// در حال ویرایش
سلام
من یه برد آموزشی فروشگاه و یک پروگرمر jLink رو تهیه کردم ولی چون تازه کار هستم نمیدونم چطوری باید مثال های keil رو چک کنم .
1- نحوه قرار گرفتن دیپ سوئیچ برای ارتباط با Jtag چطوری باید باشه ؟
2- کلاک میکرو رو چطوری تعیین میکنیم ؟ همون 8 مگ که تو تنظیمات keil هست درسته ؟
3- بقیه مود های پروگرم کردن چطوری هست ؟ از طریق پورت USB و یا سریال هم میشه ؟
با تشکر :nerd:
-----
خب بالاخره بردش یه چشمکی زد .
1- وقتی پروژه مثال ها رو باز میکنید . باید فایل مربوط به programming algorithm رو بهش معرفی کنید .
در مسیر منوی flash --> configure flash tools --> utilities --> settings --> add --> stm32F10x High-density flash این فایل رو میشه اضافه کرد
2- در مسیر منوی flash --> configure flash tools --> Debug --> settings --> Port حتما روی SW تنظیم شده باشد . ( این مربوط به تنظیمات JLink میشود )
3- دیپ سوئیچ روی برد . فقط Vref باید On باشد و بقیه Off تا بتونیم با JLink برد رو پروگرم کنیم
حالا میتونید از مسیر Flash --> download فایلتون رو پروگرم کنید .
سلام
من یه برد آموزشی فروشگاه و یک پروگرمر jLink رو تهیه کردم ولی چون تازه کار هستم نمیدونم چطوری باید مثال های keil رو چک کنم .
1- نحوه قرار گرفتن دیپ سوئیچ برای ارتباط با Jtag چطوری باید باشه ؟
2- کلاک میکرو رو چطوری تعیین میکنیم ؟ همون 8 مگ که تو تنظیمات keil هست درسته ؟
3- بقیه مود های پروگرم کردن چطوری هست ؟ از طریق پورت USB و یا سریال هم میشه ؟
با تشکر :nerd:
-----
خب بالاخره بردش یه چشمکی زد .
1- وقتی پروژه مثال ها رو باز میکنید . باید فایل مربوط به programming algorithm رو بهش معرفی کنید .
در مسیر منوی flash --> configure flash tools --> utilities --> settings --> add --> stm32F10x High-density flash این فایل رو میشه اضافه کرد
2- در مسیر منوی flash --> configure flash tools --> Debug --> settings --> Port حتما روی SW تنظیم شده باشد . ( این مربوط به تنظیمات JLink میشود )
3- دیپ سوئیچ روی برد . فقط Vref باید On باشد و بقیه Off تا بتونیم با JLink برد رو پروگرم کنیم

حالا میتونید از مسیر Flash --> download فایلتون رو پروگرم کنید .
دیدگاه