سلام. من امروز اومدم و بصورت دستی کلاک های میکرو رو دستکاری کردم بصورت زیر:
بعد پروگرم کردمش ....
الان وقتی میخام دوباره کد و پروگرم کنم، دیگه پروگرم نمیشه! :surprised:
ولی میکرو سالمه کدهای قبلی رو داره اجرا میکنه و حتی روی ال سی دی هم نشون میده! فقط پروگرم نمیشه!
این خطا رو میده!
بنظرتون مشکل چیه؟ از پروگرمره(JLink فروشگاه)؟ یا بخاطر تنظیمات کلاک فلش بهم ریخته؟ 
پروگرمر رو تست کردم، سالمه.
کد:
RCC->CR |= ((uint32_t)RCC_CR_HSEON); HSEStartUpStatus = RCC_WaitForHSEStartUp(); // Wait till HSE is ready if(HSEStartUpStatus == SUCCESS) { GUI_Text(20, 10, "HSE Success!" , White, Green); FLASH->ACR |= FLASH_ACR_PRFTBE; FLASH->ACR &= (uint32_t)((uint32_t)~FLASH_ACR_LATENCY); RCC->CFGR |= (uint32_t)RCC_CFGR_HPRE_DIV1; //HCLK = SYSCLK RCC->CFGR |= (uint32_t)RCC_CFGR_PPRE2_DIV1; //PCLK2 = HCLK RCC->CFGR |= (uint32_t)RCC_CFGR_PPRE1_DIV1; //PCLK1 = HCLK RCC->CFGR &= (uint32_t)((uint32_t)~(RCC_CFGR_SW)); RCC->CFGR |= (uint32_t)RCC_CFGR_SW_HSE; while ((RCC->CFGR & (uint32_t)RCC_CFGR_SWS) != (uint32_t)0x04){} } else GUI_Text(20, 50, "HSE Error!" , White, Red);
الان وقتی میخام دوباره کد و پروگرم کنم، دیگه پروگرم نمیشه! :surprised:
ولی میکرو سالمه کدهای قبلی رو داره اجرا میکنه و حتی روی ال سی دی هم نشون میده! فقط پروگرم نمیشه!
این خطا رو میده!
کد:
Hardware: V8.00 S/N : 58004321 Feature(s) : RDI, FlashBP, FlashDL, JFlash, GDB * JLink Info: TotalIRLen = 9, IRPrint = 0x0011 * JLink Info: STM32F1xxx: Can not attach to CPU. Trying connect under reset. * JLink Info: TotalIRLen = 9, IRPrint = 0x0011

پروگرمر رو تست کردم، سالمه.
دیدگاه