سراغ قسمت دیگه.راه انداختن قسمتهای میکرو کار سختی نیست با نگاه به سمپل کد ها میشه راه انداخت.نوشتن یک برنامه کاربردیش مشکله .قتی هیچ کتابخانه استانداردی نداره.کی تابه حال تونسته یک برنامه کاربردی بنویسه.همین uart از هیچ یک از کتابخانه های استاندارد پیروی نمیکنه.با این اطلاعات کمی که تو این انجمن ها هست باید هون avr رو چسبید.به نظر من xmagha مسلمان تر از این ارم هست.
        اشتباه نکن!
        به همین ARM بچسب.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
          نابرده رنج گنج میسر نمیشود

شما حتی سمپل های موجود در همین انجمن رو هم بهم بچسبونین یه پروژه کامل میشه!

من نگاه به پروژم می کنم، اگه توش نیاز به میکروی قوی باشه حتماً با STM کار میکنم، اگه یه TINY2313 یا Mega8 کارم رو راه بندازه قطعاً با AVR کار می کنم! و به نظرم درستشم همونه.

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
            نابرده رنج گنج میسر نمیشود

شما حتی سمپل های موجود در همین انجمن رو هم بهم بچسبونین یه پروژه کامل میشه!

من نگاه به پروژم می کنم، اگه توش نیاز به میکروی قوی باشه حتماً با STM کار میکنم، اگه یه TINY2313 یا Mega8 کارم رو راه بندازه قطعاً با AVR کار می کنم! و به نظرم درستشم همونه.
            دقیقا همینه!
            طراحی هوشمندانه!
            اگه طراحی نیاز به سرعت بالاتر داشته باشه رو AVR که نمیشه حساب باز کرد!
            در بعد،
            جناب arvin2009
            شما یه نگاه به قیمت ST32 فروشگاه بکن و یه نگاه هم به قیمت ATXMEGA و ATMEGA256 و سرعت و میزان حافظه و امکانات شون توی فروشگاه بکنی متوجه میشی که ARM چرا اینقده داره مهم میشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X