اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اجرای سیستم عامل بلادرنگ µC/OS بر روی برد آموزشی STM32F103ZET6 Cortex-M3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اجرای سیستم عامل بلادرنگ µC/OS بر روی برد آموزشی STM32F103ZET6 Cortex-M3

درضمن رفیعی هستم.
    عذر میخوام جناب رفیعی پیر شدیم دیگه! :biggrin:
    پلود سنتر چرا خرابه؟ ضمنا من دکمه تشکر رو هم پیدا نمیکنم oo: 1 ماه نبودیم چی به روز انجمن آوردید؟! :icon_razz:
    خواستم تو پرشینگیگ بزارم که ادا دراورد..فردا تست میکنم..یه پلود سنتر داشتیم که اونم پرید :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
      عذر میخوام جناب رفیعی پیر شدیم دیگه! :biggrin:
      پلود سنتر چرا خرابه؟ ضمنا من دکمه تشکر رو هم پیدا نمیکنم oo: 1 ماه نبودیم چی به روز انجمن آوردید؟! :icon_razz:
      خواستم تو پرشینگیگ بزارم که ادا دراورد..فردا تست میکنم..یه پلود سنتر داشتیم که اونم پرید :sad:
      اشکال نداره.
      تو این قسمت دکمه تشکر نداریم.
      تو این یه ماه اومدن سرور رو از این رو به اون رو کردن و یه سیستم قوی روش گزاشتن با هارد ssd و...
      پلود سنتر هم باید بریم یپرسیم!
      درضمن این پلود سنتر eca اصلا زیاد برا من معنی نداشته فک کنم توش عضو نبودم، چجوری عضو میشن؟
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

تو این قسمت دکمه تشکر نداریم.
        درسته دقت نکردم.
        و این یه ماه اومدن سرور رو از این رو به اون رو کردن و یه سیستم قوی روش گزاشتن با هارد ssd و...
        عجب...پس یکی از پشناش هم نداشتن پلود سنتره
        درضمن این پلود سنتر eca اصلا زیاد برا من معنی نداشته فک کنم توش عضو نبودم، چجوری عضو میشن؟
        برای اعضای فعال اکانت میدن.در واقع دعوتتون میکنن برا عضویت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط IRT نمایش پست ها
          آقای بلورچیان به نظر من بهتره که emWin هم برای این برد پورت بشه
          یکی از قابلیت هایی که برد های رقیب دارن، وجود BSP برای emWin هست! پورت کردنش کمتر از یک روز وقت میگیره و سریعه!
          فقط باید STemWin رو دانلود کنید و رو فایل های Configش کار کنید. اگه مایلید بیشتر توضیح بدم.
          چون emWin برخلاف این GUI به راحتی توسعه داده میشه.

سلام و خسته نباشید
          شما با STEMWIN کار کردید؟؟ من میهخوام شروع کنم کار با STEMWIN
          تفاوتش با GUI و سیستم عامل چیه؟میشه راهنمایی کنید؟ از کجا میتونم کتابخونه هاشو دانلود کنم واسه ST و با IAR برنامه مینویسم.
          ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadttl نمایش پست ها
            از کجا میتونم کتابخونه هاشو دانلود کنم واسه ST و با IAR برنامه مینویسم.
            اینجا میتونید پیدا کنید !!!
            http://www.st.com/content/st_com/en/products/embedded-software/mcus-embedded-software/stm32-embedded-software/stm32-standard-peripheral-libraries-expansions/stemwin.html

دیدگاه

با سلام ، می دونم که مدت زیادی که از ارسال این موضوع گذشته ، درخواست من از دوستان اینه که لطفا درصورت امکان هرکسی که فایل های راه اندازی این سیستم عامل داره قرار بده
              برد من نمونه اولیه همانند شکل زیر می باشد

[img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
              1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
              2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
              3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

یعنی کسی نیست که جواب منو بده ؟
                [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                  سیستم عامل بلادرنگ µC/OS به عنوان سیستم عاملی قابل حمل، مقیاس پذیر، ROMable و چند وظیفه ای برای پلتفرم های مختلف میکروکنترلری و DSP ها مطرح می باشد. این سیستم به دلیل منبع باز بودن بسیار معروف بوده و به لحاظ پشتبانی از تعداد پردازنده های بسیار زیاد نسبت به سایر رقبا زبان زد خاص عام می باشد .

سیستم عامل µC/OS در نسخه ۲ قابلیت اجرای ۲۵۰ Task محول شده به آن را دارا می باشد . در اجرای Task ها امکانات بی نظیری همچون سمافورها، پرچم ها رخدادها، صندوق های پستی، زمانبد بسیار هوشمند و پیشرفته شما را در اجرای هر چه بهتر Task هایاری می رسانند . این سیستم عامل حدود ۶ الی ۲۴ کیلوبایت از فضای برنامه شما را اشغال می کند و از این بابت منابع حافظه کمتری را در اختیار می گیرد . اکثر امکانات برد در قالب برنامه های جدا گانه توسط رابط کاربری آسان و پیشرفته لمسی قابل دسترس می باشند.

برای راه اندازی آن ابتدا برد آموزش را با استفاده از کامپایل سورس یا فایل هگز کامپایل شده پروگرم کنید.

کارت مموری را با fat32 فرمت کرده و محتویات پوشه SD FILES را به شاخه اصلی مموری کپی کنید.
                  مموری را وارد برد آموزشی کرده و برد را روشن نمایید.
                  هنگام لود اولیه فایل های سیستمی به فلش اصلی سیستم انتقال پیدا کرده و سیستم لود میشود.
                  در صورتی که تاچ کالیبره نباشد می توانید هنگام بوت کلید ۱ را فشرده و نگه دارید تا برنامه کالیبره کردن لود شود.
                  می توانید از کلید ۵ برای بازگشت از برنامه ها استفاده کنید.
                  برای راه اندازی آن ابتدا برد آموزش را با استفاده از کامپایل سورس یا فایل هگز کامپایل شده پروگرم کنید.

کارت مموری را با fat32 فرمت کرده و محتویات پوشه SD FILES را به شاخه اصلی مموری کپی کنید.
                  مموری را وارد برد آموزشی کرده و برد را روشن نمایید.
                  هنگام لود اولیه فایل های سیستمی به فلش اصلی سیستم انتقال پیدا کرده و سیستم لود میشود.
                  در صورتی که تاچ کالیبره نباشد می توانید هنگام بوت کلید ۱ را فشرده و نگه دارید تا برنامه کالیبره کردن لود شود.
                  می توانید از کلید ۵ برای بازگشت از برنامه ها استفاده کنید.

کد HTML:
                  <center><iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/6tqRk/vt/frame" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="360" width="640" ></iframe>
                  برای دانلود برنامه های جدید برد آموزشی STM32F103ZET6 Cortex-M3 به این لینک مراجعه کنید: http://link.eca.ir/504

سلام ، این پورت که برای دانلود گذاشتید برای پردازنده های سری STM32F407 هم کار میکنه یا نه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X