اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جمع DAC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جمع DAC

یکم بیشتر مطالعه کن، ضرر نمی کنی. با Google هم آشتی کن.
    دوستِ عزیز، ما مطابق گذشته بیخیال کمک کردن به شما شدیم! این بحث از نظر من تمومه.
    موفق باشید :smile:
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
      یکم بیشتر مطالعه کن، ضرر نمی کنی. با Google هم آشتی کن.
      دوستِ عزیز، ما مطابق گذشته بیخیال کمک کردن به شما شدیم! این بحث از نظر من تمومه.
      موفق باشید :smile:
      خدا را شکر
      دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
      وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
      او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام
        بالاخره این را نیز تموم کردم
        لینک پارات را در زیر قرار می دهم البته فیلم کمی ضعیف در آمد و نتونستم قابلیت ها و جمع شدن سیگنال ها روی هم را به خوبی روی اسکوپ نمایش بدهم ( در واقع اگر تایم دیویژن اسیلوسکپ را درست تنظیم می کردم به راحتی شما شکم و گره تشکیل شده از برخورد موج را می دیدید)
        http://www.aparat.com/v/QImjS
        دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
        وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
        او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام و خدا قوت خدمت همه دوستان
          یه سوال داشتم میخوام یه خروجی با شکل موج و فرکانس و دامنه مشخص داشته باشم تو تنظیم اون دامنه مشکل دارم اگر دوستان لطف کنن راهنمایی بشه ممنون میشم
          این شکل رو میخوام تولید کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X